fuck dej

Snart kommer älskling, alltid nåt positivt. Den här dagen har varit really bad kan jag lova. Fråga bara Lina om mitt humör;) Lika bra att sluta skirva innan jag klagar allt för mycket..
"hon va hemsk" "åhhhh, nej vad hemsk".

natti

Kom precis hem efter några timmar på gymmet och gick som väntat bra för mig och anna på aerobicsen ;) haha annar så är det skönt att va hemma nu efter segaste dagen! Sen ska jag ringa micke och sen sova tror jag.. så man orkar med morgondagen bättre än idag! Aja, massa strunt prat. godnatt

söndag

Nu så är en underbar helg slut tyvärr! I fredags så var jag hemma hos Micke och åt middag och hade det mysigt med hans familj. Vi va så trötta så vi la oss tidigt och vaknade också tidigt på lördagen, kl 9. Det måste vara rekord för min del! Vi tog det mest bara lugnt på lördagen, låg mest i sängen, åt middag med hans familj och mormor o morfar, va också ute på en promenad innan vi träffade Mickes kompisar men vi gick hem vid 12 och sov, sen den här dagen har också bara varit massa mys! Känns tråkigt att han åkt nu igen men är ju bara fyra dagar till han kommer hem så får väl stå ut!
Annars så har man ju söndags ångest och hatar alla ämnen vi läser just nu, känns ju verkligen toppen! Men är väl inget att göra åt det. Imorgon ska jag iaf till träningsverket och få mitt gymkort!
Hoppas ni också har haft en bra helg :)

<3

Idag har man fixat jobb på träningsverket, blir att jobba torsdagar 17.30 - 19.00 och får ett gymkort då. Perfa :) Efter skolan satt jag och lina vid kanalen i solen och åt hamburgare med pomme så då slapp jag att laga mat också! hahaOch vet ni?!?!?!? Snart ska jag gå och träffa micke :D :D :D :D

:D

Åh, så trött jag är. Ska nog krypa ner i sängen snart tror jag! Sov jätte dåligt inatt också så behöver lite extra sömn idag. Imorgon ska vi leka med ettorna, känns inte så jätte kul men lär ju va slappt och alltid kul att träffa vännerna lite :) kanske tar mig en liten promenad innan sängen men det blåser ju så mycket och är inte så sugen på att gå ut. haha
godatt o sov gott. puss

lekande lätt

man kunde ju önska att allt vore lekande lätt men är tyvärr inte så.. Ska snart lägga mig och läsa en tidning jag köpte nyss. Mitt huvud gör ont men hoppas på att få sova skönt inatt ändå! Ska inte oroa mig för problem innan det är ett problem..
3 dagar kvar , sen är jag lycklig

;)

Vilken konstig natt jag varit med om.. Kändes segt att gå upp elva, hur ska det då kännas att gå upp sju imorgon.. Hm!
Nu ska här ätas och lite, sen skolan, funny!

time

Igår blev det mycket dans med mina fina vänner! Det va mycket kul, men visst fanns det några tråkiga stunder på kvällen också men det är dom som man ska försöka att glömma. Idag har jag varit en sväng på stan, men med ont i mina knän och i låret (?), vad kom det ens ifrån så ville jag bara hem och sova lite så blev att ta första bussen hem för att ligga i sängen och soffan hela dagen, men man har all rätt att slappa sista dagen på lovet tycker jag faktiskt!
Åhh, imorgon är det skola igen, sovmorgon till 1 iaf, men så lär det ju inte bli dom andra dagarna sen, men låt den här veckan gå fort så jag får träffa Micke snart..
Godnatt babes

ololola

Va dagarna går fort!
Idag har jag träffat Anna en stund och sen umgåts med Lina hela kvällen. Mycket kul kväll ;) haha Nu är det snart dags för sängen, ska upp rätt tidigt imorgon för ska åka ut till landet med mormor, morbror o kusinerna! Hoppas på lite sol så man kan få sig lite färg innan skolan börjar. Efter det blir det hem och träffa Jessica tror jag, sen vidare till Lina för att landa i stan..
Om en vecka så myser jag massor med Micke, man kan nog inte längta mer än vad jag gör.

i will let you go



När jag inte har något att göra så får den här låten underhålla mig!
Va sol i morse så gick ut för att sola, sen kom ett stort moln och nu regnar det. Så det slutade med att jag nu ligger i sängen med datorn istället, skönt och mysigt! Är trött fast jag sovit massa så kanske tar mig en tupplur.. Ikväll blir det nog party, man kan ju va mer taggad än vad jag är om man säger så..
Om drygt en vecka så är micke hemma igen, lycka!

liquido

Usch, räknade nyss ut hur mycket pengar jag gjort av med bara den här månaden, dvs på 12 dagar! Det svider lite när man tänker på det och det är fortfarande så mycket kvar som jag vill ha. Att man aldrig ska nöja sig. Vi går mot mörkare tider märker jag också, blir mörkt ute ganska tidigt nu. Så passade även på att färga håret mörkare, med rött i. Alltid roligt med lite förrändring, men mamma och mormor tycker jag ska bli blond igen. Svårt beslut det där. Efter lite sömn inatt så ska jag nog snart krypa ner i sängen och skriva ner lite viktiga saker och sen fortsätta läsa boken "idrottarens energibok". Låter lite nördigt men jag tycker sånt är intressant. Imorgon måste det bli städning, så är det bara!

Vad man saknar förra sommaren då, o jag är nog inte den enda att känna så tror jag..




första bilden på mig och Micke, för ungefär ett år sen! haha

tänk att allt som hände då redan är ett år sen. Sjukt,

suck

Vad tiden går fort! Snart börjar vi skolan igen. Sommaren har bara flugit iväg. I förrgår var vi hos Ebba och firade henne. Åt gott och pratade massa strunt. Det var mycket trevligt! Igår passade jag och Lina på att kolla på bio, sommaren med göran. Grymt rolig var den faktiskt ;)
Nu ska jag in en svängare till stan och hoppas på att den lila tröjan följer med mig hem! hihi. Anna är även snäll och gör mig sällskap så jag slipper att känna mig så ensam! Har även lyckats skjuta fram städningen på rummet ännu en dag. suck! O hur kul är det att vakna kl 8 för att dom klipper buskar och städar gatorna utan för mig fönster :s



det vore ju skönt om min älskling kommer hem snart så jag slipper sakna ihjäl mig efter honom kanske..

miss my darling

Tjena, här är allt bra men har bara ine så stor lust att skirva i bloggen, har bättre saker för mig. Dom här dagarna har jag legat ute i solen o varit med mina vänner så ett o annat skratt har det ju blivit om man säger så. Tråkigt är dock att all färg som jag hade förut försvann dom veckorna som jag jobbade på htc så nu är det bara att pressa för att försöka få lite färg. Nog om det! Jag saknar Micke sjukt mycke också. Tiden går så sakta så jag blir galen! Nu ska jag ta mig ett bad och sen åka o spela match i den här värmen, har väl varit med om roligare saker. Aja, puss.


det är gott med glass varje dag!

summer dream


saknar min älskling <3

RSS 2.0