17:25

Har inte så mycket tid som jag kan spendera framför datorn.. dom flesta dagar är datorn inte på över huvudtaget. Idag åkte den på då det var dags att betala räkningar och lite annat kul ;)
Annars är dagarna väldigt fulla av andra roligheter.. för det mesta plugg. och nu i helgen är det dags för flytt så det står på schemat också. Mycket hinner man med om man är flitig!!
Har blivit med glasögon också så nu mera ser jag allt i en helt ny värld. underbart kan jag lova er. Nu ska jag plugga ekonomistyrining innan jag stupar i säng. tjingeling

20:45

Ibland önskar jag att någon skulle kunna läsa mig som en öppen bok.. eller iaf försöka

22:24

Händer så mycket saker i mitt liv, både bra och dåliga, så har varken ork eller tid att skriva här och tiden och dagarna bara flyger iväg. Antingen är man på skit bra humör och är ute o far på massa konstiga äventyr, eller så ligger man deppig med ångest och inte riktigt orkar med livet.
Just nu är det nog en blanding av båda.
Nattens äventyr var helt knäppt. Vi skulle egentligen bara ut och äta, men när vi var klara vid tio så kände vi inte riktigt för att åka hem så vi drog förbi på en tentafest och sen kände vi att vi kunde gå ut lite nyktra för va ändå uppskrivna på vipen så kunde bara gå ut och dansa lite tänkte vi. Vi dansade hela kvällen och hade det as kul, sen ville ett killgäng att vi skulle sitta lite med dom, och där fanns det dricka så det räckte och blev över, så tänkte att jag tar bara en cider då för en kan ju aldrig skada. När den va uppdrucken började det blandas många drinkar, och sen hamnade vi på efterfest i Anderstorp(!) fem mil från Jönköping. Där dansades det till åtta i morse och resten stannar där.
När jag kom hem igen vid tre somnade jag som en stock och vaknade pigg nu vid nio.. så lär inte kunna sova inatt. Inte bra med tanke på att jag har föreläsning från 8-19 imorgon. Lite ångest har man också..
God, kill me

RSS 2.0