tröttt

Helt slut efter träingen. Hatar coopertest och det gör min kropp också.. Nu måste jag plugga men skulle kunna somna på en sek. Har aldrig varit med om så här mycket i skolan, håller på att dö. Hmmmm! Natti innan jag somnar här.

..

Idag så har jag varit mer än bra vil jag lova och nu är jag helt slut i kroppen! Borde plugga samhäll men vet ju inte ens om jag ska ha provet imorgon.. Hatar det här. Har massa rester i allt också, känns inte så lovande just, inget känns så värst lovande..

död kropp?

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

kväll

En mycket trevligt kväll med bowling vinst för mig och lina mot ville, gustav och jakob! Sen blev det pizza och efter det villes lilla hus minus ville. Nu ska här badas o sen sova för att ladda för match imorn ;) sen är det redan söndag o inget plugg gjort.. suck som vanligt..
Natttti


lördag

Måste tillägga att det va väldigt trevligt att träffa Linn, det gör vi alldeles för sällan så man har en hel del att prata om skäms över när vi väl träffas. Blev även en sväng på chicken kebab, gott vill jag lova och sen blir det pizza, vilken nyttig dag. Får springa bort det på matche imorgon för då ska jag springa ;D

missssssss

;)

Kom precis hem från stan, fick med mig ett par korallfrägade jeans, en tröja, trosor, smink o en liten present till en bra person! Senare ikväll blir det bowling osv med mina vänner :)
puss

.

jag är rädd för det här och jag drömmer konstigt, jävligt konstigt.

i gave up dreaming for a while

Baby, baby, baby,
You don't know,
You don't know, you don't know,
you don't know anything about me
anymore


" jag va fan lika bred som lång"

Känns som jag har en tå mindre efter matchen, iaf en tå ondare. Satte mitt femte mål för säsongen, det är alltid kul :) och grattis till lina som gjorde mål i sin premiär ;)
nu blir det godistime o lite annat mys! Skönt med lång helg vill jag lova

,,

tydligen inte...

<3

snart kommer vi igen, starkare än nånsin!

face down

Förlust idag igen med 4-2 men ännu ett mål av mig, alltid nåt. Nu är jag sjukt trött i hela kroppen efter 90 minuters spel. Nu blir det fotboll måndag, tisdag, onsdag, torsdag o söndag så kommer väl inte hinna med mycket annat känner jag..
Sov gott.

sunday

Dags för match efter en sömnlös natt. Mitt huvud gör ont och jag vill helst bara vila hela dagen ( ovanligt ). Jag får panik på mig själv men vet intevad jag ska göra åt saken men måste börja ta tag i alla skolsaker snart, det är bara en månad kvar och det är nu alla prov kommer, suck ;/ har tre prov samma vecka så kan va dags att börja plugga lite kanske och att inte tala om alla inlämingsuppgifter jag har kvar ;/
Ne, samling nu. Kommer hem runt sex och då ska jag träffa min underbaring. So long

if youre not in

hatar känslan av att känna att man inte duger och inte räcker till..

morning

Igår firade vi Jennifer! Det bjöds på god mat, mycket prat ( mest av ebba) , roligt spel osv :) det var mycket trevligt!
Nu ligger jag i sängen med en dator och en katt, rätt skön start på dagen. Blir ännu bättre när jag nu ska se på one tree hill. Jag är kär i jamie! Sen blir det att kolla fotboll och ha picknick, real good!
pusss

haha

Förlorade matchen med 5-2. Men gjorde ett mål iaf ;) haha efteråt blev det tacos med laget, har nog aldrig garvat så mycket så nu har jag ont i magen och ska sova. Är trötter veetni! Pussen

hejhå

trött, ont i benhinnorna, hungrig och ännu mer trött. Match ikväll, kan nog inte vara mindre pepp än vad jag är just nu..

badiii

Har lite smått ångest nu va..

tipptopp

Hör och häpna, jag vaknade klockan fem i morse och va pigg! Tyckte dock att det va skönt att ha två timmar kvar och sova men när klockan ringde igen så va jag fortfarande lika pigg! Och Anna gjorde min dag idag, ¨åhja! Körde brännboll på idrotten, kan ju berätta att jag körde en hel runda utan att träffa bollen en enda gång men vi vann såklart ändå ;)
Nu ska här ätas och sen blir det träning, blir säkert något roligt äventyr som väntar sen skynda hem för att gå till älsklingen och spöa honom i en fifa match!




BIG LOVE




you cant win

Har väl sovit 17 timmar nu men tro inte att jag är piggare för det. Fattar inte hur man kan drömma så mycket som jag gör. Tror jag skulle behöva läggas in på ett hem där man vilar. Har massa plugg men det ¨får jag nog glömma eftersom jag knappt orkar stå.
Erikas och Sandra bjöd på en rolig fest i lördags, bilder kommer när jag orkar lägga in dom! :)

,,

Inte bra att somna om och vakna nu! Måste börja fixa mig snart men vill bara sova meeeeer! Har aldrig i hela mitt liv varit såhär slut.. Hade massa konsitiga drömmar och allt är ditt fel, börjar tvivla på det här!.

bbq

Jag blir så trött på mig själv. Jag gör inget som jag borde! Ska nog lägga mig i soffan nu och glo på någon film, sen senare idag blir det grillning och sen fest! Ha en bra lördag :)

" har ni lurat mig?"

Nu är jag härligt trött i kroppen efter träningen! Var jobbigt så jag var nära stt spy ett tag, men det kanske är så det ska va. Bara vi som haft det så slappt hela tiden så vi aldrig känt hur det är att vara trött. Nya matchdressarna kom idag också! V aju alltid nåt kul! Nu ska jag äta och sen gå till micke för att börja med min essä som skulle varit inne i måndags lär inte gå så bra för tror jag hellre föredrar att sova!

meloooon

Nu är jag really trött kan jag lova! Imorse vill jag bara ta mig en sovmorgon men så klart har vi nationella i engelska på morgonen, det gick väl sådär. Engelska är inte min starkaste sida direkt! Annars en seg och meningslös dag. Ska nog sova några minuter nu innan det är dags för plugg och sen träning! Annars så är det snart helg, vet inte om jag gillar det egentligen men skönt att få sova lite på morgonen iaf! Pussen

ällinga vällinga vattenspruta

min pojkvän är söt och köper veckorevyn åt mig :)

lord

usch, idag har jag riktigt ont i huvudet och är trött fast att jag gick upp nyss! Måste laga mat nu för sen är det match. wohii har massa plugg med men lovar att det får vänta tills en annan dag,.. pusss

bubbi

Hade nyss en mysig frukost med micke ute i solen! Så skönt med en extra dag den här helgen för det kan behövas! :)

RSS 2.0