ett garv i stan

Har varit en mycket trevlig dag som har gett mig ont i fötterna så nu ikväll ska det bara vilas!
Först blev det två timmars bussresa som jag nog gillade eftersom jag somnade rätt fort på Annas axel. Sen bar det av till riksdagen o till en början var det helt okej ända tills tanten skulle visa alla rum, säga samma saker hela tiden och prata konstant men tror hon gillade mitt leende, jag ville bara därifrån och till sist fick vi även det. Då bar det av till stan och springa runt i affärer i all stress, jag köpte en wrangler jeansskjorta/jacka. Vi åt också lasagne på ett mysigt ställe. Sen blev det jordens tråkigaste museum, "medelhavsmuseum". Jag hatar verkligen alla museum och vår guide pratade så fort så jag inte uppfattade ett ord. och bara för att han pratar om egypten så behöver dom väl inte ha gjort så att luften ska kännas som där, varmt och fuktigt, kunde ju knappt andas. Där ifrån sprang vi iväg till ett jätte mysigt fik där jag tog mig en hallonpaj. Dit ska jag verkligen någon mer gång. Sen buss hem igen och somnade även denna gång. Nu väl hemma så känner jag mig glad efter alla dagens skratt! Har också tagit mig ett bad. Känner mig så smutsig på ett konstigt sätt när jag varit i en stor stad, så mycket människor, bilar, saker, även en spya på marken.  
Nu ska jag nog vila mig lite i soffan tror jag sedan väntar lite skönhetssömn!
pussss

one day I´ll fly away

Segt med måndag. Dom är aldrig roliga, speciellt inte när man har specialidrott mellan halv fyra och halv fem. Men även den här dagen har bjudit på några skrattanfall!
Jocke åkte till thailand idag så nu blir det lugnt här hemma ett tag framöver så nu kanske man ska passa på att sova på nätterna för det kan ju va ganska svårt med honom i huset. På tal om att sova så ska jag göra det snart för är så trött idag eftersom jag inte sov inatt osv men hade iaf en sötis att ligga o kolla på!
Imorgon åker vi till stockholm och är glada. Vi kommer springa runt på stan som dårar för att hinna kolla i alla affärer vi måste hinna med. Ska även till riksdagen och något medelhavsmuseum, mindre intressant!
Sov gott nu!

?

Känner mig lite sugen på att åka någonstans på lovet men vet inte vart!? men är så sugen på att åka tåg eller buss! haha
en tripp någonstans skulle ju inte va helt fel! med bra sällskap blir allt bra.

söndagsångest

Mysig kväll igår! Det har varit en lugn och skön helg som har spenderats med de bästa! :)
Snart ska vi åka iväg o hämta jocke på stationen som för övrigt åker till thailand imorgon. Man är ju inte ett dugg avis eller så! sen ska vi iaf till mormor och äta med med mina kusiner också. Bara dom inte ska tjuta för då tar jag livet av mig!
Skola imorn, och det är väl mindre uppmuntrande men hoppas på en snabb vecka iaf! inte för att jag längtar tills nästa helg men kan ju alltid va skönt med lite lov! Nae, måste fixa mig nu!
hejs

mys

Vilken slappis lördag det har varit. Har mest legat i soffan, kollat på tv och saknat min pojkvän! Men ska inte klaga för det har varit ganska skönt. Fast egentligen borde jag ha pluggat men det har jag inte orkat med. Snart ska jag iaf försöka ta mig ut och upp till fanny där kvällen ska spenderas, mys med mina vänner!


rosor som jag fått av  mikael

ha det kul ikväll nu :D

fredag

Skönt med lite fredag kväll även fast att jag bara ska ta det lugnt och mysa lite med micke och en godispåse tror jag! Det är alltid skönt!
Idag var vi verkligen grymma på fysik labben, har nog aldrig hänt att vi varit färdiga först så vi fick till och med sluta några minuter tidigare!
Annars så har det blivit snö storm nu också, så imorse när jag vaknade så försvann all min lycka! Den försvann ännu mer när jag tänkte på att vi skulle ha två timmar matte på morgonen!
Nu ska jag göra något vettigt! Ha en kul fredag :)

onsdag igår

Det har varit ganska tomt här på sistone men har haft lite annat för mig! Har passat på att vara ute lite nu när det har varit bra väder. Igår satt jag ute i solen med Uno i knät och bara njöt, det är så underbart nu när det är lite sol! Jag har faktiskt varit lite piggare nu också så det har gjort att jag har gjort lite andra saker istället för att sitta framför datorn!
Imorgon är det helg igen. Vad tiden går fort. Det kommer bli så tomt utan min älskling också..
Nu ska jag titta lite på tv och vänta på att micke ska träna klart så vi kan träffas nångång!
Pusss på er!


drar till med en sommarbild idag o vad vi alla hatade den här dagen!

hugger i sten

Jag har inte så mycket att skriva om nu för tiden, sitter knappt vid datorn längre.. Kan bero på att jag inte orkar, har inte tid och tycker inte det är så värst givande! Doktorn idag, har skickat iväg allergitester nu så får se vad dom säger och kan även ha astma, det känns väl lite sådär men det rullar på.. Idag har jag varit duktig och pluggat också, sa nog försöka vara lite bättre på det, få G på fysikprovet sved nästan lite. Nej, andra avenyn nu!
Pusss

min älskling

robinson

måste dom visa ormar hela tiden i robinson? vet ju vad jag kommer drömma om inatt nu iaf..

lördag

Igår blev det mys hos micke. Åt massa onyttigt och kollade på tv! Det var en skön och lugn fredag, men för det mesta så är ju mina helger lugna nu förtiden.
Åt nyss kinamat med mamma och så blir det robinsson ikväll.
Pusss

torsdag

Fysik provet gick åt helvete, har aldrig varit med om ett prov som gått så dåligt och imorgon är det vg/mvg provet, good luck för mig!
Va nyss nere och solade lite o nu tänkte jag ta en kopp te och kolla på reprisen av efterlyst!
Helg imorgon och jag har inga som helst planer, men är väl lika bra det kanske!

,

Det kom som ett slag i hjärtat, igen.

onsdag

Fysik prov imorgon!!!!! Problemet är att jag inte kan någonting och jag orkar inte plugga. Är bara sjukt trött hela tiden. Micke skulle hjälpa mig förut men slutade med att vi åt mat, semla och kollade på film ist!
Nu blir det ett bad efter det hoppas jag på sängen. Vill bata sova just nu känner jag, ovanligt!?
Två dagar kvar till helg men vill inte ens ha någon helg....


hoppas på hans sällskap ikväll

orken?

Vaknade nyss , är sjukt trött och orkar ingenting, ska lägga mig och sova lite till nu, gärna tills sommarlovet börjar eller nåt!
Måste plugga fysik med, men fattar inget och känner att jag inte orkar heller. Bor mest i sängen nu för tiden men sånt är livet ibland! Behöver nån som drar upp mig och tvingar mig att göra något annars blir jag nog fast där för alltid!

ishockey

Vilken jobbigt hockeymatch. Jag som aldrig kollar på hockey skulle slå till idag men fyfan, tar ju aldrig slut.. Men måste ju se vem som vinner nu!
Förut blev det ett lång bad med reckorevyn som sällskap! Använde även en av badbomberna som jag fick av Jennifer när jag fyllde år. Det va mycket skönt!
Annars en mycket tråkig och ledsam dag. Nu ska jag äta upp mina läkerol och sen se klart matchen!
Puss

,

Jag är helt upponer vänd.
Nu ska jag fortsätta mitt sovande. Har bott i sängen idag men orkar inget annat, inte ens sitta vid datorn och då är något fel..

.

en blixt har slagit ner
mitt huvud snurrar i takt med jorden

inte konstigt att jag är yr



.

nära döden upplevelse
ont i hjärtat
jag tror jag dör

söndag

Kalas idag med släkten, fick mest pengar och presentkort! Sånt behöver jag :) Åt så mycket så nu känner jag mig proppmätt. Känns som det enda jag har gjort i helgen är att äta. får bli skärpning sen i veckan. Borde komma igång att träna lite också men är inte så lätt när man är ständigt sjuk. När något över går över så kommer det alltid något nytt...
Skönt med studiedag imorgon också, ska nog faktiskt försöka plugga lite fysik men det är så sjukt svårt.
Från toppen ner till så lågt man komma på mindre än en sekund. Det är upp till dig nu!




nu är jag lika trött som uno och som fannys hundar.
Puss

lördag

Igår blev det en mysig tjejkväll då vi firade mig och Fanny! Fick presentkort på make up store, en tröja, en aniktskräm, armband, halsband och badbomber som det kommer hjärtan ur, dom måste jag testa nån dag :) Vi mest åt, pratade, åt, pratade, åt och pratade lite till. Sen åkte jag hem och så kom micke och sov här! Han hade med sig två jätte gulliga choklader till mig också!
Idag blir det kina mat med micke och sen kanske melodifestivalen eller nåt!
Ha en bra helg :)

?

En sak jag undrar är varför Internet stavas med stort i?

beroende


10 mars

Min birthday idag då! Det har varit trevligt men känns ju inte direkt som det gjorde när man var liten, ni vet! Micke kom med gulligaste presenterna, sen blev det lite tårta oså!
Nu måste jag verkligen plugga o sova!
Grattis Fanny!

.

jag skulle vilja lära mig att uppskatta saker lite mer..


broken heart



nu ska jag till willys och köpa halstabletter, ni vet sånna som inte hjälper men är goda :)

måndag

Det första jag måste göra på måndagsmorgonen är att gå ut till brevlådan, hämta nt och sen läsa mitt horoskop. Är det normalt eller? Inte bara att jag känner att jag måste, jag tror på det som står också. Den här veckan kommer nog då inte bli så bra. Får väl hoppas på bättre tur nästa vecka!
Min hals är verkligen inte som den ska och imorgon fyller jag år!
tack för att du gör det igen....

söndag

Söndagar är verkligen onödiga för man gör inget alls, iaf inget som man borde! Jag borde egentligen ha suttit och pluggat men det gör jag ändå aldrig så min söndag, har bestått av lite fotboll, lite micke och mycket sängen! Ska väl senare försöka ta mig ner till soffan, är ganska mycket bra på tv idag! Egenligen skulle jag kollat på handboll men vem orkar gå ner i den här snön? Ae, inte jag iaf!
Idag känner jag riktig söndagsångest! Helgen har varit mysig och bra men som vanligt så har den varit för kort...

godnatt

Kvällen har bestått av tacos, chips, melodifestivalen, wallander, mys med uno som även busade i mitt huvud, skratt, jobbigt samtal från palace, somnat några antal gånger i soffan, sett klart patrik 1,5 och bara varit väldigt väldigt slö!
Imorgon ska jag sova länge och sen kanske även skolböckerna behöver öppnas? tror nog så..
GODNATTg

lördag

På stan med Anna idag. Köpte ett linne, en present och en blomma till mamma eftersom hon har namnsdag! Annars var vi mest irreiterade på allt folk tack vare melodifestivalen så vi skulle åka hem ist men själv klart när vi väntat på bussen i en halvtimme och undrat varför den aldrig kommer så ploppar det upp på skylten att den är inställd pga av olycka så då fick vi vänta på nästa som gick en timme senare. Bara för det så fryser jag fortfarande och det var mig allt en klantig busschaufför!
Ikväll blir det nog lugnt. Känner mig trött som vanligt!
Ha en bra lördagkväll :)

skönt

Lite trött man är idag. Då är det tur att det är fredag så man kan sova länge imorgon :)

.

Sitter alla och kollar på hockeyn eller?
Själv sitter jag hos M o njuter av att jag har klarat av tre skolarbeten idag! Det känns grymt skönt och tänkte snart ta tag i lite matte också!
Det är redan fredag imorgon. Veckan har verkligen gått jätte fort. Får hoppas att helgen har något roligt att bjuda på :)


.

Idag är jag faktiskt duktig och sitter kvar i skolan och skriver på mitt lyrikarbete och snart är det faktiskt äntligen klart. Har även redovisat engelskan idag och fyfan, skakade som ett löv hela jävla tiden. men men, skönt att ha det gjort i alla fall!
Nu ska jag väl försöka skriva klart det här och sen gå hem och äta.
pusss

.

Förut tog jag och Micke en liten promenad och med oss hem fick vi en liten godispåse! hihi Så kollade vi lite på någon film eller nåt hemma hos honom men eftersom det mest kändes som jag skulle somna hela tiden så gick jag hem och nu ligger jag här i sängen och mår inte sådär jätte bra.. Måste till skolan imorgon och göra min engelska redovisning men usch vad jag verkligen hatar engelska. Att redovisa tycker jag inte är direkt farligt men hatar när det är engelska, vill helst bara gå o gräva ner mig så jag slipper det hela.. Sen har jag åtta andra skolsaker att göra också men ändå så pluggar jag inget, inte konstigt om det känns stressigt då.
Nu ska här ses film och sen sova!
89 dagar!

jag vill ha sommar och allt som hör den till

.

Har precis varit på ett projektarbete om dreamhack så nu har vi kommit på vad vi ska ha för projektarbete ;) wihoo

.

Helt meningslös dag egentligen. Känns inte som jag gjort nåt viktigt förutom ett tal på matteprovet. Verkligen jätte bra kämpat! Imorgon blir det att bara kolla på treornas projekt redovisnigar, slappt o skönt! Nu är jag hemma hos Micke och tänkte snart lägga mig för att sova. Skönt.!
sov så gott :)

.

snacka om segt liv



måste göra matte




måste göra tusen saker till , men



orkar inte!

vem bryr sig?

Ligger här i min säng och lyssnar på glasvegas. Tar det lite lugnt helt enkelt, inte så mycket mer som händer i mitt liv just nu. Borde egentligen plugga men måste hitta orken först, den verkar nästan ha gömt sig förevigt! to bad..
Kollade nyss färdigt på braveheart, en mycket bra film! Men råkade blunda lite mot slutet förstog inte riktigt men rekomenderar den ändå om ni inte redan har sett den.

Annars så var jag hos doktorn förut med mina eksem:

- flytta till sydamerika. Du tål helt enkelt inte det svenska vädret!

Lät lite mysko en nu såhär så låter det ganska skönt. Speciellt när jag tittade ut genom fönstret och såg massa ny snö. Jag och Anna som pratade om förut att det kändes som lite vår. Nu känns dom tankarna som bortblåsta. Anyway!
mikael, أنت لي   


you found me


monster

Har lite håltimme så blev att gå hem. Börjar igen halv ett! Jag är hur trött som helst efter en natt med konstiga drömmar..
Jag passar just nu på att busa lite med Uno. Just nu somnade han mitt i buset så jag får väl sätta på en film istället :)

uno o jag busar

mitt lilla monster

fulaste bilden men så söt uno mupp är

olala

Idag har vi mått som vi förtjänat och den ena mådde väl sämre än den andra :)
Igår hade Mickes syster och hennes pojkvän 25 års fest. Det var mycket trevligt. Blev mycket dansande och jag gjorde nog årets vurpa på dansgolvet och fällde Micke på köpet! Såg nog lite roligt ut kan jag tänka mig!

innan maten

Mickes syster och mamma

hahah, Micke och någon jag inte minns. Kanske inte så konstigt då det va 90 nya ansikten..

Australien killar som fick stå ut med min fina engelska. dom blev även nattgäster hos Micke,sen några andra personer :)

mer Australien, Ian och Gugge som var på topp :)

Nettan rockade loss på scen, åhja :)

En kul kväll var det iaf!

nu ska jag läsa veckorevyn och äta pizza!
Hoppas ni hade en bra helg :)

RSS 2.0