lördag

Efter en skön natt så är det dags för sporthallen igen för lite jobb och fotbollstittande. Ikväll ska även hjärtat spela, det blir kul! Annars så hostar jag järnet och känner mest bara för att sova men what to do..  Nu är det dags att fixa sig minsann!
Ha en kul lördag :)

trött

Precis hemkommen från fotbollen och nu är jag så trött så att det svider i min ögon men sitter här och väntar på att min pojkvän ska komma hem så jag kan träffa honom. Jag har redan ont i kroppen av att sitta på läktaren och det har bara gått en dag av tre men imorgon tar vi nya tag :) Nu blir det ett skönt bad.

fotboll

Inte ens sömnen fick mig gladare den här gången. Nu ska jag iväg och spela fotboll och bara försöka glömma allt för ett tag men när jag är ledsen så blir jag lätt arg och det kan vara mindre bra på planen. Med mina humörssvängningar som vi märkt av (haha) så kan nästan vad som helst hända!
Ha en trevlig helg :)

känn lyckan

När det mesta börjar bli bra och allt börjar kännas lite bättre, jaa, då så ska det alltid komma något nytt ;/ Nu ska jag sova och sen blir det tyvärr cup. Wish me good luck!

helg

Äntligen fredag och det är mer än skönt! Slutar runt tolv idag och då blir det hem och ladda för fotbollscup och sen flyttar jag till sporthallen för där lär jag ju bo i helgen! Kanske även blir en tripp till doktorn idag..
Har seminarium om ondskan idag men kommer inte ens ihåg boken. Good luck!
pusstja

ajsing

AJ , vad mina fötter värker nu. Sex timmar på stan i högklackat är inget att hurra över. Kom hem med ett nytt linne, smink och ett par söta trosor iaf och så hann jag lämna in min mobil så nu får jag umgås med linas orangea sålänge ;)
Jag blev kär i ett par skor också. Känns som jag måste in och köpa dom, måste bara se över min ekonomi först!
Den här kvällen ska jag plugga spanska så jag kan något till provet på måndag för i helgen lär jag ju inte ha så mycket tid över.
Pyss

onsdag

Bara matte idag för min del. Det gick väl helt okej förutom att jag var yr i huvudet men jag börjar bli van. Har även tagit blodprov i båda mina armveck idag. Det gjorde ont :( hih.
Nu ska jag ta en kaka och kolla på tv!

allergi, nej tack

Nu har jag varit och köpt allergitabletter så får väl hoppas att det börjar kännas bättre snart men frågan är vad jag är allergisk emot. Bara det inte är mot Uno :(
Handboll på tv nu men funderar på att ta ett varmt bad och läsa solo istället och bara mysa!
Imorgon får det nog bli skola för min del och så ska jag beställa tid så jag kan färga håret, men vilken färg?

jag är en städare

Nu har jag varit duktig och städat mitt rum, det är bara dammsugningen som väntar. Febern steg nog några grader på köpet också men det får det väl vara värt för nu kan jag nästan andas där inne utan att förgiftas av allt damm. Annars så glider det på som vanligt, huvudvärk och ångest för allt plugg, yep det är mina dagar det! Sönder kliade armar också av alla eksem, nästan så jag njuter av tillvaron!
Nu blir det dammsugning för hela slanten..
Pussen

gottigott

Daimtårta till frukost är mums :D

kul dag

Känns lagom kul att jag har eksem överallt som kliar massa. Det är mindre snyggt också! O så kanske jag är allergisk mot katter, känns lagom nice eftersom jag gillar uno. Sen saknar jag min pojkvän och mina vänner!
Jag måste plugga o lite annat men har feber och ingen ork!

sjuk

Gick upp ur sängen för någon timme sen. Idag känner jag mig inte alls bra. Och inte har jag börjat plugga heller, känns ju mindre bra. Idag ska jag nog bo i soffan tror jag allt! Mamma fyller år också så ska väl äta lite tårta!
Puss

såhär död känner jag mig idag

my soul slides away


sjukt grymt bra

söndag

Träning imorse. Det var väl helt okej kul men jag var ju inte pigg direkt.. Cup på fredag också. Kommer bo i sporthallen nästa helg! Sen skulle jag pluggat när jag kom hem men istället följde jag med micke till hans jobb och hjälpte honom lite. Så inget plugg idag heller och nu orkar jag inte!
Igår var jag och micke hos hans moster och kollade på deras fyra perser katter och ja, jag är helt såld. Det lär ju bli flera besök där om man säger så!
Nu väntar badet och sen lite käk som jocke gjort!
Hoppas ni haft en bra helg oså :)


puss

OOOH, jag blir så trött på mig själv. Jag gör allt som jag inte borde göra just nu. Min svenska skulle varit inne igår och den är inte ens halvfärdig, jag har samhällsprov på tisdag och har inte börjat plugga utan jag gör allting annat istället. Just nu sitter jag är i soffan med min vovve i knät och myser lite! Jag är en sån person som alltid skjuter upp allt till sista stund, det måste bli skärpning med det!
Snart ska jag träffa min skatt och umgås lite med honom. Godis och handboll blir det. Så får man väl hålla tummarna för Sverige också!

idag mår jag mindre bra och är fräschast i stan, puss

what if you


you got growin´ up to do

Sitter och lyssnar på Joshua Radin och tänker tillbaka på sommaren. Jag lyssnade nämligen på honom jämt, varje dag! Jag lyssnade så mycket så jag kunde alla låtar utantill och till sist så tröttnade jag helt enkelt och då är det perfekt att leta upp alla låtar så här ett tag efter och bara njuta :)

hej hallå

Fest igår och idag är jag tröttare än tröttast! Mesta dels så var det väl en ganska trevlig kväll med trevligt folk. Jag hoppas någon skickar bilder sen som jag kan lägga ut på bloggen! Nu ska jag krypa ner i soffan och mysa lite för sen ska jag ner och köpa godis :)
Pussen

handboll

Nu är handbollen slut och Sverige förlorade men är lika glad för det. En kopp varm oboy och två apelsiner fick göra mig sällskap! mumsigt..
Jag är trött faktiskt. Har haft problem med att somna om kvällarna och har lagt mig senare än vad jag borde för att jag inte varit trött osv men idag är jag det men det kan ju bero på att jag håller på att bli sjuk kanske men ska nog försöka sova tidigt. Fast tror jag kanske går till Micke och sover så slipper jag vara ensam hemma också..
Matteprov första lektionen imorgon, det kan ju inte bli värre!
Pusss o godnatt

doder

essä

Hur ska man kunna saker som man aldrig gjort tidigare eller tränat på och sedan fåbetyg på det? Jag hatar Bennys höga krav. Nu ska jag skriva en essä som jag inte vet hur man gör om världens tråkigaste bok. För att få mvg har han sagt att man måste få mvg på nästan allt men samtidigt säger han att vi inte kan förvänta oss att få mvg när det är första gången som vi gör någonting. Att skriva en essä tror jag inte det är många i min klass som gjort och det innebär att vi kommer få ett ganska dåligt betyg och sen kommer det komma nya saker som vi ska göra och få dåligt på det. Då har vi redan fått två g/vg och har alltså ingen chans på mvg för att vi inte fått det på allt? Om han kör enligt det system så måste det ju innebära att nästan ingen kan få mvg i slut betyg för alla kommer antagligen att missalyckas på något. Man känner ju ingen press eller så...
Är inte ens klar med inledningen än. Lär väl få sitta här halva natten antar jag. Passar riktigt fint med helg imorgon. Så skönt det ska bli :)

UNOOOO

Snacka om att idrottsprovet idag gick åt helvete! Som tur är så hade jag bara två lektioner sen skulle jag iväg på möte och nu sitter jag här hemma i soffan. Ska snart ta mig en liten tupplur innan jag tar tag i min essä som måste skrivas tills imorgon.. suck! Dagen har mest bestått av huvudvärk, fusk, skratt och massa unospel!
Pusss gullungar

fler läsare?

Vill du få fler läsare till din blogg? På den här sidan kan du få upp till en miljon fler läsare. Kör hårt :)
http://www.viraltrafik.se/?amandajm 



Nu väntar jag på min godis hemkörning. Inte fel att få det hem till dörren :) hihi på köpet får jag även trevligt sällskap!


suck

Snacka om seg och tråkig dag. Känns som det mesta gått emot mig och inte känns det bättre av allt pluggande. Jag lär mig inte musklerna och vet inte hur jag ska skriva svenskan. Hjälp någon?
Jag har även kommit på att jag måste söka sommarjobb. Jag tycker inte om att jobba, tror jag inte i alla fall. Har ju då aldrig haft något jobb! hiih. Så det kanske kan vara på tiden då..
Nej, tillbaka till pluggandet nu och sen hoppas jag på att jag och micke tar en liten sväng till fix :)

muskler hit och muskler dit

Dagen har mest bestått av apelsiner, mys, sömn och muskel pluggande. På idag och imorgon ska jag plugga in alla muskler på svenska och latin. Inte nog med det så ska man veta vad som händer när man spänner muskeln! Kan ju inte testa på mig själv och se vad som händer för jag har ju då inga muskler. Seg dag i skolan, lika seg som kola. Jag har slagit rekord idag, har inte ätit något onyttigt. hejohå! Nu ska jag plugga vidare och sen till micke, alltid lika trevligt!
godnatt

skolan

Sitter i skolan och hur seg som helst men kan väl inte va annat efter den här natten. Som tur är så är min pojkvän så snäll så han kom till mig mitt i natten för att göra mig sällskap eftersom jag inte vill va själv :)
Nu väntas tråkigaste engelskan och sen estetskit! Sen ska jag hem och sova, masssssa.

men bara om min älskade väntar

Om idag inte var en ändlös landsväg
Och inatt en vild och krokig stig
Om imorgon inte kändes så oändlig
Då är ensamhet ett ord som inte finns

Det finns skönhet i flodens silversånger
Det finns skönhet i gryningssolens sken
Men då ser jag i min älskades öga
En skönhet större än allting som jag vet

semla

Eftersom jag försov mig imorse så blev det bara en lektion idag så det har inte varit så jobbigt direkt och ändå lyckas jag somna efter skolan, inte bara en gång utan två! Sen kom micke hit och vi kollade på handbollen och åt semla, den första för i år. Nu ska jag plugga, som vanligt!

grattis grattis


GRATTIS LINN TILL KÖRKORTET :D
 nu väntas många vilda äventyr!

mitt minne ni vet

Jag glömde skriva igår att i lördags så var det det bästa någonsinn. Det går inte ens beskriva :)
Nu blir det mer ondskan och vad den är sämst!
PUSS

min helg

Har inte blivit så mycket bloggande i helgen. Jag har faktiskt haft fullt upp med annat! Igår så blev det att köra gocart med mitt fotbollslag och det var riktigt roligt kan jag lova. Kom på en 4e plats och det var väl faktiskt helt okej och huvudsaken är ju att det är roligt och det var det! Resten av dagen spenderades med Micke. Vi åt god mat med och kollade på tv med hans mamma och pappa. Vi kollade även på lite kort och sånt. Sen gick till mig för att sova och i morse vaknade vi av ett trevligt besök av dennis, hmm! Jag var trött och ville sova mer men det fick man ju inte så istället gick jag upp och jag och mamma åkte iväg för att kolla lite på at-cupen och det var roligt! Väl hemma skulle jag kolla på hanboll, sverige - sydkorea och micke kom och gjorde mig och mammi sällskap men jag somnade dock innan andra halvlek hann börja! haha.
Nu kom jag på att jag inte läst något i min bok i helgen och jag som lovade benny att läsa ut boken. Börjar få lite smått panik eftersom min vecka är fullspäckad med massa prov och grejer! Söndagsånget som vanligt, arå!

sandra, karin, julia

mumsigt

Ikväll har jag bara myst med min familj. Det är faktiskt inte så jätte ofta som det händer men det är allt lite mysigt! Ibland behöver man lägga lite tid på sin familj. Förut lagade jocke mat till oss, potatisgratäng med fläskfilé. Han kan laga mat så det var riktigt gott. Det är ju en egenskap vi inte har gemensamt i alla fall, att laga mat. Jag kan knappt steka köttbullar utan att dom ska bli brända. Typiskt mig!
Åhh, hasse aro är ju bara för söt i let´s dance. En redig pingla! Snart är det slut och då väntar badet med lite skum och tända ljus. Mys fredag!
Pussss snyggingar

helg

Den här veckan har trots allt faktiskt gott ganska fort. Idag är det fredag och jag är verkligen helt slut.  Just nu ligger jag i soffan med veckorevyn och en godisskål och här lär jag nog ligga resten kvällen tror jag allt för jag fick ju äntligen mitt efterlängtade godis idag! hihi Blir väl inte mycket vildare än mys i soffan med mamma ikväll. Tror att jag också ska ta mig ett skönt bad :)
Ha en trevlig helg!

matte upp över öronen

Har suttit nu i timmar för att få klart hemprovet i matte, och då menar jag med en uppgift! Dom ger oss svåraste provet och jag hatar cosinus och sinus. Det blir ett enda stor virrvarr i mitt huvud och inte nog med det så ska massa andra svåra saker vara med. För att få oss och må ännu sämre så ska vi ha ett vanligt matte prov nästa fredag också. Verkligen lucky me! Nu är jag trots allt klar med hemrpovet så det kan lämnas in imorgon. Är det inte plågeri att ha över två timmar matte första lektionen på en fredag? Nog om matte, nu är det dags för ondskan. Bara hundratrettio sidor kvar. wiowio
godnatt på er!

saknar sommar

" vad blir bob marley på svenska?"
" hahahahahaha"

godis godis godis godis godis

Torsdagar är långa och sega men det är inget att hänga läpp för, för att imorgon är det fredag :D jag och mina vänner anna och lina har varit sugna på godis hela veckan men emot alla odds så har vi klarat oss utan änsålänge för vi har bestämt att äta på fredagen istället så imorgon efter skolan blir det att springa tills närmsta godisaffär. Jag ska köpa svarta och färgade fiskar och sen svarta ferraribilar. Nu börjar det vattnas i munnen men får klara mig med min kopp te för tillfället! Vad som händer sen på kvällen får vi väl se då. Nåt ska väl alltid hittas på antar jag!
Nu måste jag plugga. Allt plugg håller på att döda mig och jag fattar nada!
Pusss på alla godissugna


onsdag

Imorse när klockan ringde var jag så himla trött så att jag var tvungen att ta mig en liten egen sovmorgon. Den blev ju inte så lång men fick i alla fall sova en timme extra. Sen bar det av till skolan för lite meningslös engelska och sen blev det ett sex och samlevnads quiz, mycket trevligt! Dagen avslutades med tre timmars matte och efter det är inte hjärnan som den borde! Efter skolan var jag hemma hos micke. Jag var trött och mest somnade hela tiden medans han var gullig och lagade mat :)
Nu väntar badet och allt plugg! Den närmsta tiden väntas nämligen 4 prov, ett hemprov, två inlämningar, en bok att läsa, ett seminarium, en reodvisning och den då på engelska. Jag hatart! Sen har jag en del texter osv att rätta med och det lär ju komma mer om man säger så..




jag och min kära vän sofie en vacker dag för länge sen! :)
jag saknar att inte ha sofie i skolan. hihi

oh

Nu för tiden så blir jag ledsen för minsta lilla och det går varje gång ut över någon annan fast att jag egentligen inte vill. Jag blir samtidigt knäckt av minsta lilla, som nu, känner mig lika knäckt som en penna som precis gått av på mitten!

siameser

Aaaj! Har sjukt ont i huvudet. Min kropp tål verkligen inte träning. Som kryddan på moset är det en lång och jobbig dag imorgon så nu ska jag sova. Men ser inte fram emot en tom och kall säng :(
Jag kollade nyss på ett tv pogram på 4an om två siamesiska tvillningar som var sexton år nu. Måste verkligen vara svårt att leva som de gör. Att hela tiden vara tvungen att göra det som den andra vill. Fast förutom att de hade två huvuden så var de som normala. De kunde till och med sporta och köra bil! Ganska underhållande att kolla på. Där har man två som verkligen kämpar i livet!
Sov så gott

apelsin

Den här dagen har varit mindre händelserik. Har inte hänt ett skvatt! Kom i alla fall hem klockan ett och det var skönt vill jag lova och eftersom jag var så trött så kröp jag ner i sängen för att sova några timmar.. Annars har jag varit duktig och läst ur ondskan idag, det går sakta men säkert frammåt och så har jag faktiskt varit ute och sprungit och ätit mängder med apelsin, lär ju dö av allt c-vitamin. Tror inte min kropp är van vid sånt!
Puss

godnatt

Nu ska jag på lite kvällsfika hos micke! Efter det ska här sovas för ska ju nämligen upp halv 7 imorgon och det är ju inget som man hurrar över direkt. men måste man så måste man. Kan ju trösta mig med att jag slutar halv 2 imorgon för att komma hem och se högen med allt plugg.
sov gott mina turturduvor

söndag

Idag vaknade jag upp med feber och ont i huvudet. Det har fortsatt hela dagen och jag har verkligen inte orkat att göra någonting. Och som pricken över iet  så känner jag av den där äckliga söndagskänslan. Den blir inte bättre av att man vet att man har en hel vecka framför sig med ett jobbigt schema och massor av saker som man måste göra.
Jag har massor av plugg som jag borde gjort idag men istället har jag legat i soffan mest hela dagen och kollat på skidor. Det har varit skönt kan jag lova!
Den här helgen har varit mysig, lugn och skön. Har träffat mina vänner, pojkvän och min mamma :)
Nu så ska jag ta mig ett bad och läsa lite ondskan som är en jävligt dålig bok.
Puss

wallander

Ikväll har jag varit och kollat på wallander - hämnden ikväll med Micke och hans familj. Det var trevligt och filmen var faktiskt bra! Annars så har det varit en lugn och skön dag idag.



wallander

från dagens gårkvälll

"sluta klaga på era föräldrar. Ni slipper ju iaf dom här jävla djuren"
"om min pappa skulle ha hår och morrhår så skulle jag borsta honom tills han dog"

its friday, im in love

Den här fredagskvällen har spenderats i min soffa med anna, lina, sofie och även en stund peter. Vi kollade på lets dance och på en beck film. Vår idol i lets dance är ju ändå morgan. Han var ju hur skön som helst! Ett plus i kanten var att jag fick massage av sofie ;) ! Jag och anna tog oss även en trevlig tripp med muffe!
Nu väntar ett skönt bad och sen ska jag sova, länge länge länge. Jag älskar när man vet att man får sova hur länge man vill nästa morgon!
Hoppas ni haft en trevlig kväll! :) GODNATT

frissan

Kom precis hem från frissan! Jag tror nog att det blev helt okej. Klippte bara topparna och så klippte jag upp håret lite. Jag blir så arg på att plattången ska slita så dant på håret.
Har ingen aning om vad som händer ikväll men först ska jag vila lite :)

muffe

Efter två timmar sömn och nästan åtta timmar i skolan på det så kände jag mig död. Kom hem och la mig i soffan och somnade fortare än fortast och vaknade nu precis. Nu måste jag gå ut med hunden och lite så sen är det dags för sängen, ska bli skönt kan jag lova! Imorgon är det fredag också och en helg sitter ju inte helt fel just nu ;)


min muffe

alone

Kändes ganska dumt att försöka lägga sig tidigt när jag ändå inte kunde somna. Är både trött och inte trött samtidigt och så tänker jag för mycket igen, det är ett stort problem med mig, allt detta tänkande. Tror nog många känner igen sig där. Man bara ligger och tänker fast man vet att man inte kommer att komma fram till något men ändå fortsätter man att tänka. Jag måste lära mig att ta en dag i taget och inte stressa upp mig för saker som händer längre fram för man kommer ändå att klara av det på något sätt. Man ska leva i nuet och inte i framtiden för om man inte klarar nuet så kommer heller ingen framtid!
Förövrigt lyssnar jag på E.M.D - alone. Det är väl den enda låten med dom som man kan lyssna på. Har aldrig direkt varit något fan av dom. Jag tror min boyband tid är över, tack och lov!


emd

godnatt

Ligger här i soffan och kollar på grammisgalan. Har väl varit med om mer underhållande! Höjdpunkten var såklart takida i början. Nu ska jag förflytta mig till sängen och hoppas på att jag kommer upp imorgon!
Kommer sakna min surbulle i natt också..
Nattinatti

take me to heaven

Jag är inget sugen på skola imorgon. Min högsta önskan just nu är att kunna ligga kvar i sängen imorgon när klockan ringer men tyvärr så går ju inte det. Nu när jag tänker tillbaka på lovet så har jag gjort allt annat än det jag egentligen borde ha gjort, men men, är lite försent att andra på det nu!
Förkyld är jag också, så här precis lagom till när skolan börjar så nu ska jag lägga mig i sängen och vila lite!
Pusssss

fruktsallad

Sitter här och kollar på top model och äter en fruktsallad bestående av äpple, banan, apelsin, vindruvor, vaniljsås och crunchy. Man kan ju alltid försöka att vara lite nyttig efter allt men har ätit under jul osv.

seg som ett troll

Igår kväll var jag hos min pojkvän. Vi spelade yatzy, fia med knuff, fikade, hade det mysigt och kollade på film men jag somnade som vanligt så vi fick seärdigt filmen idag. Jag är glad för jag vann på fia med knuff :)
Nästan pinsamt att säga det men tror vi gick up ur sängen vid halv fem idag. Lite senare bar det av till sofie för lite bastu och snöbad med mina tjejor. Alltid lika trevligt! Fick även massage av sofie :)
Jag börjar få lite smått panik över att skolan börjar snart. Onödigt att känna så för skolan kommer ju börja ändå!
pussss

det är ingen vanlig dag

för det är jockes födelsedag! Tiden går så fort så att min bror redan är 20 år, helt sjukt. Firade honom gjorde vi igår med släkt och fika. Det var trevligt!
Idag blev det att gå upp halv sju för att åka till skärblacka och spela fotboll. Vem vill gå upp ur en varm och skön säng med sin pojkvän i för att gå ut i sexton minus grader? Inte jag iaf! När jag kom hem så somnade jag som ett litet barn i soffan och vaknade nu. Dags att ta tag i maten nu!

en gammal bild på jocke

hoppas ni har haft en bra helg :)

goodnight

Ibland känns minsta lilla motgång som att hela världen ska gå under och man vill bara gömma sig under täcket i lång tid frammåt och hoppas på att det ska kännas bättre efter det. Om varje motgång i livet ska kännas så då kommer man inte komma långt. Även fast att man inte orkar, det känns svårt och jobbigt eller att man inte vill för studen så måste man försöka kämpa och resa sig från all skit för när man väl tagit sig upp så känner man sig som den bästa i världen!


mitt bästa gömställe

2 jan

Tråkigaste dagen än sålänge i år! Har inte hänt något kul och känner mig mest bara deppig..
Igår va en mysig dag med mys, pizza, film och godis!
Nu ska jag sova och hoppas på att dagen imorgon blir bättre än idag men det lär ju inte bli så svårt..

09

Nyår va väl en katastrof, som vanligt!
Nu är det ett nytt år med nya möjligheter. Och nyårs löften struntar jag i för jag kan ändå inte hålla dem!

RSS 2.0