15:24

Fredag idag. Vi är lediga. Jag är bakis.
livet är ganska så sjukt faktiskt. fest varovarannan dag. detta håller inte i längden. snart ska vi sätta igång med tentaplugg så då blir det allt annat än festande skulle jag tro.
har ställt till det lite för mitt hjärta och hjärna nu också, men ack så förtrollad jag är.
nog om detta, tror sängen väntar på mig!

16:38

Ska berätta en hemlis för er.. har inte gått upp ur sängen än och klockan är halv fem. tur att vi va lediga idag. är förbaskat trött och huvudet värker, men ack så skönt det är att slappa en hel dag för en gångs skull! samtidigt känner man sig oerhört stressad över allt man borde göra, men får ta det en annan dag. när orken finns där!
egentligen står utgång på schemat idag, men inte ens det kommer jag att orka. och utgång orkar man alltid. så illa är det idag. så ska ut på middag istället. sen däcka här igen! men lika bra att skippa utgång. mitt hjärta slits åt olika håll för tillfället, är helt förvirrad, och alkohol skulle inte direkt hjälpa mig att fatta bra beslut. fattar nog dom bättre utan alkholens hjälp?! eller??
lots of love

00:41

har varit en väldigt intensiv dag.. gick upp 6 och kom hem nu! där emellan har jag hunnit med 2 affärsredovisningsföreläsningar, städat, tvättat, hämtat ut ett paket, postat paket, tränat, speed dating party, och kom nu hem.
känns skönt att jag har kommit igång med träningen och har idag träffat flera trevliga människor.. en bra dag helt enkelt :)

13:54

"entrepreneurship day" idag gick bra, och nu är alla våra tygpåsar sålda :) så det känns ju skönt. också skönt att komma hem tidigt så nu väntar en powernap och sen är det träning på schemat, vatten zumba. låter ju spännande ;)
har varit telefonlös sen i fredags kväll.. idag när jag fick tillbaka den hade jag 26 missade samtal, 15 sms och 14 röstmeddelanden.. fan vad vi är beroende av telefoner..

20:26

dagen har bestått av sovmorgon, shopping, tårätning, matlagning, ätning och nu står mys på schemat. :)
imorgon är det att gå upp tidigt. entrepreneurship day imorgon, så är mycket fix som ska göras innan det börjar!!
natti

00:14

Idag har Maria fått ta hand om mig och försöka få mig på bättre humör. Hon har också sagt hela dagen "att det kommer lösa sig".. och de flesta problemen har faktiskt löst sig, så nu är jag fit for fight igen. Mitt hjärta har nog dock inte riktigt läkt än, men har hört att det gör det med tiden.
Vi struntade i att gå ut idag, då ingen direkt va sugen på fest efter gårdagen. Istället har vi legat i min säng och gråtit till kärleksfilmer.
Ska sova snart, men är det lördag och man bor i ett studentområde är det rätt svårt att sova den här tidpunkten. får somna i takt till dunket!

14:25

kan inte förklara med ord hur nere jag är idag.. ligger här helt apatisk. ibland går inte saker riktigt som man tänkt sig. är as deppig men när man tänker efter har det egentligen inte hänt något allvarligt. jag och alla jag älskar lever ju liksom, men för mig är det ändå jobbigt.
hela helgen känns helt förstörd.. vet inte om jag ska ligga kvar här i sängen o tycka synd om mig själv, eller om jag ska skaka av mig det som hänt och bara gå ut och ha kul och fira mina vänner som fyller år.. egentligen blir ju inget bättre av att jag ligger här?!

19:26

idag ska vi fira att det är csn-helg ;)

19:41

Har varit en rätt hemsk dag.. väldigt lite sömn, fixa klart våra tygpåsar, föreläsning, pluggat redovisning till halv sju. tro inte att det slutar där. min visdomstand har tydligen fått för sig att komma till världen just nu. ont som in i norden. kill me!
nu ska jag sova och ladda inför en minst lika fullspäckad dag imorgon..

23:08

Nu ska jag dra över till Maria och plugga affärsredovisning.. det är svårt som tusan, och jag är trött. hungrig. vi ska dricka redbull och kaffe och gnugga våra geniknölar!
imorgon väntar en sjukt lång dag, så tror jag dygnar, så slipper jag va så morgontrött.
godnatt alla icke studenter som slipper känna av detta (stressiga, svåra, trötta, roliga, utmattande, kåtiga) liv.

22:24

Why do you do this to me?
Why do you do this so easily?
You make it hard to smile because
You make it hard to breathe
Why do you do this to me?


09:50

Sitter här och äter frukost. Mackor och hallonkräm ;) var väldigt skönt med lite sovmorgon imorse. Blir så trött av att gå upp innan sex varje dag ;)
Idag är jättedåligt väder här och regnet bara öser ner. Det enda man vill är att mysa ner sig i sängen med en kopp te och en bra film. Men icke sa nicke, här ska vi plugga ALBA och gå på föreläsning istället!
Sen är frågan om man ska hänga med ut ikväll eller inte?! men blir ju inte så pepp i det här vädret direkt..

see ya

17:43

Hela kvällen igår var jag så sjukt trött så jag knappt visste vad jag hette. Men när jag väl skulle sova gick det verkligen inte!! man blir bara mer och mer stressad när det inte går för att man vet att klockan ringer sex. klockan var fyra sista gången jag kollade på den. Klockan ringde sex och jag var hur trött och hade sprängande huvudvärk. Försökte komma på olika anledningar till att få ligga kvar i sängen hela dagen, men insåg efter några snoozningar att det fanns inga.. efter en sådan natt är det inget kul att ha fyra timmars affärsredovisning kan jag lova er. Jag var ingen rolig människa att ha i sin omgivning.
Efter denna morgon blev det lunch och efter lite sallad och kaffe började jag leva igen. Träffade en del av mitt "venture team" och nu är våra tygpåsar så gott som klara. Kan ta en bild när dom är klara och visa er så ni får se våra mästerverk ;) hahah
Efter allt detta så åkte jag till a6 för att ännu en gång kolla in min (troligen) blivande jacka. ska fundera på det några dagar till ;)
Kom nyligen hem och är nu sjukt sängen på att lägga mig i sängen en liten stund. Känns dumt att somna för ska på myskväll hos fredrik snart, så bättre att försöka hålla ögonen öppna och lägga sig tidigt ikväll istället ;)
är så trött så jag inte vet vad jag skriver eller säger.. Maria brukar kalla det att jag har krig i huvudet.
TJARÅ

18:25

Har haft en riktigt bra tid hemma i söderköping/norrköping, och har faktiskt inte ens orkat sätta på datorn en enda gång!!
Onsdag bjöd på middag hemma hos mormor och sedan åkte jag med mamma ut till landet. Där vilade jag mest bara upp mig :) på fredagen åkte jag först till söderköping för att luncha med anna, och sedan in till nörrköping för att mysa med Jocke och Annica. På lördagen kollade jag på fotboll med annica och sen åkte jag tillbaka till sörping för att fira Anna. Det bjöds på god mat och väldigt trevligt sällskap. Sedan var det dags att inta Puls igen, och det va som alla andra kvällar på det stället, kul men som vanligt ;) på söndagen mådde jag som jag förtjänade.. följde med jocke och annica till mamma en sväng, och sedan lite mer mys hos dom, innan det var dags att bege sig tillbaka till Jönkan. Har haft en väldigt trevlig vistelse med mina nära och kära!!!
Idag har det varit en lång dag med möte, föreläsning, lite fika, shopping (två skjortor och ett par jeans). Nu ska det färgas hår och lagas mat. woop woop.
Ikväll är det idolmys ;)
sjukt onödigt och lång inlägg men nu vet ni vad jag gjort i helgen ;) hihi

13:00

sitter nu på tåget till Norrköping! var rädd att jag skulle komma bort någonstans på vägen för skulle åka buss til tranås och byta till tåg där, men än sålänge är jag på rätt väg. mamma hämtar mig vid tåget så ska vi äta middag hos mormor :)
börjar bli jobbig stämningen med han som ska hyra ut lägenheten till oss, då han flörtar lite för mycket. får se hur detta slutar :) haha

16:52

föreläsning och sen åker jag HEM!!!!!!!!

19:34

sitter här med fet ångest nu efter visningarna... vet inte riktigt hur vi ska kunna lösa det här med att ha tre månaders uppsägningstid där vi bor nu, men samtidigt behöva flytta in där snarast möjligt.. vår nuvarande hyresvärd är villig att hjälpa oss men kan inte garantera att någon kan hyra våra nuvarande boenden tidigare ön tre månader. men samtidigt har vi fått två helt grymma alternativ. om vi löser det första problemet (som måste va löst till imorgon!!!) så är den andra frågan vilken av lägenheterna vi ska välja..
alternativ 1: en möblerade lägenhet (radhus), snygga möbler, billigare, lite längre till skolan, mysigt, gillar det!
alternativ 2: omöblerad lägenhet, måste köpa nya möbler, mindre och dyrare, så centralt det kan bli, gillar det!
min hjärna går på högvarv.. jag som skulle åka hem och ta det lugnt kommer nu istället gå och grubbla på allt detta.. vill ju hinna hem och diskutera med alla där hemma om hur jag ska lösa detta innan jag bestämmer mig, men går ju inte eftersom jag måste bestämma tills imorgon.
godnatt världen

15:14

en lägenhetsvisning, blev visst till två visningar! så vi ska på en fem, och en sex. i´m so excited. kompis det går bra nu!
innan det ska jag hinna packa inför imorgon, då mitt tåg går direkt efter föreläsningen. ska bli så kul att komma hem :)

17:09

WORRY LESS
SMILE MORE
ACCEPT CRITICISM
TAKE RESPONSIBILITY
LISTEN & LOVE
DON´T HATE
EMBRACE CHANGE
FEEL GOOD ANYWAY

11:50

sov inte en blund inatt.. är så mycket tankar som far runt i mitt huvud just nu! gick på föreläsningen ändå, och insåg att det var helt onödigt då jag redan kunde allt.
efter detta vänden dagen till det bättre. äntligen går det frammåt för mitt "venture team", så vi sprang runt i affärer för att inspireras och hitta bra priser!
sen ringde vi ett kort och enkelt samtal och helt plötsligt ska vi på lägenhetsvisning i morgon, och den ligger mer än centralt :)
nu ska här pluggas affärsredovisning och ätas soppa. välkommen till studentlivet ;)

22:23

Nu är den här helgen också över.. Sjukt fort har den gått och i morgon är det dags att gå upp klockan sex igen. är inte riktigt pepp på det men snart är det onsdag och då åker jag hem till Söderköping igen!
Igår va jag och Maria på bio och herrejösses så bra film det var. Har läst boken innan och den är också grym. Jag gråter aldrig till filmer men satt i biosalongen och grät mig igenom stort sett hela filmen. Maria likaså. Vi tyckte det va pinsamt så sprang direkt till toan efter filmen för att fixa till oss, och när vi kommer ut därifrån ser vi att alla har gråtit. Så det var nog inte bara vi som gillade filmen :) efter att ha sett den filmen vill jag bara hem ännu mer och se så att alla mina kära mår bra. sen kan jag koncentrera mig här igen!! efter filmen hängde vi i karins lägenhet och hade det mysigt!
idag har jag pluggat. shoppat en efterlängtad skjorta. varit på fifakväll hos fredrik. sett idol med maria. myst med maria, melissa och karin. och nu ska här sovas!!

13:23

så skönt det va med lite sovmorgon i morse!! det behövdes verkligen. är så trött hela tiden, men tror att det är för att jag stressar så mycket och för att jag inte mår så bra..
direkt när jag vaknade började jag läsa en bok som jag läser. Den handlar om hur man blir bättre på att plugga osv. rätt intressant faktiskt!
sen har jag pluggat affärsredovisning och tvättar. mindre roliga saker men sånt som måste göra. Ska snart ta disken och sen lägga in tvätten i tumlaren. Är skönt sen när alla sysslor är gjorda för då kan man ägna tiden till något roligt :)
idag längtar jag verkligen hem som en tok...



13:26

Hade en väldigt rolig utekväll i förrgår, men behöver ju inte gå in på några detaljer om kvällen.. Gårdagen var dock inte lika rolig.. bakis+möte+föreläsning=ingen bra kombination!! var som en zombie i skolan igår.. gårdagens smink, sliten osv.. kom hem lagade mat och fixade lite.. halv sju skulle jag ta en powernap för att sen orka plugga men slutade med att jag sov hela natten istället. då är man trött!!
imorse hade jag seminarium igen.. och satan va svårt det är när allt är på engelska! hade tänkt att plugga nu men ska nog mysa ner mig i sängen en liten stund först. Det är det värsta - att på vardagarna tänker man att man kan göra allt plugg i helgen för då har man så mycket tid, men när helgen väl kommer vill man göra så mycket annat och är inte ett dugg sugen på plugg!
kvällen är fortfarande lite oplanerad men tror det blir idolmys! :)

17:58

den här dagem har verkligen inte varit min dag.. första gången här som jag verkligen längtat hem men problemen börjar lösa sig!
va på en jättebra föreläsning idag om hur man lär sig att läsa fortare, så nu ska jag kunna läsa en sida på tio sekunder. Får testa det någon dag för nu ska jag fixa det sista och sedan dra på förfest. Det kanske får mig på bättre humör :)

23:54

Det pirrar i min mage, i hela mig.
Har haft en mysig kväll med vänner här.. Såg Sverige matchen. 25 pers i en liten etta. Trångt men mysigt ;)


en bild från ikväll!
Vi har sån stämmning ihop. Är svårt att förklara men alla är verkligen så himla olika, och blandningen av alla blir så rolig!!
Godnatt

17:52

Hej hopp!
Här går tiden så himla fort. Tiden bara springer iväg och alla känner likadant! Idag hade jag föreläsning 10-12 och sen började en om studieteknik 13-16 men stannade bara till halv två för lärde mig ingenting och alla satt och spelade spel på sina mobiler så kunde lika gärna åka hem och göra lite nytta istället! Har faktiskt pluggat enda sedan jag kom hem :)
Om ett tag tänkte jag springa över med min hostmedicin till Maria för stackaren har blivit sjuk. Sen hämtar Erik upp mig så ska vi åka och titta på Sverige hemma hos Emil med lite folk!
Nu är det inte så lång tid kvar tills jag kommer hem heller. Ska pussa sönder Uno då! hihi
Vad gör ni där hemma?!


mitt söta monster

17:52

Efter att ha sovit endast tre timmar i natt va jag riktigt trött på föreläsning och möte.. åkte hem, lagade mat och skulle ta en liten powernap tänkte jag. men blev ganska många timmars sömn, och inte blev jag piggare heller. Huvudet bara dunkar och örat värker och jag som verkligen måste plugga men orkar typ inte ens stå upp.. snart kommer iaf pierre hit och senare Maria. Blir idoltittande! kan kanske få mig på bättre humör. so long

23:27

Är verkligen time to sleep här. Ska upp vid fem i morgon för att hinna duscha och plugga innan föreläsning kl 8. Efter den ska jag träffa mitt "venture team" för att diskutera företagsplaner och efter det väntas en kväll med plugg!!
Idag gick pluggande för mig och Maria mindre bra. Det började med att vi inte orkade gå upp ur sängen, och sedan låste tjejen ut sig själv så då va vi tvugna att fixa tillbaka hennes nycklar. haha efter den upplevelsen planerade vi veckan och läste på inför "venture team challange". Efter det tröttnade vi och drog och shoppade i stället och gullungen bjöd mig på tacobuffé! Vi hade bestämt att vi skulle plugga när vi kom men istället tog vi (läs jag) en powernap och sen bakade vi blåbärspaj och bjöd min sambo på det samtidigt som vi tittade på idol. Där tänkte vi tanken lite kort att börja plugga igen men satte istället på Greven av monte cristo. Sjukt bra film :) så gick det med den pluggdagen men får ta igen det senare i veckan.. hehe wish me good luck!!
sov gott!

update

gick visst inte och la mig..
maria och jag snackade på facebook och ingen av oss hade något att göra.. så vad gör vi?! jo går och åker mer karuseller ;) haha. alla som jobbar på tivolin är ganska konstiga som ni säkert vet. Så dom bjöd oss på åkturer, men vi börjar fundera på om det var för att va taskiga för dom körde karusellerna för fullt. Jag brukar inte va rädd, men va riktigt rädd för i den ena höll vi på att flyga ut, och vi åkte den tidigare på kvällen och då gick den inte lika fort. Sen åkte vi virvelvinden igen och hade en egen kille som snurrade våran vagn hela tiden så skrattade så jag låg ner i vagnen. sen satte vi oss på en sten här i blatteslätt och pratade om alla våra möjligheter efter dom här fyra åren. den här skolan öppnar många dörrar i livet!
har lovat maria att sova för imorgon ska det pluggas! tjarrå hejrå vi hörs
saknar alla där hemma. puss
man kan tro att jag är full/hög, men är bara hög på endorfiner.

22:06

nu är det dags för mig att lägga mig. är så trött här på kvällarna för att dagarna går verkligen i ett! Dagen började med plugg, fortsatte med stan, fotboll med maria och fredrik. Sedan drag jag och maria och käkade. Efter det drog hon med mig på tivoli där vi åkte massa karuseller. Vi var verkligen som barn igen. Åt sockervadd gjorde vi också :) Imorgon kommer hela dagen att gå till plugg så lika bra att lägga sig tidigt så att man är pigg. Annars mår jag toppen förutom att hjärtat värker lite.
Natti på er!!

20:02

idag hände en sak som fick mitt hjärta att slå volter... tillbaks på ruta ett! igen.. intressant tänker ni säkert då..
anyway, tränade zumba förut, bara för att maria tjatade ihjäl mig så orkade inte säga nej. men det var faktiskt mycket roligre än sist jag gjorde det, och jag kände verkligen hur roligt det är med träning. nästa gång ska vi köra nåt vattenpass!
blev så trött efter träningen så åkte direkt hem och nu sitter jag här och småpluggar. är så himla mycket saker som ska fixas, men har köpt in massa bra redskap! skriver ut alla papper/böcker/artiklar vi måste ha och är uppe i över hundra papper nu och allt det borde jag läsa till tisdag, plus 6 kapitel ur boken "entrepreneurship". men det slutar inte där. ska läsa 200 sidor om affärsredovisning till tisdag också så har att göra i helgen om man säger så :) känner ingen stress eller så.
funderar på att gå till willys och köpa frukt, naturgodis eller nåt annat gott. efter det ska jag ta en lång och behövlig dusch och sen mysa ner mig med mina underbara böcker ;)
ska troligtvis åka hem om två veckor. är ledig på den fredagen så får en extra dag hemma då tänkte jag :) o bara för att jag vet att jag ska åka hem så längtar jag hem. jobbig känsla! mamma, jocke, annica, mormor, alla vänner, you name it. nu ska jag sluta deppa för som ni kanske har förstått har jag inte tid med sånt! ;D

mina bästa

14:10

Idag har jag haft mitt första seminarium där vi även bildade "venture team". skönt att det är över och ännu mer skönt att det är helg så jag har mer tid att plugga. tid är verkligen en bristvara!!
nu är jag hemma en snabbis, ska sen till stan o köpa gymkort och träna. behöver verkligen komma igång igen ;) ikväll blir en lugn kväll med plugg. kul kväll tänker ni, och ja, det är kuuul :) hela den här staden och atmosfären gör mig på bra humör. är oerhört glad över att jag började plugga här. vad är livet i willyskassan jämfört med det här?! går ständigt runt med ett leende på läpparna.

;)

Hur ambitiöst är det inte att redan sitta på Waynes och plugga?! har ingen förläsning förns ett så är ju perfekt. då blir det mindre pluggtimmar i eftermiddag istället ;)
annars är livet gött. utvilad och på bra humör :)


RSS 2.0