!

man kan ju fråga sig vad jag fortfarande gör kvar i skolan kl sex. men svaret är plugg. och snart ska jag gå hemmåt för att fortsätta plugga där. vilket roligt liv jag lever ;)


:)

waka waka

söndag

mamma och jag har precis bakat en rabarberpaj! :) vi ska äta den sen när jocke och annica kommer när nu det är. Tills dess måste jag fortsätta att plugga. Det går ju inte vidare fort.. bara kämpa vidare! Imorgon är det dags för en ny fartfylld vecka. puss


bra tjejer det där

!

fick springa ner till willys förut för att hinna innan stängning. haha men hann det gjorde jag! sen fick jag sällskap här hemma av en utelåst människa. skrattade så jag fått magrutor nu! har tagit en paus i pluggandet och filar på en överraskning till imorgon. frågan är om jag kommer orka ta upp pluggandet igen för mina ögon är väldigt tunga, men ju mer jag gör idag, desto mindre i morgon :)

lördag

blir så stolt över mig själv. är inte ofta jag sitter hemma och pluggar en lördagkväll. men måste bli klar med mina arbeten och framåt går det. är rätt skönt att sitta här med högmusik och vara ensam hemma. tror jag fick mycket energi av anna i natt. bra är hon den där tjejen. fick både kvälls och morgonlåtar, massage, god frukost och trevligt sällskap! nu åter till geografin ;) tänkte att jag skulle gå och handla något till mamma eftersom det är morsdag men har börjat regna igen så tror jag ångrade mig. stackars mamma.

!

i am not a whore, but i like to do it.. skön den där
har haft en väldigt mysig natt. nu pluggas det. ett måste. ikväll?

!

nu drar jag till min bejb. lovely!!!!!! puss

fredag

hade två ungar igår på barnpassningen. den ena somna i soffan och den andra pissade på sig på en stol! i helgen ska jag bara plugga, och ännu mer plugga så länge inte någon kommer på något roligare. det enda bra med att sluta sent en fredag är att man blir bjuden på saker av cafeterian. sen har jag hunnit med pensionärskalas och hjälpt mamma städa bilen. även aktat mig från flygande ägg från grannen. han är glad över att vara min granne. vem skulle inte va det? nu ska jag mysa. det är ju fredag. tjing

hej


här sitter jag och lyssnar på lars och får sommarkänsla. medans det ser ut som att det ska börja regna när som helst. ska snart ner och barnpassa.. måste nog byta om först. är lite kallt ute för shorts. är så svårt att veta vad man ska ta på sig på morgonen eftersom vädret varierar rätt mycket under dagen. imorgon är det helg, men har inga planer. vill göra något kul ju.. lina bli frisk. nu pussen


hm

Imorse orkade jag inte ens ta mig upp ur sängen.. min kropp har ingen ork till någonting längre. vill bara va. men måste orka jobba sen kl 4 trots huvudvärk och att min kropp är helt skakig. vill stanna här i sängen med johnossi och med mitt geografiarbete som jag precis tog mig ork att börja skriva på, trots att kroppen sa emot. min hjärna, hjärta och kropp säger emot varandra hela tiden. nae , måste skriva geo nu. ska vara klart om två dagar och började precis. I tid, som vanligt.

!

är trött efter jobbet, fryser, känns som jag blir sjuk, har ont i huvdet, längtar inte till imorgon.. längtar till helg o mys. nununu
känner mig inte på humör, det enda bra med den här dagen är att jag fick lön trots att jag inte trodde jag skullefå någon den här månaden.. nu ska jag bada, tvätta håret och äta. ska pussa mina vänner imorgon, det är dom värda. night

godnatt

Har nu skrivit min första bokrecension på spanska. tog väl bara sådär fyra timmar. hmm

ajdå

Kan man ha mer ångest? tror knappt inte det. varför kan jag inte ta tag i mig själv? bortsett från att jag har ångest för nästan allting just nu så är ju livet rätt bra. nu blir det wallander och blåbärspaj. allt för att slippa göra det jag måste.

?

kan man va mer depp?

nice liv

har inte direkt tid att skriva här.. va hemma max en timme på hela helgen men mysig och rolig har den allt varit :) annars är livet som vanligt, nästan iaf. har ganska mycket för mig nu för tiden så hinner inte riktigt med att sitta framför datorn faktiskt. Imorgon väntas skola och jobb så ska snart lägga mig i ett bad och sen i sängen. spännande

:(

trampade precis sönder en snigel med skal. rip

åhh

igår när alla var ute roade sig så jobbade jag. nu när alla ligger o sover och har det skönt så ska jag jobba. livet är hårt ibland. längtar till lönen, då känner jag förhoppningsvis att det va värt det..

nu

kallar jobbet


!

lär dig livets stora gåta
älska, glömma och förlåta

si

i´m gonna diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeee

söndag

Idag har jag inte gjort annat än att slappa men det var mycket skönt kan jag lova :) hade dock hoppats att jag skulle känna mig lite mer laddad inför en ny vecka än vad jag gör?! en liten veckoplanering iaf..
måndag: skola (längtar efter alla vänner), jobb 16-20.15
tisdag: skola
onsdag: skola, jobb 16-21
torsdag: jobb 10-15 skönt med röd dag så man får lite ob också ;)
sen kommer en oplanerad helg :)
nu ska jag göra lite te och se fortsättningen av Wallander. spännande är den :)

!

rolig kväll igår, trött tjej idag.

!?

måste fåglarna börja kvittra ute just när jag ska sova?

hiii

nuu kör vi :D puss eran bosniska albino

utgång

lite fix här hemma sen bär det av till lina och efter det krogen. hoppas på otten tror jag ;) börjar gilla det ställer mer och mer. min mamma är nog inte den enda som tänker " men du behöver ju inte dricka varje helg?".. men joo, det behöver vi :) är lika taggad som vanligt.. tror det blir jag, lina, fanny, lisa, sandra och erika.
vad ska ni andra göra då? hoppas ni får det lika bra som vi! :)

hey

livet är lite sådär rusktigt bra :) skönt med studiedag idag och fredag imorgon. ska först klara av nationella, sen skola och jobb men sen tar jag helg. tror fredagen kommer innebära fotbollstittande med lina.. sen blir det väl trekant med henne och dennis (linas förslag) ;). sen på lördag blir det utgång. antar att det blir en bra kväll som vanligt. men har förhoppningar om att något extra kommer hända. nu ska jag njuta lite till :)

livet leker

har nog aldrig varit så trött som i morse när skolan ringde så sovmorgon imorgon sitter inte helt fel ;)
idag har jag varit i skolan och sen jobbat. känns som att det är det enda jag gör dock :( ikväll ska jag ha myskväll med min mamma minsann. hoppas alla får en bra helg. livet leker. puss

!

borde sluta ljuga för mig själv och komma tillbaka till verkligheten..
idag har dagen bestått av jobb, sen skola för att komma hem och decka i soffa några timmar.. så roliga är mina dagar :( har egentligen inte tid med att sova efter skolan men vad ska man göra när man är helt slut då? ska iaf ta mig i kragen nu och göra en engelska uppgift.. Imorgon väntar skola och jobb igen, men sen då är det studiedag. HALLELUJA

hihi

jag måste verkligen sova för att orka morgondagen då jag ska upp tidigt och jobba på willys igen.. vet nu att många är negativa till mitt jobbande för att jag jobbar för mkt för att hinna med skolan osv, men vad gör man inte för lite pengar?
ska snart intervjua mamma om en sak i svenskan men kan inte slita mig från alla bloggar? vad lider jag av för sjukdom? kan klicka mig in på samma blogg flera gånger om dagen. haha men längtar sjukt mycket efter sängen så är väl bäst att stänga av här. mina veckor tar kål på mig :( behöver nog en paus från allt..

,

But now you're free, but lonely
Like me
I'm sorry

:)

kanske är dags att hoppa upp ur sängen för att ladda inför kvällens äventyr! väntas utgång med en drös tjejer :) en mycket trevlig kväll tror jag väntar!

.

skulle behöva ta en paus från mig själv

RSS 2.0