tidigaste lördagen

Nu ligger jag här i sängen och äter frukost. Tänkte kolla på en film också! Sov hos Micke inatt men blev att gå upp tidigt eftersom han skulle iväg. Men tror nog jag ska sova lite till sen :) o nu börjar jag få ont i ryggen av all hosta med, inte bra!
Igår jag på kalas hos Mickes kusin som fyllde 18. Trevligt trevligt!
Ikväll blir det lite party :)
jag har världens bästa pojkvän, överlägset
Later

natti sweethearts

Kom precis hem från en trevlig kväll hos micke! Nu ska jag se på film och sen sova. ska bli skönt för är så himla trött. Imorrn är det bara matte och sen kolla på projektredovisningar sen heeeelg :)
sov så gott!
jag är bra på msn :D

kissikiss

Jag tror att jag och uno är släkt? ;)


han trivs också vid datorn!


så kul

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!Lycka till!
1. Vad heter du? Amanda
2. Ett ord på 4 bokstäver? Arab
3. Flicknamn? Anna
4. Pojknamn?Anton
5. Yrke?Arkitekt
6. Färg? Aprikos
7. Klädesplagg? Anorak
8. Mat? Abba sill 
9. Sak i badrummet? Ansiktskräm
10. Plats/stad? Arvika
11. Orsak att vara sen? Alltid är det nåt so gör mig sen
12. Något man skriker? Aaaaa.
13. Film? Asylum
14. Något man dricker? Apelsinsaft
15. Band? Augustana
16. Djur? And
17. Gatunamn? Albrektsvägen 1
18. Bil? Ambulans
19. Sång? Always
20. Aktivitet med mer än 1 deltagare?  armbrytning
Jag utanmanar alla som läser min blogg!

.

Vad gör man när man är sjuk och inte orkar med allt plugg som måste vara klart? Engelska redovisning, matte prov, idottsprov, lyrik arbete och allt det den här veckan. Hela klassen är påväg att gå i väggen för att vi har så mycket så att vi stressar sönder, men va gör lärarna då, klagar på oss, ger oss lite mer och sen drar på fejksmilet och låssas att dom tycker om oss men helst av allt vill hela bunten pensionera sig om de nu inte hellre föredrar att ta livet av sig!


sjuk

Ligger i sängen och dricker te o så äter jag halstabletter! Har varit hemma från skolan idag så vaknade ganska nyss. Hostar massa och det känns som att mitt huvud ska sprängas. Inte bra! Måste även plugga engelska och idrott, det gör det hela mycket värre. so long

100% idag

Skönt att sova någon timma , men vaknade hela tiden av att jag hostade och var jätte torr i halsen! Känns nästan som att jag kommer bli sjuk men det känns ju onödigt..
Annars har det varit en händelserik och trevlig dag i skolan :)
"100% flääsk"

hydrokvadropuff

Fick semla i skolan idag :D Sen va jag duktig och satt kvar och jobbade lite också efter jag slutat! Nu ligger jag här i sängen och tänkte kolla på någon film, men är sjukt trött. Sen senare blir det väl plugg..

.

inget blir som man tänkt sig

hej

Sitter här i skolan och har spanska. Jag är lika aktiv som vanligt! Skulle egentligen slutat efter den här lektionen men såklart så ska man ha specialidrottslektion den dagen man slutar tidigt. Så får sitta i skolan och vänta på att den ska börja halv fyra. Efter det ska jag även ner och träna så det kommer bli en lång dag känner jag. Första dagen efter lovet och jag känner redan hur skoltrött jag är men nu ska jag skärpa mig och ta tag i allt. good luck ;)


snö

Det blev en trevlig promenad med Micke. Först skulle vi gå och kolla på gymet men det var stängt så vi gjorde en fin snögubbe ist ;) det snöar och är kallt ute så jag hoppas det blir bättre väder tills det är dags att gå till skolan..

micke och en halv snöis

snöis

jag och en lååång snöis eller snöis och en kooort amanda

nu ska jag se beck och dricka te. Puss och godnatt

puss

jag är egentligen för trött för att skriva något. Och så har jag sjuuukt ont i magen! Har varit hos Micke nästan hela dagen och haft det trevligt och ätit godis. Snart hoppas jag på att vi ska ta en promenad men han är ju så seg som vanligt! hihi
Ikväll blir det nog beck och glass minsann. Orkar inte tänka tanken på att det är skola imorgon, det ger mig ångest!

lördag :)

idag blev det en mysig runda på stan med linn! är allitd lika trevligt att träffa henne och våra minnen är riktigt sjuka så det är så roligt att prata om dom! hihi
snart ska jag ner lite till gymet och sen, så som jag längtat så kommer micke hem! tror även anna kommer hem från egypten idag, så lite brun hon kommer vara!
Ha en mysig lördag.

zzzz

är det normalt att sova hela tiden? för det är nog det enda som jag har gjort på det här lovet. men vet inte om jag ska klaga för det har varit underbart skönt samtidigt som det känns som jag skulle hunnit med att göra massa kul. men vem behöver inte vila upp sig lite ibland? klockan är snart tio en fredag kväll och jag vaknade precis. hm, o nu var den kvällen förstörd så nu blir det glass och sen sova ännu mer :)
puss gullungar

bowling

om en dag lär jag vara lycklig :)
körde bowling med min mamma, lina och hennes familj. Första serin gick bra, fick strike eller spärr alla gånger utom två. Andra serien gick sämre men får väl skylla på träningsverken och den lär ju inte bli bättre till imorn ;) haha
snart blir det mat med mamma och ikväll vet jag inte vad som händer. Tiden går bara så otroligt sakta när man ser fram emot nåt!
Ha en kul fredag :)

high

jag kan lova er att det är kallt ute! Va nyss ute på en lång promenad runt sörping på en sådär en timme och tjugo min.. skönt men kallt dårå. Jag och mamma pratade massa minnen, bla annat när jag blev hög på hennes sömntabletten. En upplevelse i sig kan jag lova! har även hunnit med att äta en glassbilen glass idag :D alltid nåt att hurra över!
Sen känner jag att jag kommer ha träningsverk imorn men om läget är så, så är det väl bara träna bort den!
Nu ska jag ner och äta frosties, är ganska beroende!
sov gott :)

two days

Idag var jag och lina duktiga på gymet! hihi trodde nästan ett tag att jag skulle dö men jag lever ju än iaf. Det är så himla skönt efteråt när man har tränat :) mindre skönt är att jag fortfarande har allt plugg kvar. usch! får helt enkelt ta tag i det snart..
åh, två dagar kvar <3

feber

Hade en mysig dag med Jennifer idag. Snackade en massa skit, åt mat, va ute o gick en långpromenad och sen kollade vi på massa gamla bilder. Det är alltid kul :)
Förut så köpte jag och mamma glass av glassbilen! Det va ju några år sen sist men gott var de :D
nu har även jag åkt på den där febern så ikväll blir det efterlyst med mammsi!

vet ni vad amanda gör?

sitter och skriver sin essä, såhär några veckor efter den skulle varit inne. Men bättre sent än aldrig.
Jag hade ju som mål att göra klart allt på lovet som jag ligger efter i, men det har väl gått sådär så måste ta tag i allt nu! Om jag inte gör det nu kommer allt läggas på hög och har ingen lust att ha allt kvar till sommarlovet om man säger så..
Efter pluggandet blir det en promis med doggen och sedan sängen. Underbart skönt :)
spotify gör mina dagar underbara!


ibland blir jag sugen på att ha lugg igen...

och ibland blir jag sugen på att bli blond fast lite blondare än på bilden, speciellt nu till sommaren...

godnatt

johnossi <33



lyssnar på dom här låtarna hela dagarna. Jag är besatt! men dom är så sjukt grymt bra!

johnossi <33



lyssnar på dom här låtarna hela dagarna. Jag är besatt! men dom är så sjukt grymt bra!

summerbreeze

Lämnade tillbaka klänningen. snyft! men behöver helt enkelt pengarna till annat.. Köpte en vit vanlig tröja, tre trosor och ett tränings linne. Klackade även om skora och åt en god kycklingssallad. Nu ska jag sova några minuter och sedan ner och träna :) efter det ska jag bara slappa här hemma!
pussen


jag är kär

jag har blivit kär på nytt, i johnossi! Det kan inte bli bättre :)

family values

Idag har min dag bestått av en lång promenad, ett besök på gymmet så imorgon blir det att köpa ett kort där, middag hos mormor, massa drömmande om att åka utomlands och massa saknande! Snart blir det tv med en kopp te!
Imorgon ska jag in till stan och jag hoppas att jag kommer hem med något roligt :) ska nog även lämna tillbaka klänningen! pussss

måndag

En dag då jag verkligen inte känner för nånting förutom en sak som jag verkligen vill men som inte går. Då känns det ganska hopplöst! Det känns också som att hela lovet kommer försvinna utan att jag har hunnit göra något, speciellt om jag fortsätter med den här stilen!
Jag vill ha lördag!

from peoples heart

Det va god mat hos mormor! Sen skulle jag se på film med mina kusiner men jag somnade efter två minuter. Men så kan det gå när man mår såhär! Varför drömmer man typ jämt att man ramlar på något konstigt sätt?
jag vill ha sommar, sol, värme och allting som hör sommar till så tänkte slänga in några bilder sen förra sommren :)

utebio med sina vänner är mys

s,a,a

b,

:)

a,a

mulf


blir att se beck om en timme då. Har redan sett den men går nog att se den två ggr ;)

det gör ont, riktigt ont!

go easy

Ska snart iväg till mormor för middag men jag har verkligen ingen lust. Vill mycket hellre ligga kvar här i sängen och lyssna på Ryan Adams. Det är skönt. Nåt som är ännu skönare är att det är lov i en vecka nu också. Skönt att slippa gå upp klockan sju imorgon :)
För en liten stund sen ringde Micke också.. usch vad jag saknar honom och det är många dagar kvar innan han kommer hem! Jag vill också åka skidor och ha kul men istället ligger jag i min säng i den här roliga staden!

partaj

Idag känner jag mig såhär som man gör dagen efter fest! Inflyttningsfest igår och det var väl sådär roligt. hihi det bästa på hela kvällen var ni vi kom hem till lina och hade vår egna efterfest med chips och dip. det ni ;)






nu blir det godis och loka i soffan :) hoppas ni haft en bra helg!

klänning

jag köpte ju som sagt en ny klänning i veckan men vet inte om jag ska behålla den... va tycker ni?


dålig bild..

nu - fest!


alla hjärtans dag

tack lina för en trevlig kväll igår! Vaknade nyligen upp hemma hos Ebba så tänkte lägga ut lite bilder från när vi va hos Ebba en annan gång :)
Idag blir det våfflor med mamma och sen inflyttningsfest! Ha en bra dag!

lina, jag, ebba, karin och jennifer längst fram ;)
,
lina, ebba, karin, jag och jennifer :)

oh yeaaah

so sad

Nu bär det av på tjejmiddag med mina tjejer. Vi ska fira Lina, mycket kul! Idag åkte min micke och imorgon åker min anna. Lite jag kommer sakna dom då..

mina sötnosar

my m

Det är torsdagkväll och jag riktigt njuter för det är bara en skoldag kvar och sen ett skönt lov där jag bla ska umgås lite med min familj, träffa vänner jag inte träffat på länge och lite sånt. Ska nog även ta det lugnt en hel del och sen ska jag väl försöka hinna med lite plugg!
Kom precis hem från micke. Har varit där och hjälpt honom att packa, vikt kläder, kryssat för packningslistan osv. När ska killar lära sig? aldrig verkar det som men dom är rätt bra ändå ;)
Nu ska jag försöka få igång spotify och sen ta mig ett bad!
Pusssssen

ånej

Vaktmästaren har spärrat linas hisskort idag. Man kan ju undra varför? hahaha, Jag tror jag gråter :( nu måste vi orka gå i trapporna..

torsdag

Det var nästan snöstorm i morse när jag skulle till skolan. Mindre skönt om man säger så! Men jag och anna traskade ner till skolan ändå och hade lite samhäll och där startade vi en tävling om vem som väljer bäst akitier. I maj får vi se vem som vinner men jag håller ju stenhårt på mina ;) dessutom har vi fått en ny vän.. hihi. nu skulle vi egentligen på någon föreläsning med någon författare men vi hamnade här istället. Mycket skönt! Snart helg och lov :) men kommer sakna min måz och min knöpp!

live your life

Jag har slagit rekord :D jag har inte somnat efter i skolan idag. Det var länge sen det hände kan jag lova. Jag var hur trött som helst efter maten men ist för att somna i soffan som vanligt så följde jag med mamma och hunden ut i skogen på en promenad. starkt gjort av mig! När jag kom in blev det ett varmt och skönt bad!
Nu blir det banan och plugg, sen träffa min måz hoppas jag! Är efterlyst idag med ju! híhi
Ha en bra kväll :)

typ tre år gammal bild men annars är vi söta! haha

ingen ork

Inget kul i skolan och det snöar som aldrig förr. Jag som är sugen på vår och sommar nu! Jag orkar inte tre timmar matte efter lunch men vad gör man åt det? Puss

wiho

Jag har sovit bort hela dagen och min plugg hög bara växer och den växer ännu mer eftersom vi inte alltid är så effektiva på lektionerna så man får ännu mer att göra hemma. Får väl antagligen ta tag i lite på lovet när jag har hämtat upp lite krafter!
Anna och jag sitter och skickar söta smileisar till varandra på msn. Så mycket roar jag mig med just nu men det är kul är det!
Ebba kanske ska börja på nyströmska och det gör mig överlycklig. Så nu känner jag mig glad!
Puss

haha

Dagen började med att jag vaknade hemma hos micke och jag var inte direkt sugen på skolan men hade väl inte mycket att välja på. Tråkiga lektioner som vi har lidit oss igen. Fick även låna mickes bike till idrott och jag o anna garvade så mycket så jag började tjuta. sen va det rugby, boooring! Annars har vi mest åkt hiss idag eftersom lina fixade hisskort, och det är mycket skönt vill jag lova :D
- jag vill ha en sån här
- jag vill inte bara ha en
:D

måndag

Åkte in till stan idag för att hämta min mobil som varit på lagning fick även med mig annat onödigt hem som toffsar, nagellack, nagelfil, plattång och en klänning. Kan visa bild på klänningen imorgon men vet inte om jag ska ha kvar den, vill det, men vill ändå ha pengarna till annat. Typiskt mig att ha beslutsångest..
Nu ska jag se vad jag hittar i kylskåpet :)

skolan

Sitter här nu i skolan och har svenska. Jag är tröttare än tröttast efter en natt utan sömn. Mitt lyrikarbete går åt helvete! Är inte ens klar med första dikten.. haha! Sen blir det filmkunskap och kolla på film och efter det åker jag in till stan. Ska hämta ut min mobil hade jag tänkt :)
jag har så himla tråkigt men jag har tur att Lina sitter brevid mig och gör mig lite sällskap :D

reklam

Just nu sitter jag och kollar på beck men hur jobbigt är det inte med reklam mitt i filmen? Inte nog med det så ska det vara nyheter mitt i filmen på en halvtimme eller nåt och inte konstigt om man somnar då och missar slutet på filmen och om man skulle hålla sig vaken så slutar filmen så sent pga av all reklam osv.. Nu ska jag fika vidare! Hoppas ni haft en bra helg :)

veckorevyn

Micke var snäll och gick ut i kalla vädret för att följa med mig och köpa en tidning. Nu har jag tänkt att lägga mig i bada, läsa den och mysa lite. Sen ikväll blir det nog beck med lite te om jag fortfarande är vaken då vill säga. hihi


söndag

Igår blev det mys hemma hos micke med godis, chips och melodifestivalen. Efter det tjatade jag om att vi skulle kolla på tom och jerry och snäll som han är så gick han med på det men jag höll på att somna efter fem minuter som vanligt så han fick kolla på film själv! hih.
Nu ligger jag och mamma under varsin filt i soffan och kollar på tv samtidigt som vi halvsover. Det är en äkta söndag hemma hos oss! Nu ska jag återgå till kelande med kissen..
Pusss :)

göttmos

Har hunnit med att bada lilla Uno idag med. Han blev inte direkt glad så nu liggar han i mammas knä och torkar sig. Annars så har det inte hänt mycket idag. Väntar på att min pojkvän ska komma hem. Vi skulle egentligen äta kinamat idag men dom har semsterstängt så får se vad vi gör. Jag är sugen på chips med dipp :)

min fina

jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu


take me away

Vad söta all små barn var på discot igår. Jag blev kär i nästan alla av dom! och dom belv nog kära i oss. Vi var snälla och sjöng singstar och dansade med dom! Blev även uppbjuden på tryckaren av en kille i fyran.. haha. Jag tror nog nästan att vi hade roligare än barnen om jag ska vara ärlig!
Nu ska jag ta o sova lite ;)
 

burning like fire

Helg är det underbaraste ordet som finns!!

goodiebag



jag är med och tävlar om denna goodiebag. Den skulle ju inte sitta helt fel om man säger så! hihi. Allt i den känns ganska lockande :)
http://finehair.blogg.se/category/tavlingar.html
hoppas jag vinner!

stop crying your heart out



inte lite bra!

hihi

specialidrottsprov om idrottsskador in my ass. och förresten, vad har diabetes med idrott att göra?
Skönaste sovmorgonen på länge imorse. Njuter fortfarande och imorgon är det fredag och då blir det disco och kolla på alla söta barn :)

rekord

Måste nog slagit rekord. Har faktiskt inte badat idag. Känns konstigt och jag känner mig sugen på ett bad men det gör inte min kropp. Den är helt slut och jag känner mig febrig men ska snart försöka orka med lite plugg. Bada är nog mitt största beroende tror jag. Vet ingen som badar lika ofta som jag. Blir minst en gång om dagen men det är ju så underbart skönt och avslappnande! Men bara att vänja mig vid att jag inte får bada på ett tag, sad so sad. Får väl va glad att jag får duscha ibland iaf! haha Natti på er

tears in heaven

Sitter här med nyfärgat hår. Tror att det blev ganska bra! Annars känner jag mig ganska i riskzonen, mamma är sjuk, min bror är sjuk, min pojkvän är sjuk och en av mina bästa kompisar. Känns som jag kommer göra dom sällskap snart, tyvärr! Nu ska jag äta hamburgare och sen gå till min pojkvän och se hur han mår! Pusss

bad

Idag har jag kelat med katten. Fy på mig. Så nu kliar det hur mycket som helst i mina ögon. Inte bra!
GODNATT

wiu

Imorgon ska jag färga håret :D ska bli skönt att få bort utväxten!

saknar


vi är ju för söta! haha

one way or another

Snacka om sämst dag. För det första så är det måndag och det betyder skola efter en skön helg och man har fyra skoldagar till framför sig. För det andra så gick spanska provet sämst, iaf läsförståelsen. För det tredje börjar mina stövlar gå sönder såg jag. För det fjärde så insåg jag att jag ligger ganska så långt efter alla i det onödiga lyrik arbetet. Oh, hatar dikter. För det femte så har jag inte satt upp min rullgardin igen utan den ligger fortfarande på golvet. För det sjätte så har jag fortfarande dåligt samvete för allt onyttigt jag åt i helgen. För det sjunde så har jag lite till dåligt samvete för att jag va lite suris på micke igår och för det åttande för att jag kanske inte får träffa honom idag. För det nionde så måste jag städa hela mitt rum noga och ta bort allt katthår och sen blir det kattförbud där inne och katförbud för mig ( buhuhu) och för det tioende så får jag inte bada någonting och jag får duscha MAX tre gånger i veckan. Dom måste skämta med mig. Men för det elfte så lever jag ändå :)
Pusssss


man mår inget vidare efter antal timmar på en hård och kall läktare men anna verkar glad ändå :)

simply the best

Igår var en rolig kväll med trevligt sällskap och många skratt! Vi startade även en egen förening som heter mif, massage if! Fick massa skön massage fick jag! hihi Trötta blev vi också så sen gick jag hem och sov i mickes säng och vaknade nog lite försent idag kanske men skönt var det! Snart blir det sporthallen igen för att kolla på slutspelet efter det måste jag nog plugga lite spanska! oh no

jag tycker om min kotte

RSS 2.0