15:38

Känns mindre kul att ha tenta precis efter lovet, för det innebär att jag måste plugga PÅ lovet.. är inte lov till för att slappa? Skulle börjat tidigare i veckan men åkte på halsfluss istället.. Vilken osis ;) hahah
hur som haver så sitter jag sörpings fina bibliotek och studerar så det står härliga till. Bättre kan väl inte livet bli :) glömde min glasses hemma också så det svider i ögonen. Kanske ett tecken på att göra något annat kul istället :)
På tal om annat, konstigt att jag har fått halsfluss dom två senaste gångerna jag varit i sörping. Kanske ett tecken på att sluta besöka denna stad?!
Nu återgår jag till pluggmode

23:27

åh har haft hur sköna och underbara dagar som helst... imorgon är det nog dags att öppna böckerna igen tyvärr. vill bara fortsätta att njuta!!!!

18:47

Nu har jag hunnit vara hemma i norrköping/söderköping i tre dagar.. Har umgått med familj och lisa. Bara tagit det lugnt, mysit med djuren oså. Man blir verkligen helt slut efter en tentavecka. Nu är det julmys med mamma på schemat. Vi har precis ätit första mackan med julskinka och nu gör vi knäck, eller mamma gör. Senare ska vi spela bingolotto och slå in julklappar osv.. bästa julklappen är nog ändå att jag klarade microtentan. Så skönt att kunna bocka av saker :)

20:39

Har haft en mycket effektiv dag.. Pluggat nio timmar, haft min första korridorsstädning, färgat håret och packat lite. Ska plugga lite till och sen hoppa i säng så jag har fått mycket sömn innan tentan..
Mitt problem är att min resväska alltid är överfull när jag bara ska hem en helg, men när man ska hem ett helt lov då?!?!? glömde att jag skulle ha med allt på bussen också när jag köpte julklappar.. inget mer sagt om det ;)

23:05

Helt plötsligt, nu när jag ska sova, pirrar det i hela min mage.. Är nervös över måndagens tenta. För att slippa känna sig stressad och nervös måste man tänka på annat och försöka sysselsätta sig HELA tiden. Så fort man har en lugn stund kommer stressen.. på nätterna drömmer man konstant om alla grafer och ekvationer. sjukt är det.
Ska hur som haver bli skönt att skirva tenta på måndag för att sedan ha tentafest och sen åka hem, hur tentan än går!! godnatt

17:48

Antar att de flesta av er ska hitta på något roligt ikväll! Själv ska jag tvätta, städa och plugga.. bästa lördagen på länge tror jag ;) men är skönt att ha allt städat och tvättat innan jag åker hem på tisdag för är inte kul att komma tillbaka och ha det stökigt. Snart kommer även Maria och Bea o gör mig sällskap med alla sysslor.. Vi ska även laga samma mat som igår. Det blev så sjuuuuuukt gott :)
Kom på igår kväll att det va jag som hade städvecka här hemma denna vecka. Hade helt glömt det så hade ju inte städat en enda gång. så gick upp halv nio i morse när alla andra sov och städade. hahaha
nu ska jag fortsätta med allt roligt! hihi
pusss

21:37

Sitter hemma hos maria och har ätit en god middag med henne och bea. Druckit glögg och nu äter vi blåbärscheesecake! det är fredag på hög nivå ;) måste snart hem och sova för att orka plugg imorgon också. snart åker jag hem. längtar som en tok :)

19:08

Kom precis hem från skolan. 12 timmars plugg har stått på scheman idag så nu är jag väldigt trött, så nu blir det lite kvälls mat och sen hoppa i säng för imorgon väntar samma sak! roligt liv, huh?

22:19

Tog precis en lång dusch med tända ljus och lugn musik. Nu har jag smörjt in mig med massa krämer så nu luktar jag gott och jag känner mig fräsch igen, och mår lite bättre än innan!
Nu tänkte jag gå o göra mig en kopp te och äta lite frukt, kanske se vad mina sambosar gör och socialisera mig lite.
Imorgon väntar en hel dag med plugg, microekonomi, massa matte o grejer. Perfekt en söndag ;) ska även försöka hinna med att åka till mitt gamla boende och städa, och pocka upp lite mer här i mitt nya. Det går sakta men säkert framåt!


saknar allt som har med studenten att göra, även om livet här är rätt bra

18:00

Idag har jag inte mått bra.. trots en lugn fredag kväll, så vad är problemet? Har verkligen legat i sängen hela dagen förutom när jag gjorde ett besök på apoteket och godisbutiken åt Bea som är sjuk stackarn. Hoppas inte att jag också blir sjuk för måste verkligen plugga.. åh! får ta tag i det i morgon och i veckan.
Nu ska jag vila lite till innan huvudet sprängs. so long

19:12

Har haft en minst sagt händelserik vecka här i Jönkan så idag är mina krafter i princip slut och vaknade precis efter en powernap! Snart kommer mitt matsällskap hit och idag blir det tacos.. bli inte oroliga om jag rullar när jag kommer hem igen.. Har snart gått upp 10 kg sen jag flyttade hit, och de flesta studenter drabbas av samma sak.. why?!?! ska sluta äta ute och hålla mig till mina matlådor. hihi och om man inte hade så lite tid över jämt så skulle jag bo på gymet, speciellt när jag bor fem minuter där ifrån. Åh älskar mitt nya boende, vill inte gå ut knappt. haha därför får  mina vänner komma hit hela tiden så har haft sällskap här varje dag, oftast av Bea som även har min soffa som sitt andra hem.. Börjar fundera på om mina grannar tror att det är min flickvän. haha
Nu ska här lagas mat. Ha en fin fredag :)

20:10

Myser i mitt nya boende efter en helvetes dag.. Så skönt att bara komma hem efter en jobbig dag, ta på sig sköna kläder, tända ljus och bara ta det lugnt i ett hem som man faktiskt TRIVS i. Blir ju inte sämre av att ha en riktig snygging som granne. Snart kommer Bea över för lite mat och osv. Trevligt med lite sällskap såhär en måndag kväll! Imorgon väntar en minst lika jobbig dag, men bara att bita i det sura äpplet och ta tag i det.

RSS 2.0