måndag

Vad trött man blir av att sitta framför datorn.. Men ska hålla mig vaken till 22 för då ska jag se paradise hotel men efter det så blir det allt sängen! Var hos sjukgymnasten idag och gick väl allt annat än bra. Känner mig lite deppig men det går väl över antar jag :)

!

if you leave me now, you take away the biggest part of me..

carrot

Sitter i soffan och äter morot och ska kolla på andra åket i slalomen. Tog nyss ett skönt bad med hårinpackning och kroppspeeling. Städade även rummet lite :) Köpte mig en paljettklänning idag på stan. Träffade även på Denis. Trevligt! Känner mig inte sugen på en nys skolvecka. Får ångest av att bara tänka på det...

Just nu

Vi har lånat en katt film till Uno av min moster! Är fåglar som sitter på en gren, flyger runt och kraxar lite. Men vet ni? Uno sitter nedanför tvn, jamar och försöker fånga fåglarna! haha så söt han är :)


söndag

Natten mot igår vaknade jag kl 6 på morgonen och var pigg och då kan man undra vad det är för fel för brukar ju kunna sova rätt länge och natten till idag somnade jag vid fem och vaknade kl 9, så nu kan du inte säga att jag bara sover dennis ;) känner mig lite halvt off och magen värker så sjukt mycket, vet inte riktigt vad den har för fel. Ska snart fixa mig för att åka in till stan med Lina och utföra lite saker!


finaste bilden på mig och Lina, sådär 3 år gammal kanske ;)
Det är ganska sjukt att vi två har gått i samma klass i 12 år, men är inget man klagar på!

bio

Var precis på bio men lina! Såg luftslottet som sprängdes. Den var faktiskt rätt bra :) andra gången jag är på bio den här veckan. haha nu sitter jag hemma i soffan och äter pizza sallad, samtidigt som jag funderar på vad jag ska hitta på..

lördag

Så skönt det är att det äntligen är lördag! Skönt att få sova ut imorse. Känner mig rätt seg så ska nog lägga mig lite på soffan och vila lite. Har ingen aning om vad som händer idag. Vore ju kul om det händer något iaf :)
o så saknar jag min finaste.

torsdag

I dag berättade ett barn på jobbet att hon bajsade på sig på dagis idag! haha. Om jag skulle ta och plugga lite? Har inte öpnnat böckerna på hela veckan. Rätt skönt det med :) det är också skönt att leva mitt liv percis så som jag vill det..

min mp3

Imorse så hittade jag min mp3 som jag hade för kanske sådär fem år sen. Så var tvungen att leta upp ett par härlurar här hemma så att jag kunde lyssna på låtarna så sen bar det av till skolan och skulle ha etik så var perfekt tillfälle att lyssna på musik. O herregud vilka gamla och konstiga låtar jag hade på min mp3. riktigt roligt att lyssna på! Så därför tänkte jag gå ner och träna nu så att jag kan fortsätta lyssna när jag är på löparbandet. :) sen blir det jobb och efter det lär jag decka framför tvn! haha
jobbigaste känslan när man vaknar och verkligen tror att det är fredag men inser att det bara är torsdag :(

new moon

Har hållt igång hela dagen känns det som! Först en lång och seg skoldag och sen hem för att äta massa tacos :) sen hem till sandra för lite mys innan det var dags att åka till stan för bio. Hann även träffa Sofie på monki också! Sen såg jag new moon med jocke, annica och dennis. Tyckte faktikt att den var bättre än ettan :) nu ska jag bada och sen sova. Känner mig helt deckad. haha natti


tired

Känner mig helt slut, fast att jag sovit nästan hela dagen. Har feber och hostar också men ska till skolan imorgon ändå. Får inte så mycket gjort när man bara ligger hemma ;)
fri som en fågel

svinis

Nu har man vacinerat sig mot svinis också! Gjorde faktiskt inte ett dugg ont, men får väl se om man blir sjuk sen eller inte ;) sitter i skolan med mina tjejer. Vi hoppade över språket så sitter här och letar resor ist. Vi vill utomlands :D

lördag

Vad gör jag uppe såhär tidigt en lördag!? Och har redan varit uppe i en timme. Är faktiskt helt sjukt tidigt för att vara lördag men ska in och kolla på fotboll hela dagen lång. Känns knappt att det är helg när man går upp lika tidigt som när man ska till skolan!
Igår träffade jag min saknade vänn Linn. Det var jätte länge sen vi sågs så vi hade massa att prata om :) Sen kom micke hem hit men vi hann bara med ett bad innan det var dags för att sova, men sov jag nåt? Naeeeeeee!:(

onsdag

Har faktiskt hunnit med ganska mycket idag, trots att jag sov i tre timmar efter skolan! :) haha men det var så sjukt skönt förutom att jag har så konstiga drömmar hela tiden.. Skönt att vi bara har två lektioner imorgon för efter lunch ska vi in till smhi, kanske inte direkt det roligaste men bättre än engelska... Hur normalt är det att en katt äter aplesin!?

slappis

Vad skönt det var ett börja 8.15 och sluta 9.30 idag :) inte så ansträngande dag direkt.. Ska snart ner och träna hade jag tänkt men skulle hellre krypa ner i sängen igen. Det är ju så himla skööönt ibland att bara ligga där :) och får skylla på att det inte kommer bli mycket vila i helgen. haha det är ju faktiskt bara två dahar kvar till fredag nu :)

kväll

Fick faktiskt bli två timmars sömn. Jag var verkligen helt död!! Kunde inte röra mig ur fläcken så var lika bra att sova lite. hihi efter det fck det bli ett bad och lite mat för magen kurrade också. Alltid när jag har sovit?! Nu väntar jag på att micke ska ringa och om en timme börjar paradise hotel. Snacka om skandal pogram eller?

tisdag

Har varit en rätt så hektisk dag faktiskt. Var i skolan men hade håltimme ett tag så passade på att träna då sen gick jag på sista lektionen som var historia! Efter det hem för att slänga i sig lite mat innan det var dags för klippning så nu är inte håret riktigt lika slitet iaf. Och nu, nu sitter jag här helt sjukt slut eftersom jag sov så dåligt inatt men kan trösta mig med att det kommer vara en rätt lugn vecka iaf :)

studiedag

Skönt med en sovmorgon imorse. Gick faktiskt upp så sent som tolv men det får man vara värd ibland :) sen var jag nere och solade och passade även på att träna lite. Det var ju ett tag sen sist om man säger så men ska försöka att komma igång igen nu. Sitter här nu helt sjukt mätt efter en middag hos mormor. Känns som min mage ska spricka. Blev även sugen på att sticka så ska göra det lite nu :) pussss

söndag

Idag har jag varit på kalas hos min faster med släkten! Det var riktigt mysigt men dock satt jag och hostade hela tiden. Känns som jag börjar bli lite sjuk, men det får vi inte hoppas på! Det är så skönt att slippa söndagsångesten idag eftersom vi har studiedag imorgon så ska nog ta mig en lång sovmorgon :) Annars så har väl inte helgen varit sådär super bra, men men.. Tror jag ska se paradise hotel. haha så man får se hur det är i år. pusshej

lördag

Ligger i Mickes soffa och segar.. Allt är väl kanske inte riktigt på topp men skönt med helg iaf

trött

Är nästan pinsamt att säga att jag somnade tre timmar men min kropp är helt död. Jag som skulle tränat men det får bli en annan gång. Ska snart käka och sen ta ett skönt bad och ta hand om mig själv lite. :) först ska jag avsluta samtalet medmormor..

:)

Vilken lång dag det har varit! Först skolan, sen hann jag bara vara hemma i en halvtimme innan jag skulle jobba. Men nu sitter jag äntligen här nybadad och fräsch :) skönt att det äntligen är fredag imorgon..

fredagsmys

Har suttit och pluggat med mamam nu i typ en timme. Det får räcka för min del. Orkar inte mer. Ska se klart efterlyst och sen sova tänkte jag :) Imorgon är det torsdag så är bara en dag kvar tills hjärtat kommer hem. Vem älskar inte fredagsmys då?

hem

Slutar skolan om en timme. Kommer bli grymt skönt :) hhihi. Och en dag närmare helg också. det är ju aldrig fel om man säger så! Har lite olika alternativ inför helgen så får se hur det slutar :)
Sitter här och har etik. Känner mig så hungrig och trött. Vill bara hem!!!!

snoppis

Idag kom jag hem från skolan kl 5, helt förstöd så stupade ner i soffan. Usch, vilken hemsk dag då dagen började med en stor fet hund i sängen och fortsatte bara värre och värre.. Vill bara gå o sova men har massa plugg att ta tag i. Drömde om en vild kattunge som hette snoppis! kanske borde döpa om uno.. Åh vad jag vill ha helg. Fatta så skönt det är då :) bara kunna göra vad man vill. Nae, nu ska jag och snoppis läsa geografi. Tjingeling

vad händer?

Var ett bra slut av ensam mamma söker igår! Men vad är Madelene för bitterfitta då? Ofta hon inte valde någon.. Är precis hemkommen från skolan men måste börja plugga snart. Orkar och vill inte! Spanska provet gick rent åt helvete. Nya tag till matte provet imorgon som kommer att vara ännu svårare. Bad for me!
Så konstigt vad en människa kan förändras. Vara som en bästa vän, höra av sig ofta, vara rolig, bry sig, sen till ingenting alls ibland?

ensam mamma söker

Snart är äntligen finalen i ensam mamma säker. Är så nervös över vilka killar som mammorna kommer välja :) efter det måste jag plugga lite spanska eftersom jag har prov i morgon, sen ska jag sova! Kommer va så skönt när nästa vecka är över för då har jag gjort tre prov i veckan, så känns skönt! Är nästan klar med hemtentan i svenska också.
Nae, nu ska jag stänga av här och göra i ordning te och en kvällsmacka :)
inget blir som man vill eller som man tänkt sig

stor städning

Kände att jag nog måste va världens slöaste människa så jag satte igång att städa hela min garedrob. Passade också på att rensa ur den liten. Gud vad mycke jag ska kasta men känns som att kläder jag aldrig använder bara ligger där och tar plats. Men skönt att den är städad nu för var hur stökig som helst innan! Ska även sätta igång med lite plugg nu så jag gör något vettigt.. Puss

sleep

Har haft en mysig hemma kväll med mamma idag! Gick till willys och köpte apelsiner och lite naturgodis som jag har suttit och mumsat på lite framför tvn samtidigt som jag läste ut min engelska bok. Är ganska stolt över mig själv. Är första gången jag har läst en hel roman på engelska, och fattat den! haha nu väntar en analys, känns nog ännu värre. Har massa plugg till imorn men är väl bara att ta tag i det!
Pratade med micke förut och är fem i hans lumpen som har svinis, och micke är sjuk så får hoppas att han inte har det för då lär vi nog inte få träffas på ett tag :( saknar han redan tillräckligt nu..
Ska följa med mamma ut på promenad med muffalo och sen sova tror jag :)
Natti


:)

Undra vad den här dagen har att erbjuda?! Måst nog plugga lite iaf och ta det lugnt, utan att känna stress.. Var riktigt skönt att sova ut i morse och sen äta en helg frukost! Idag är det förresten 11 månader med micke, vad tiden går fort egentligen :)

fredag

Nu har man ännu en gång gråtit till idol! haha. Snacka om att allt känns upp och ner ikväll, kan inte hitta mig själv däremellan?
Mysigt att träffa tjejerna iaf. Det är alltid mysigt med dom. Blev allt från idol, till massage, till i håret, pill på ryggen och massa prat :) Och fy vad jag saknar micke, helt sinnessjukt mycket!

hjärnsnurr som fan

Vilket hjärnsnurr jag har.. Ska sen senare träffa mina vänner för lite mys :)

hih

Redan fredag imorgon. Så fort tiden går då men är inget man klagar på direkt :) men kommer bli en tom helg eftersom älskling inte kommer hem förns nästa helg. Känns så himla lång tid dit., men kanske går fort det med. Men vill inte ens tänka på nästa vecka eftersom den är full med prov.. :( Nu ska jag sova, godnatt

etik

Hej hallå! Har etik som vanligt. Ska nog försöka jobba lite idag för sovmorgon imorn på etiken låter rätt lockande. :) Annars har vi haft fysik, matte och spanska idag. Booring! Annars så snöar det för fullt ute så är inte så sugen på att cykla hem sen men ska bli sjukt skönt att få lite mat i magen när man är hemkommen.. Nu väntar etiken då jag ska besvara några fantastiska livsfrågor och om olika ismer, det låter väl fantastiskt?

kväll

efter att ha pratat med hjärtat så känns allt lite bättre! Borde egentligen lägga mig nu men är så skönt att sitta här :) va så länge sen jag va i skolan så minns knappt vad jag har för lektioner imorgon!? etik iaf. Favo ämnet ;) haha.

scared

Snart är det läggdags igen. Så fort dagarna går egentligen.. Idag gick skolan rätt fort och sen har nästan hela dagen spenderats hos mormor med middag oså, mysigt! :) dessvärre har inget plugg blivit gjort men det får bli någon annan dag. Snart så ska jag lägga mig i ett skönt bad och njuta lite innan det senare blir dags för sängen. Ska bli rätt skönt att sova faktiskt :) är lite scared också så får väl se hur det blir med sömnen..

?

Undra om jag kommer att ångra att jag sov bort mitt liv när jag var ung? Men vad ska man göra då när man är så trött så man inte orkar med nånting? Vad ska man göra med allt plugg man inte orkar med? Vad ska man göra när kroppen säger ifrån?

måndag

Godmorgon! Sitter här i skolan och har etik. Så roligt och kommer verkligen inte framåt, men kanske inte så konstigt när läraren säger att vi får fika när vi vill. Så tror vi väljer bort att jobba. Men egentligen borde jag jobba eftersom jag är så sjukt stressad, men orkar bara inte med det och är sjukt trött eftersom jag inte sova inatt, och hungrig eftersom jag inte hann med frukost. hihih

söndag

Idag kan vi verkligen snacka om söndagsångest. Inte blir det bättre när jag inte har pluggat nånting av det jag skulle gjort på lovet, men tiden har gått så himla fort och jag har verklgien inte haft ork.. Kommer ha så mycket i skolan framöver så känner mig så stressad.
Idag har varit en mysdag men tipspromenad med micke och mamma, sen middag med micke, hans familj och farmor och farfar, sen se ifk-aik på tv med mamma och micke :) ska träffa micke sen igen för kvällsmys eftersom han åker tidigt imorgon bitti ist för ikväll.
Annars så har det varit en bra helg. Kvällen igår var ju lite annorlunda men helt okej rolig :)

RSS 2.0