onsdag

om sju dagar står vi fulla framför någon scen och lever våra livs bästa dagar.

fredag

nu ska jag, lina och erika ut på äventyr. brukar bli lyckat ;)

lyckat är förnamnet ;)

fredag

tiden går så fort. det bara rullar på och jag gör allt annat än att sitta här vid datorn. solar, badar, umgås, jobbar osv. taggar putte gör vi en hel del också. 12 dagar kvar. galet!

fredag

19 dagar babes

måndag

finns så mycket jag ser fram emot just nu. är så mycket roligt som händer inom kort. samtidigt är det en jobbig sak som tynger ner mig. imorgon är jag och mina vänner lediga så då ska vi åka och bada. hoppas på fint väder!

söndag

kan inte förklara hur skönt det ska bli med sovmorgon imorgon efter två jobbiga arbetspass i helgen. mina hjärna kokar över av plu och jobbiga kunder, så nu väntar sängen. sleep thight

lördag

är så pissigt att alltid jobba dagarna efter det är fest, då jag känner att det är dumt att festa och inte kunna jobba ordentligt dagen efter. så idag missar jag fest, jobbar på onsdag då vi ska på fest på tisdag, jobbar efter min väns fest. alltid alltid alltid.

lördag

känns sjukt tråkigt att jobba 11.30 - 18.45 idag och 11.00 - 20.00 imorgon när vädret ska vara helt underbart hela helgen. Alla kommer va bruna och fina. Jag kommer va vit och trött. men pengar amanda

fredag

mina vänner är ute och festar. själv är jag hemma eftersom jag ska jobba imorgon. en annan är med sin pojkvän. några är bortresta. några jobbar. har aldrig känt mig så här ensam. om jag ändå hade en hamster här hemma att prata med.



här har ni mina senaste inköp! skor, byxor, trosor, bh, nagelack och sminkborttagningsservetter till pip (är taggad tjejer)

fredag

om man skulle försöka att få sig lite sömn innan fåglarna börjar kvittra

torsdag

wieeeeee, hoppas bara det blir nu!!!
jobbet kallar nu.. känns mindre kul att jobba hela helgen när det ska bli 30 grader. jag brukar säga till mamma, det syns vilka som har jobb och vilka som inte har. alla med jobb är helt kritvita.
ciao

RSS 2.0