hi

hatar denna huvudvärk, men snart blir det skolan. projektarbete. någon som har något bra förslag på projekt kanske? :)
längtar mucho till helg. vill ha helg och dans nu. kanske får bli utgång idag ändå?

plugg

resterande del av denna dag måste jag ägna mig åt plugg och lite till plugg. min kropp skriker efter sömn men det kan jag ju bara försöka glömma bort även att jag knappt kan hålla ögonen öppna.. fattar inte vad jag läser när jag är såhär trött heller. vill se på dating in the dark ikväll, men kommer antagligen inte hinna eftersom jag måste träna också.. fy vilket hårt liv man lever ;) om två veckor börjar jag jobba också. så då lär jag väl ha tid till ännu mindre så bara att jag börjar vänja mig tror jag.


!

nu har jag klarat av första dagen den här veckan. längtar redan till helg. då blir det massa dans och party. me like :) idag måste jag plugga och träna. började precis plugga igår när strömavbrottet kom så det va en rätt bra anledning till att inte plugga alls ;) haha jag känner en rätt så patetisk människa också, men orkar inte bry mig så nu kör jag. great :)

söndag

var en sjukt rolig kväll igår! längtar till nästa helg. laddade redan idag genom att dansa till massa melodifestivalen låtar med min lillkusin idag. ;) haha har varit där på kalas nästan hela dagan och ätit masa gott. dock va jag en väldigt trött och sliten tjej. snart ska jag lägga mig i sängen och mysa tror jag. hoppas ni också haft en bra helg :)

:)

nu ska jag och jessica slå klackarna i taket!!

highway man

ligger i sängen och lyssnar på hoffmaestro. lite tagg till putte ;) ikväll står utgång på schemat. shake that ass

jobbet kallar

måste kila ner och jobba. mysa med (jobbiga barn). träna. sova. imorgon är det fredag. underbart.

mys

har legat i sängen nästan hela dagen. har sett på en film och sen bara sovit. brukar aldrig kunna göra sånt för bli så stressad och rastlös när jag är hemma och inte gör något vettigt, men idag var det så himla skönt! vill gräva ner mig i sängen ett tag framöver. vore grymt skönt. men ska ta mig i kragen och käka, sen träna. men efter det, då väntar sängen och efterlyst! haha

usssh

nu har jag precis kommit hem efter att ha gjort nationellaprovet i matte c. ush. jag hatar att göra viktiga prov när det känns som att man inte kan något alls. nu väntar lite mat och sen sängen lite :) senare idag har jag tänkt att träna lite. kan va behövligt.

.

okej, kvällen blev inte som jag trodde....

söndag

hela helgen har bestått av kalas! har varit kalas varje dag.. i fredags och idag för mig. fick jätte fina grejer :) och igår för mickes syster! har verkligen ätit så himla mycket onyttigt. fick helt plötsligt väldigt mycket ångest för nationella på tisdag. speciellt eftersom att jag inte pluggat :( blää
imorgon är det dags för skola igen men innan det ska jag hinna med lite ytterligare med mys!

skönt

underbart skönt med studiedag! gick upp vid ni och gav mig ut på en powerwalk, insåg dock att det snöat inatt.. sen åt jag världens godaste mackor, och snart ska jag fixa mig sen är jag reda för stan :)

!

vad tiden gå fort. kom hem från skolan och sov i två timmar. det var det skönaste på länge. har inte sovit något inatt så jag var värd lite sömn. haha sen har jag varit duktig och tränat också och nu äter jag kiwi och njuter av att det är studiedag imorgon :) kommer dock inte ägna dagen åt studier vilket jag borde!

.

once in your life you find someone
who will turn your world around
bring you up when you're feelin' down


!

är mycket trött och tycker synd om mig själv, men måste orka träna. usch o fy! uno ligger brevid mig i soffan och tittar på sin fågelfilm. han tycker den är mycket bra :) men det tycker inte jag för ljudet stör mig!!

lever ej

har mest sovit hela dagen och nu ska jag fortsätta med att sova ännu mer. det kan jag behöva. sjukt skönt. skulle behöva bedöva min fötter också. men godnattt

!

döööd

:)

fick med mig anna till vioni för att äta pizzasallad. jag åt o åt o åt o åt till magen blev helt full :) sen när jag skulle hem knullade katterna på gatan, det va en trevlig syn kan jag lova.

wii

känner mig rätt sliten efter natten men det är bara att köra igen :) haha jag hade iaf en väldigt rolig men lite konstig kväll men det är så det ska va! ikväll blir det att umgås med alla fina vänner och sen blir det nog utgång.

:)

hej hej bloggen ;) hahha! kom precis hem från en mysig runda på stan med anna och lina. fick med mig ett par skor hem som jag kan visa någon dag! ska snart börja fixa mig och sen blir det utgång ;)

torsdag

har varit en väldigt intensiv dag kan jag lova! det bästa på dagen var när marcus kom med sin chokladkaka till mig och anna. den gjorde min dag. mycket god :) nu ser jag fram emot att krypa ner i sängen och njuta av att det är helg imorgon. blir mycket festligheter i helgen :)

si señorita

nu var andra träningspasset för dagen avklarat och jag längtar väldigt mycket efter min sköna säng just nu :) imorgon väntar en minst sagt väldigt jobbig dag så det vore skönt att vara lite utvilad iaf.. nu skriker min kropp av trötthet!!

eighteen baby

nu så har jag vart arton år i nästan en dag! haha känner mig så sjukt mycket äldre nu ;) hah i helgen blir det lite utgång på det!

;)

sitter i skolan och jobbar lite med fanny fast att vi har slutat men det går inte så bra för oss så ska snart till mormor och käka lite ;) sen måste jag orka med lite träning också, men är så sjukt trött. vill hinna ut i fina vädret lite också innan solen försvinner! måste ju njuta av sista dagen som 17 åring ;) puss

åååh

är så irriterad så jag skulle kunna självmordsbomba mig. tjing


linköping

linköping hela dagen och tittade på sämsta teatern som jag inte ens fattade! haha sen blev det att gå lite på stan. köpte bara en mascara men hittade lite saker. är helt slut så ska snart sova :)

:)

lina och jag hade ett otroligt hårt träningspass ;) kommer bli biffar! haha tänkte snart krypa ner i sängen för jag fryser så himla mycket, men skulle va trevligare att ha sällskap när man kryper ner, men nej nej. Imorgon blir det linköping hela dagen :) den här dagen har gjort mig 1200 kr fattigare, men det här kommer bli helt insane :)

!

väntar på att lina sa höra av sig så vi kan träna snart, men hon och fanny pluggar, vilket jag också behöver göra men har roligare saker för mig ;) haha vill bara träna bort alla mina känslor just nu. och sen ladda för en ny vecka! ska sola lite också :)
 

:)

har varit ute i det fina vädret precis. det är verkligen helt underbart ute :)

on my own

good morning! nu är det söndag igen. men får glädja mig åt att den här veckan inte kommer bli lika jobbig som förra :) idag ska jag försöka träna lite också, men börjar få ont i halsen. brukar alltid bli sjuk till min födelsedag. haha jag visste inte att jag kände en såhär patetisk människa, men nu vet jag! nu glömmer vi det gamla och blickar framåt :)

natti

är dödstrött och inte direkt på topp så ska knoppa nu. behöver lite skönhetssömn! får ladda till nästa helg istället ;)

!

det blir inte riktigt alltid som man tänkt sig. borde kanske sluta bry mig.

?

varför vakna kvart i åtta en lördag?

stå solarium

idag testade jag stå solarium för första gången i mitt liv. tydligen ska det vara effektivare! kändes lite konstigt. speciellt när man skulle försöka knipa fast "ögonskydden". haha
nu blir det fläskfilé och potatisgratäng med mamma och sen fredagsmys :)

helg

äntligen helg, så himla underbart :) och tre prov avklarade den här veckan också så nästa vecka kommer bli mycket lugnare. nu ska jag vila lite och sen senare ner och träna. blir pilates idag. har aldrig testat det så får väl se hur det går ;) sen ikväll blir det mys och godis :)

jaja

herregud!! tänk er fyra barn under 1½ och sen fyra barn till mellan 4-8. tänk er mig och anna ta hand om dom. bajs i blöjor, massa tjut, men vi klarade det iaf ;) nu mumsar jag och mamma på scones :)

torsdag

provet gick sämst och hela dagen har varit sämst. wiho nu ska jag snart jobba också. känner hur enegrin bara sprudlar. sen måste jag orka träna, och sen plugga. hårt liv man har ;) men imorgon är det äntligen helg. pirr i magen.


bajs

nu måste jag verkligen börja plugga, men är totalt slut. känner lite att provet får gå som det går. orkar verkligen inte. vill ha helg. en lång helg som varar för evigt. vore ju rätt nice :) kom precis på att jag har sovmorgon imorgon, sköönt!


;)

Har suttit och jobbat med min projektgrupp nu och vi är en bit på vägen nu iaf. Har inte så jätte mycket kvar och det ska vi göra färdigt sen i eftermiddag. sen väntar matte prov också. woho

...

hatar allt detta plugg. det ger mig ångest. allt känns så himla jobbigt när man inte orkar göra det. känslan av att inte orka är den värsta känslan som finns. kom igen nu amanda för fan

tisdag

två avklarade, tre återstår! idag väntar alldeles för mycket plugg på mig. projektrapport, biologi och historia. känns inte kul att ha tre prov kvar den här veckan. men sen lär det ju va skönt med helg :) ska nog ta och vila hjärnan innan allt plugg, precis som jag tänkte igår och somnade i flera timmar. good

burnie

måndag nu igen! har haft fullt upp med skolan, sjukgymnast och sen klippning. i am shorthairgirl nu ;) annars så har jag aldrig varit såhär trött så ska blunda lite nu. burn baby burn

RSS 2.0