tjejkväll på g

Nu bär det av till Ebba för tjejkväll! Det väntas mat och massa mys med "metallic" tema. Kommer nog läggas in bilder därifrån!

Puss på er


sweetdreams

Nu ska jag sova och drömma om något fint hade jag tänkt!
Imorgon så blir det tjejkväll hemma hos Ebba minsann. Kommer bli mycket trevligt känner jag!
Förresten så har jag ont i halsen och feber men vet ju vem jag ska skylla på iallafall ;)

Nattinatti


myspys

Efter en mysig natt så sitter jag här igen!
Idag blir det en bakdag med mina tjejer. Både mysigt och gott! Efter det blir det lite välbehövlig träning på badet med Anna. Förövrigt känns det som att lovet börjar ta slut och det känns som jag knappt har gjort något vettigt!
Någon som har något bra förslag på vad man kan klä ut sig till på maskerad?!

tänkte skänka er en bild som blond

kissemiss

Kan ju bara meddela er om att denna sötnos kommer bli min!

sad songs for dirty lovers

Ibland finns det ju dagar där inget blir som man trodde.. får hoppas på att det finns någon som vill pigga upp mig sen!


oth

Något jag rekomenderar är att åka och simma på kvällen! Nersläckt, tända ljus och lugn musik. Det är hur mysigt och skönt som helst!
Nu väntar lite one tree hill. Det måste nog vara den bästa serien som någonsin gjorts. Finns verkligen inget att klaga på!

jamie är jordens skönaste unge


städdag

Idag sov jag hur länge som helst. Skönt var det vill jag lova!
Just nu håller jag på att städa i mitt rum. Det tar alltid längre tid än tänkt men det är så skönt sen när man är färdig och rummet är rent! Efter städnigen tror jag att jag tar en tripp till badhuset och tränar lite. Skulle ju inte vara helt fel!

nu kommer lina bli överlycklig

Amanda

förresten så glömde jag säga att jag har namnsdag idag!

party

Fest igår! Sjukt men roligt var det. Kvällen blev ju inte direkt som planerat men det är smällar man får ta..
Idag har jag vaknat upp halv sex i ebbas lägenhet efter det bar det av till Södra finnö för lite fika i mitt fina tillstånd.
Här sitter nu en enormt sliten Amanda och väntar på att det ska bli kväll så att jag kan få sova! Innan det blir det en promenad med Anna och även chips med dip!

Ebba och jag igår

Ha en fin kväll!


james blunt

Badet med Sofie blev trevligt, förutom lite taffsande. En del är ju som dom är..
 
Nu sitter jag här och lyssnar på james blunt och har fastnat lite för låten same mistake tror jag allt!
Nu ska här sovas lite!

swimiswim

Snart ska jag och Sofie iväg till badhuset. Simma lite och ha det skönt! Jag behöver packa min väska men det är nämligen så att det är någon som ligger över hela mitt golv.
Ikväll vet jag inte vad som händer men det lär ju märkas. Hoppas på något kul ikväll!

jag och sofie


trötter

Blev en mysig kväll med Jennifer, dock slutade den med att hon somnade på golvet, jag i soffan och Harry på min mage! Nu tror jag nog att här ska sovas. Är ju en dag imorgon också. Tror att jag ska satsa hårt och till och med ha lite träning på schemat men lär nog hinna ångra mig till imorgon! Vad som mer händer imorgon är sånt som märks!

hittade en bild på mig, jocke och farfar från jockes student

friday

Nu är den jobbigaste dagen på hela veckan avklarad! Hatar verkligen fredagar i skolan men en liten överaskning idag gjorde det hela lite trevligare. Skönt med en vecka lov nu i allafall!
Snart bär det av till Jennifer och Harry! Blir nog mycket mys, idol, godis och snacka. Våra käftar brukar gå i ett! 
Hoppas ni får en bra fredagskväll!
 
jag och världens bästa Jennifer


AA

Alla har nog redan sagt det men jag säger det igen att andra avenyn måste nog vara den största b-serie som nånsinn gjorts! Känns som handlingen inte kommer någonstans och skådisarna är väl inte direkt de bästa men ändå känner man att man måste kolla på varje avsnitt ändå. Och som sagt, här sitter jag en torsdagkväll men plugg över huvudet och kollar på just andra avenyn. Det är i allafall ett bra tidsfördriv.
När det är slut så blir det ett bad och sedan sängen för imorgon är det fredag och det innebär att jag ska träffa Jennifer!

AA´s Kim!
 
saknar nog dig lite sisådär..


mums

Efter skolan blev det hem och äta lite kräftor med mamma! Kräftor är något jag nog skulle kunna äta livet ut utan att tröttna! Finns verkligen inget godare, men vet att många har delade meningar där..
Nu funderar jag på en liten tupplur för jag känner mig sliten kan jag lova.. Senare ikväll blir det även lite handboll med Anna och säkert ett och annat plugg!
Jag har fått ett nytt intresse också, leta katter på nätet. Nu när Baby inte finns mer så letar jag efter en ny kissemiss, en perser. Man blir ju kär av att se på dom!
 
titta bara vilken skönhet!


school

Nu är det dags för skolan! Trött efter en dålig natt och prov första lektionen, känns som att den här dagen skulle kunna börja bättre men bara att köra på..
Nu ska jag kila iväg för att träffa Anna och plugga lite innan.


"S" som i school!

happy

man blir ju inget annat än glad av den här låten :)



godnatt sweethearts!

to do

Nu har jag pluggat lite, eller ganska mycket! Inte för att så mycket fastnar. Aerobt arbete, anaerobt arbete? superkompensation? vilka faktorer som påverkar prestationsförmågan? help me!
Blir ju inte bättre av att vi har 50 engelska glosor till fredag med..
Nåt kul med den här kvällen är att jag och Sofie min sockertopp gjort eller håller på att göra en to do lista för höstlovet! Vi ska bla baka pepparkakor och bullar och sen ha picknick, se på bio, badhuset,spa kväll, bowling, mysa, filmmaraton, sleepover och ja, listan lär nog bli ganska lång till sist!
Nu blir det en halvtimme till med plugg sen mys i soffan med efterlyst!

Han är min man på onsdagkvällar!
Ingen mer än jag som tycker han är lite lik Janne Johansson eller? ;)



s, a, a

Inte direkt något ansträngande dag om man säger så! Hade sån tur efter skolan att både Lina och Anna hälpte mig med "fixandet" och det gick bra, bättre än förväntat.
Blir ni chockade om jag säger att jag inte påbörjat pluggandet än? Nej, skulle nog inte tro det. Jag orkar bara aldrig öppna böckerna och koncentrera mig men tror jag kör på ett skönt bad med lite plugg snart iaf, måste man så måste man. Sen kanske det blir lite drömmande om något ganska fint också!
En annan sak jag kom på precis är att det är efterlyst ikväll! :)


saknar sommaren gör man ju också!

onsdag

Pluggandet igår gick nog somsagt mindre bra! Får försöka på nytt idag. Idrotts prov imorgon, det lät ju ganska lätt men nu när jag öppnat boken har jag nog ändrat mig. Alla ord man ska kunna är åt skogen..
Tog mig lite sovmorgon idag men ska snart iväg till skolan för lite matte och svenska och efter skolan hoppas jag på att Lina hjälper mig att fixa lite saker sen väntar en skön oplanerad kväll :)



Ha en bra dag alla!

A and A

Bara plugg för tillfället. Känns som det är det enda jag sysslar med. Prov, analyser, inlämingar hit och dit! Det börjar att läggas på hög nu så tänkte ta tag i det innan lovet för då ska jag minnsan inte göra något som har med skolan att göra!
Nu ska jag krypa ner i sängen igen, och se i vilken bok i högen jag ska börja med!

A and my A


PUSS


swing it

Ny tid, ny blogg!
Allt nu känns ganska nytt, så varför inte satsa på en ny blogg också?

RSS 2.0