!

har blivit soffligg hela dagen sen lite flottig pizza på det. sen som pricket över iet så är det skola imorgon. man kan ju må bättre än såhär om man säger så man jag är inte bitter :)

!

igår blev en rolig kväll och idag är hela min kropp trött, sådär så jag bara vill ligga i soffan hela dagen. Jag antar att jag inte är den enda som har ångest idag. poor baby

:)

ramlade lagom in till lina igår på lite tacommys! sen hade jag och lina en grym kväll/natt. Nu känner jag mig som vanligt stressad för att jag inte ska hinna fixa mig till kvällen. Innan jag drar ut på äventyr med tjejerna så ska jag och mamma äta fläskfilé och potatisgratäng. sen blir det dans all night long med blindkäpp :) bye

Thank God It´s Friday

Nu kan man säga att lovet är slut.. har varit så skönt med lov men ändå har den här veckan känts ganska lång. nu ska jag och mamma snart äta någon god frukost :) tycker nästan det är det godaste målet på dagen. måste försöka plugga lite sen också. ååh, det går bara aldrig. Sen i eftermiddag ska jag på Thank God It´s Friday pass. sen får träningen vänta till på måndag för har andra planer för helgen :)

!

nu ska jag sova och drömma fina drömmar!

hard work work

Jobbet idag gick mindre bra! barnet började gråta så mamman fick åka hem. haha fast vi tyckte det va skönt så vi slapp ha något barn :) men sen kom elias/elliot och tyckte att jag och anna byggde ett fult torn.. nu ska jag be mamma om massage innan min kropp går sönder!

wolla

inatt har jag knappt sovit nånting så har legat och ätit läkerol och myst med uno ist! Är rätt trött nu istället men ska snart laga något att äta och sen ner o träna innan jag ska jobba. har faktiskt ingen träningsverk sen igår konstigt nog.. är inte lång tid kvar på lovet nu heller, men det avslutas iaf med en rolig fest :)

aosch

sjukt jobbig pass jag var på.. men är så skönt efteråt när man är klar! jag brukar aldrig få träningsverk men har en känsla att jag kommer ha det imorgon när jag vaknar! nu ska jag se skidor. tjing

vår feelings

Nu ska jag ner till gymet igen! Idag blir det step up och styrka. tror nog inte det blir aerobic nåt mer för hade inte direkt någon talang. haha det har varit så fint väder idag. det värmde faktiskt när man stog i solen. det var ett tag sen man kände den känslan :) fick även med mig några vårsaker hem från stan. vill ha vår nu!!!!

:(

det är så typiskt!!! jag har alltid undrat varför jag aldrig hittar vit toblerone i affärerna och sen idag sa jag till mamma att nu skulle jag inte äta något mer godis, vad tror nog då finns inne på ica om inte vit toblerone? så va tvungen att köpa en men efter den då är det inget mer godis!

good day

Är stolt över att jag gjort klart mitt historiearbete som skulle varit klart för länge länge sen egentligen.. ska snart ner till gymet! Funderar på att gå på aerobic men är så sjukt dålig på det. haha Är så glad över att jag har mitt gymkort :)

wiho

måste börja plugga nu.. är skönare att ha det gjort i början av lovet så man bara kan ta det lugnt sen i slutet men jag kan bara inte börja. sitter och läser alla bloggar istället för att skriva på något av mina tusen arbeten.. jag behöver lite mer motivation för att klara av det här men var hittar man den då? Inte i Sverige just nu iaf! nae, nu ska jag skriva om 1600talets sverige. oh happy day

måndag

har haft en lugn och mysig dag! är skönt att bara ta det lugnt :) men borde ha pluggat mer än jag gjort men ska verkligen imorgon. måste måste. ska se lite os nu, sen ta ett bad och hoppas att håret inte brinner den här gången och sen sova. är sovsugen!

Lina och jag

Lina och jag, vi är goda vänner fastän mycket olika. Vi tycker om olika saker, Lina e hjulbent jag är kobent. Hon är lång, jag är kort. Lina är hurtig, jag är lat. Men en sak har vi nog gemensamt. PARTY!

En galen kväll som vanligt med Lina. Vi håller på och smider stora planer! Nu ska jag sova sova sova, efter en annorlunda dag. Skönt att det inte är skola imorgon. Puss babes

sjukt

tänkte skriva något väldigt dumt här, men håller mina tankar för mig själv ist, bäst så.

;)

känns som min mage ska spricka efter allt som jag har ätit idag! ska snart hoppa i ett skönt bad och sen krypa ner i sängen och njuta av en natt med mycket sömn för i morgon är det saker som måste fixas. skönt att slippa söndagsångesten imorgon också :) jag har gjort en väldigt pinsam sak idag också. jag skäms. tack för mig

holy jesus

överlevde den otroliga vandringen men det var knappt! haha sen lagade mammi och jag god mat som vi precis har mumsat på.  nu mumsar jag på lite godis också. åh, varför? skärpning nästa vecka.. nu blir det os kväll med mamma!

snö

ska nu trotsa snöstormen och gå ner till willys för att handla sallad till maten. Känns inte så lockande att gå ut just nu! burrrrrrrrrrrr

lördag

det är skönt med lov. det är det verkligen. skönt att inte behöva känna att det är skola på måndag. på lovet ska jag ta det lugnt, umgås med vänner, festa, vila upp mig och det tråkigaste av allt, plugga! men är så illa tvungen. igår var en bra dag :) nu ska jag sova vidare. puss

hm?

var jättemysigt på jobbet! låg i myshörnan och läste bok, kollade på film och busade massa :) jag och anna är bästa teamet kan jag lova er! Solade efteråt också i hopp om att bli brun men är väl att hoppas för mycket kanske. haha. börjar få panik om jag vad ska göra efter skolan.. jobba, resa, plugga? är väl bäst att plugga direkt men har ingen aning om till vad? alla säger att man inte behöver bestämma sig nu för att det är lång tid kvar men det här året kommer gå så otroligt fort och sen ska allt vara bestämt och man ska vara säker över sitt val. vilket det känns som jag aldrig kommer bli. det finns så mycket man kan utbilda sig`till!? egentligen skulle jag vilja jobba ett år efter skolan och fundera på vad jag verkligen vill utbilda mig till så att jag inte väljer fel utbildning men är så rädd för att jag inte ska ha någon motivation till att börja plugga igen! fast är väl lättare att plugga när det är något man tycker är roligt. varför ska allt vara så himla svårt?

piggtjej

för första gången på länge vaknade jag och var pigg!! ska snart pallra mig till skolan. sen senare blir det jobb. hoppas jag överlever ;)

läkerol

äter läkerol som om det gäller livet! men köpte åtta nya askar nyss så hoppas dom räcker en liten stund :) hihi

träning

jag gillar inte fys. usch nej! nu ska jag bada och sova :) det behövs kan jag lova

mums

sitter här och äter läkerol då jag köpte fyra askar förut :) haha gott är det! förut tog jag fram mina kockkunskaper och lagade mat till mamma. sen får jag ett samtal om arbetsintervju och drabbades av panik så kunde inte säga nej men jag har ju redan ett sommarjobb!? gaaah. nu ska jag äta mer läkerol och sen kanske sova någon minut!

!?

har en konstig känsla i kroppen. en som jag känt förut men ändå så främmande!

guld

charlotte kalla!!! :)

!

mår ju inte direkt så bra. tyvärr inte.

!

min bror kom hem för en liten stund sen. han hade köpt med sig semlor också. det räddade min dag :)

:)

what a beautiful night!!! men sitter här nu sjukt trött efter två timmars sömn inatt men det var det värt. bilder kommer när jag orkar lägga in dom från kameran men självklart innehöll kvällen många roliga incidenter :)

party

var skönt att träna lite faktiskt. hade blivit så rastlös av att bara sitta hemma! nu ska jag äta men känner mig jätte stressad att jag inte ska hinna fixa mig men egentligen så är det ju jätte lång tid kvar. varför ska jag jämt känna mig stressad?!

:)

idag vaknade jag kl 9. på en lördag! ja, aldrig slutar jag chocka världen. ska snart ge mig ut i snöstormen för att gå ner och träna :) annars kommer jag väl inte i kläderna som jag ska ha ikväll! haha denna kväll ska förgylla mitt liv :D

mums

äntligen har jag fått mina efterlängtade chips :D så jag och mamma ska ha en liten mysfredag. det kan behövas efter en tung och jobbig vecka. hoppas alla får en bra kväll :)

:)

vad slö jag är! tänkte egentligen träna efter skolan men blev inte riktigt så för har slöat i soffan hela eftermiddagen men får väl skylla på att det är okej en fredag :) snart sa vi äta kycklinggryta här hemma. Min mage börjar bli hungrig kan jag lova er. sen försöer jag övertala mamma om att vi ska gå och köpa chips eftersom att vi av någon okönd anledning har ätit upp godiset :( imorgon är det fullt ös!!!

!

idag har varit en jätte fin dag med massa sol då man vill gå en lång och skön promeand men istället för den upplevelse har jag suttit i skolan hela dagen. det har varit en väldigt seg dag och matteprov har jag hunnit med också.. ska nu rusa ner till jobbet. Känner att jag inte orkar så blir väl att dricka några koppar kaffe för att hålla ögonen öppna. prisa gud att barnen sköter sig.

onsdag

Den här veckan har jag knappt varit hemma någonting. Mina dagar har bara bestått av skola och gymmet. Och dag bestog dagen av skola och sen stan! fck med mg lite hem iaf :) nu är jag utsvulten så väntar på ris och kyckling. sen kanske jag ska krypa ner i sängen och mysa hela kvällen :)

panik

eftersom jag försov mig med 70 minuter igår så tänkte jag att jag lägger mobilen i bokhyllan så att jag måste gå upp när klockan ringer. och imorse när jag insåg att mobilen låg i bokhyllan så kändes det som att jag skulle dö. jag ville bara snooza lite men jag var tvungen att hoppa upp så idag har jag haft mer tid än någosin på morgonen :) snart ska jag möta anna och sen är det time for school! bye

mums

nu såhär efter träningen sitter jag och mamma o mumsar på varsin semla :) hihi

school

sitter här i skolan och jobbar om kolonierna i Zambia. Känner att jag hellre vill göra annat än att sitta här men trots min längtan hem så ska jag sitta kvar efter skolan och jobba. Insåg att det behövs när jag och Fanny räknade våra rester så bara sätta fart så att dom blir färdiga snart! senare ska jag ner och träna också :)

hungry girl

har varit på ett roligt spinningpass nu! mår så himla mycket bättre av att träna och göra något om dagarna änatt bara sitta hemma och glo. jag blir så stressad av det. nu sitter jag och äter som en tok. om ni såg hur mycket mat jag har framför mig skulle ni inte tro att en tjej kan äta upp det, men jag kan ;) det betår av ägg, fil med banan, en kiwi, grapefrukt, te och en macka! var även snäll och gjorde kvällsmat till mammsen :)

måndag

måndagar måste vara den jobbigaste dagen som existerar. jag är helt slut. skulle kunna lägga mig i sängen och sova till imorgon men missar då viktiga saker som ska hinnas med om dagarna. först nu så står middag på schemat och sen solning och träna. Är inte ett dugg sugen men måste! bye

.

om livet kunde vara lite lättare ibland så skulle allting vara mycket enklare

:)

kan tala om för er att jag är helt slut idag och har huvudvärk. men ska ge mig ut på en promeand och ner till gymmet för lite luft och promand kanske gör susen :) när jag kommer hem sen väntas det tacos. så himla gott. blir hungrig bara av att tänka på det ;)

.

tycker det är jobbigt med människor som förändras så mycket så att man knappt känner igen dom.

helt galet

den sjuka natten har gjort så jag nu är helt död och jag menar det bokstavligt talat! ska ta mig ett bad nu och sen krypa ner i sängen. Hela kroppen värker. men imorgon när jag är på topp igen, ja då, då ska jag berätta om min galna natt. so long!

:)

gör mig redo för att ägna min kväll i jessicas ära! blir massa mys med alla mina älskade vänner också. lovely! dom är bäst.

helg

är skönt att sluta tidigt på fredagar! men sitter kvar och väntar på lina men hon är klar om en halvtimme så ska skriva klart min labbrapport sålänge tänkte jag.. sen ikväll bär det av till jessica för att fira henne ;) kommer antagligen att bli en minnesvärd kväll. men frågan är vad man ska ha på sig!? men sånt löser sig väl.. puss

!

mitt huvud sprängs snart kan jag lova! riktigt tur att barnen var lugna idag på jobbet. och ville va så mysig den lilla killen :) köpte med mig en påse med godis hem också så har ätit den med mamma och nu ligger jag i sängen.. skönt med fredag imorgon igen! miss uno också

litet rum

Mamma är ute och skottar snö medans jag skriver en labbrapport i biologi. Vet inte riktigt vad som är värst men jag sitter iaf nerbäddad under ett täcke i soffan istället för att befinna mig ute i all snö. och det är jag glad för :) kan inte beskriva hur mycket snö det är utanför fönstret. Tror inte jag varit med om så här mycket snö i hela mitt liv! det är lite jobbigt att man inte är så sugen på att gå ut och göra något för jag börjar bli rastlös här hemma.. tänk om det aldrig slutar snöa så att det blir snö upp till taken och ingen kommer ut. vad hemskt det skulle va! men nu ska jag fortsätta med homo sapiens cellen ;)

!

Snöstormen gjorde så att vi fick gå hem från skolan vid tolv! det klagar man ju inte på. snöstormen har även gjort så att min mobil inte funkar. tror iaf att det är snöns fel. hur som helst så är det jobbigt. annars så är jag sjukt trött på allt så ska nog ta mig lit varm oboy och se film nu! ciao

,

up and down

!

Blev så glad så jag nästan började gråta ner jag fick reda på att vi slutade kl 11 idag :) var det bästa som hänt mig.. ni vet dagar då man inte direkt är på topp, vill bara hem och gräva ner sig typ, detär då man behöver sånna glada överraskningar.

elände

kan inte beskriva min trötthet med ord. skulle kunna somna stående tror jag. men måste hålla mig vaken för att se ph sen. är ju finalvecka nu så får hålla mig vaken idag och imorgon för sen slipper man ju det när ph slutar ;)
annars har det varit en sjukt seg dag och tjuter typ när jag ser mitt schema och min rygg värker sen helgen. tror gud hatar mig. tack!

RSS 2.0