happyday

sommarjobb fixat! ;) och valborg ikväll :)

hmm

glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya! Ganska så sant är det faktiskt. Lika bra att glömma dom man redan har annars blir det bara fler o fler.
Kom precis hem från en bra träning men dock med lite blandade känslor.  Allt är nytt, bra, dåligt, konstigt, förvirrat men det löser sig nog! Snart är det nog sovdags för mig eftersom jag är helt slut. Skönt att veckan är en dag kortare iaf :)

muuuuuuuuuuums

vad gott det är med turkisk peppar ;)

" va det luktar korean här "

"det är så konstigt luft här, som om man vore utomlands." man kan ju undra vart jag var igår så det kan ni fundera på ett tag.

när tankarna kommer ifatt mig


superdojan

Idag gjorde nya superdojan två mål! dock slutade matchen två-två. men men.
Har varit på landet med mamma och Micke i helgen. Dom två har arbetat medans jag solat och tagit det lugnt! haha bilder kommer men itne nu för jag ska äta! prov imorrn och jag har itne börjat pluggat än och det känns mindre bra. Ska till micke snart så jag slipper sova hemma själv. Puss


pusss

sjuuuukt varmt och skönt idag! Va i stan nyss och kom hem med fotbollsskor, skor, trosor och smink! Snart ska jag kolla lite fotboll också :) Efter det hoppas jag på att få träffa älskling och imorrn åker vi till landet!
pusss

hej

Vet inte vad det är med mig!? men nåt är ju fel iaf.. För tillfället känns det som att huvudet ska sprängas men har ju iaf klarat av en liten löprunda. Känns ju skönt! Borde plugga men får bli en annan dag för nu ska jag se efterlyst och ha fruktstund och dricka te:)
spanska imorrn, tror inte jag vågar träffa josé molina :/

röd stång

Halv studiedag idag! Hade tänkt att plugga men så slutade det inte riktigt.. Satt kvar i skolan i två timmar efter att jag slutat. Pratade bla med jessica och det va mycket trevligt.  Sen hem till micke för att försöka plugga där men somnade ist. Sen var det spelarmöte i över två timmar och nu sitter jag här med en dag mindre kvar av mitt liv och väldigt trött. Ska nog göra sängen sällskap snart :)

hey ho

du är vad du tänker

               buddha



sjukt beroende tror jag...

tog nyss ett skönt bad och snart har jag läst ut gömda också.. då väntar en rolig essä också. hm! ska snart till min fina pojkvän! pusss o godnatt

;)

har verkligen inget kul att skriva. Övningskörde mer idag. det gick faktiskt bra :)
tog mig en lång sovmorgon idag, gick på specialidrotten halv 4 ;) haha har även faktiskt pluggat lite idag med. goooo

:)

En skön helg har jag haft! I fredags var jag med Micke och vi grillade, kollade på tv oså sen sov vi tidigt och tror jag aldrig sovit så skönt! Hela lördagen satt jag ute i solen med Ebba och snackade om allt och inget, inte helt fel det heller kan jag lova. Sen blev det vioni där vi även träffade lina, och har nog aldrig skrattat så mycket :) roligaste gången som jag har ätit pizza iaf! Sen hem till min soffa med en påse godis där det blev massa mys! Nu är det söndag och jag borde plugga men orkar inte så skjuter fram det lite till ( förlåt ebba) för nu ska jag nog sova en stund :)
pUsss


svenska hjärtan

Tiden går fort när man har roligt! Känns som jag mest skrattar mig igenom dagarna. Man blir verkligen så himla mycket gladare av det här sköna vädret. Dock sänks humöret när jag tänker på allt plugg jag har som jag aldrig gör. Snart ska jag krypa ner i min säng. Har även sovmorgon imorrn , det innebär två lektioner och sen helg. Inte fy skam det inte :)
Idag tvingades vi att gå till stallet på idrotten för att kolla hästar men vi kollade på katten ist.
Pusss

:d

hahha, nu har jag övningskört för första gången. Det var en upplevelse i sig kan jag lova :)

bubbi

Såå, nu har man sovit i tre timmar. Det kanske inte var det bästa jag gjort men skönt var det iaf! Snart blir det andra avenyn och sen kanske sova igen, men tror det kan bli svårt med det. Ikväll kommer Jocke hem från Thailand också, man kan ju hoppas på att han har en liten present med sig till mig. hiih han kommer säkert va jätte brun också, som vanligt!


bubbi va dum idag

tröttis

Inte så händelserik dag direkt.. Vaknade hos micke och låg i hans soffa och kollade på massa repriser från helgen pogram sen skulle jag hem för att plugga men gick som vanligt åt helvete. Har inte ens börjat med pluggandet på lovet och det känns ju mindre bra. Nu ska jag nog krypa ner i sängen och läsa lite, micke har redan somnat. haha Imorgon är det fotbollsmatch! yihaa

today is not yesterday

Igår var en bra dag! Blev påskmiddag med Mickes släkt oså och på kvällen tog vi det bara lugnt, hade det mys oså :) sen idag åkte vi till hans land och träffade ännu mer släkt. Var super mysigt och jätte bra väder så har bränt mig lite i ansiktet nu också.. Måste tillägga att vi även såg ett dött rådjur i vattnet för första gången sen hem till micke för grillning med han familj och en middag med bara engelska, känns som jag börja förstå mer och mer nu så det är ju bra men själv pratar jag inte så mycket för skulle bara bli fel! haha ni som känner mig vet hur det skulle bli. Sen kommer martin, dennis och krull hit så har spelat poker oså ikväll och som förväntat så var jag säääämst. snyft! Dom håller fortfarande på med sina kortspel och nu ska jag sova för är sjukt trött känner jag. Har varit en hård dag ;)
Har letat påskägg idag med. hihih tack familjen löfgren! :)
Nattti mina bananskal

you don´t know how lovely you are


<3

Idag har varit en mysig dag! Den började med att Micke kom till mig när jag vaknat så då åt vi frukost, badade oså, sen gick vi på en promenad och hamande hemma hos hans moster där vi fikade oså :) sen va tanken att jag skulle plugga när jag kom hem men det gick mindre bra så hamnade istället i soffan där jag sov och småkollade på tv! Nu har jag precis varit ute på promenad, först med Micke och sen med mamma och miffo. Var ju inte direkt någon värme i luften men skönt att få röra sig lite. Nu blir det ett värmande bad och sen sängen, är ju en dag imorgon också :)

<333

lever jag'?

det är nog nästan tveksamt. Har aldrig mått så dåligt som jag gjorde efter min träning. Hård träning efter att inte ha tränat på hur länge som helst är nog inte något för mig, speciellt inte med herr alagets tränare. Efter det blev det sportsbar och kolla fotboll med anna, lina, peter, oscar, jakob, gustav och ville! Jag var nog inte den piggtaste i sällskapet direkt men tack jakob för nötterna, det stillade iaf hungern men snart blir det ner till kylskåpet o se vad det har att erbjuda! Sen lär jag somna som en stock :)

halleluja

Underbart väder det varit idag. Har suttit i solen i bikini men någon färg fick jag nog inte tyvärr. Senare träffade jag lina och vi tog det lugnt med en godispåse och pratade massa strunt, det var trevligt kan jag lova. Får panik när jag tänker på att lovet snart är slut så ska ta vara på dom sista dagarna nu! Ska till min pojkvän nu och sova för är trött kan jag lova. Puss

?

Inget blir som man vill eller som man tänkt sig men wha to do?

:(

jävla bajs


skin

Jag känner mig hur trött som helst men ändå orkar jag inte sova. Har blivit så bortskämd med att få sova med världens underbaraste så inatt kommer det kännas så tomt så kanske får hämta kissen ist så kan han få ligga vid mina fötter och spinna, men finns ett problem, han hatar att va med mig! Fäller en tår när jag tänker på det. Tror jag somnar sittandes snart, har varit en hård dag idag ;)





Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig
.

i´m in love

Idag har det varit en lugn och skön dag! Har mest legat i sängen under täcket och kollat på tv. Har frysit hela dagen efter att ha kollat på lite fotboll så att inte ens täcket hjälpte. Sen har jag varit hos micke och kollat på ännu mer tv och ätit chips! Nu ska jag snart krypa ner i sängen och läsa boken som vi måste läsa i svenskan så kan ju passa på nu när vi är lediga!
Natti

moments


först blev det lite mys och grill hemma hos stoffe med anna, lina, mikaela och boysen

blå, lila, rosa :)

och alla var glada!

sen vidare till lisa in the big house

hahaha

ville devil

micke och jake the snake

:)

:):)

älsklings ebba och en hundvalp

<3

iaf några bilder sen igår!


take me back to the start

Ingen kommentar om gårdagen men den va säkert kul, iaf för vissa :)
Nu så blir det att kolla på mickis fotboll med lina så vi kan prata om gårdagen, sånt behövs alltid! Inget är som det borde och det hjälper inte ens att jag försöker göra mitt bästa!! saknar det som var!
Ha en skön söndag för det ska jag ha nu. Så skönt att tänka att det inte är skola imorgn!

:)

Efter en skön natt så bar det av till stan med Lina! Och alltid så är det nåt kul och minst sagt oväntat som händer! Våra äventyr är allt bra roliga :) Köpte även en väska och solbrillor också! Solen skiner som aldrig förr och idag har det varit sjukt varmt så det fick bli en glass på max till frukost, snart blir det middag!
Ikväll är det fest som gäller, blir nog great! Kameran följer med idag kan jag lova!
Ha det toppen bra :)

arå

Nu är det äntligen lov iaf, o hur skönt är inte det? Efter skolan tog jag, anna, peter och oscar en glass. Det var mucho gott :) Man är ju såhär lite små seg efter en vecka i skolan så idag ska jag o micke grilla, efter det ska vi nog på bio. Det  blir säkert trevligt. Måste tillägga att jag älskar vädret!
Puss


<3

Oh - once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feelin' down
Now, nothin' could change what you mean to me
There's lots that I could say
Just hold me now
Cause our love will light the way

I've been waitin' for so long
For somethin' to arrive
For love to come along
Now our dreams are comin' true
Through the good times and the bad
Yeah - I'll be standin' there by you

<3

..

jag har verkligen inget att säga idag..

.

allting kan gå itu
men ett hjärta kan gå i tusen bitar

aj

Första träningen på väldigt länge och det enda jag kan säga är att jag har ont, ont överallt! Imorgon kommer jag nog inte kunna gå!

RSS 2.0