13:47

Idag börjar min föreläsning kl 15, så har haft en jätteskön förmiddag faktiskt. Bara slappat och tagit det lugnt. Det kan behövas efter dom här dagarna ;)
igår var det finsittning och sen utgång. Efter nio dagars festande är jag lite trött så ska nog bara va hemma ikväll och ta igen mig :) efter föreläsningen ska jag och Maria åka till A6 och shoppa lite.
är taggad på föreläsningen även om allt är helt på engelska. vi ska starta egna företag :D


11:30

Sitter här och käkar frukost (slår ju inte brunchen igår) och ska snart dra på min första föreläsning.. den kommer va helt på engelska vilket också alla tentor, seminarium osv kommer att va. om fyra år kommer jag va grym på engelska. ;)
igår grillade vi och sen hade vi myskväll. nu ska jag fixa mig färdigt och sen möta maria och erik. ser fram emot att träffa alla (även om jag träffar dom varje dag) för dom är så goa.
har hittat min kärlek här med. so loooooooong

00:48

Igår var jag ju som sagt ute och käkade middag och kom sedan hem och tog det lugnt.. Kände hur jag mådde lite illa och sen va magsjukan/matförgiftningen igång. Spydde hela natten och morgonen. Det är mindre kul när man delar lägenhet och toa med andra kan jag lova!!! efter lite sömn mådde jag lite bättre och åkte till skolan för att titta på när de andra spelade caps (ett drickspel) eftersom jag skulle va nykter idag, då jag tänkte att det nog va dumt att dricka när man är sjuk. Sen hängde jag med gänget ut och dansade lite innan jag drog hem tidigt för mår fortfarande inte bra. Är väldigt skönt att ligga i sängen nu och veta att jag inte kommer va bakis imorgon. Imorgon är det dags för brunch, och alla säger det är grymt :)



mjao

Som ni märker så har jag rätt full upp här. Dagarna går verkligen i ett hela tiden, men det är sjukt roligt och jag har träffat massa härliga människor :) känner mig så taskig för att jag inte hör av mig till er där hemma, men det kommer när det börjar lugna ner sig här. just nu hinner vi knappt duscha o äta. Efter fyra dagars fest så valde jag att ta det lugnt idag av flera anledningar. är inte riktigt på topp.. men utelivet här är sjukt kul så imorgon tar vi nya tag! Ikväll har jag varit ute och ätit mongolisk buffé med Maria :)
Är riktigt skönt att ta det lugnt ikväll. ligger i sängen med en kopp te och massa tända ljus. ska beställa lite böcker nu tänkte jag också. är lite litteratur som måste inköpas ;) längtar verkligen inte efter sörping ett dugg, är grymt här!
hoppas alla mina bärsbejbs har det bra :)


crazy jkpg

Hello!
Dagen igår va helt sjukt rolig. Den började i en park och vädret var perfekt. Sedan tog vi på overallerna, sjukt sexigt, och sen var det sittning. Sittning var roliagre än jag trodde och det va helt galet och sen var det utgång med dom andra skolorna. mycket folk :) Som summering hade jag as roligt även om kvällen bjöd på en hel del överraskningar. Kvällen slutade i katastrof.
Vi har det så stressigt här så hinner inte med så mycket mer än det vi gör. Vi hinner inte ens duscha o äta. haha
Nu ska jag dra och se nåt med Kristian Luuk. see ya

wio

Nu är jag trött och ska möta upp Maria för att köpa frukost och sedan ska vi dra oss mot skolan igen!
Igår va motherfucking crazy. Alla här pratar engelska, till och med svenskar snackar enegelska med varann. Och nu har jag börjat tänka på engelska också. Har en redigt nice kile från sweizch i min grupp. see you later babes

14:56

Än sålänge har dagen gått bra!
Klassen verkar nice och va en hel del bäsbejbs där ;)
Hängde med min faddergrupp som är as skön och har hittat en hel del vänner och faddrarna är helt galna..
Nu är jag hemma en snabbis för lite käk och fix, sen väntas förfest med faddergruppen sedan cocktailmingel följt av utgång :)

06:40

Today is the day!!
Om en timme ska jag springa till bussen för att gå på upprop och sen vet jag inte riktigt vad som händer under dagen. Ska väl troligtvis bli nollad ;)
Känner mig rätt trött. Kändes som jag bodde på en bargata inatt med all fest utanför fönstret men är ett rätt skönt sound att somna till..
Ha en bra dag!!


23:40

Nu är det dags att knoppa här. Ska upp klockan sex imorgon och sedan väntar en fullspäckad dag.
Träffade Therese ikväll för att testa åka buss till skolan och för att titta på skolan och det var nog tur eftersom båda gick av vid fel hållplatser. haha annars har kvällen tillbringats med min nya roomie, en as skön tjej från Göteborg. Vi har även fått några bekanta här på området. Ingen där hemma behöver vara orolig för här är allt toppen!!

puss o godnatt

15:25

min tredje rummis har anlänt. SVENSK!!!!

13:14

Livet är rätt gött här i Jönköping!!
Dagen började med ett långt samtal med Anna och sedan en lång o god frukost på balkongen. Insåg då hur fint väder det var så bikinin åkte på i några timmar :) nu måste jag fixa vidare här i mitt rum för kommer nog inte ha mycket tid för det senare i veckan.. och i eftermiddag ska jag träffa Therese och spana in skolan lite.
P.S tror min roomie gått o dött

ett år senare

Idag tittade jag tillbaka i min blogg och läste att "om ett år lämnar jag den här "staden"". Och det är precis vad jag har gjort idag, lämnat Söderköping för Jönköping! Det är fyra år på högskolan som väntar och sedan har jag förhoppningsvis en civilekonomexamen..
Det var svårare att hittade boende här än vad jag trodde.. har letat sen i april men i sista stund fick jag tag i en studentlägenhet som delas med tre andra okända personer. Idag gick flyttlasset, och när jag kom hit var bara en av tjejerna hemma. Jag var trevlig och hälsade och insåg direkt att hon inte fattade ett dugg svenska och sen tog vår konversation slut. Ska ge henne en ny chans sen ;).. Väntar spänt på att få träffa dom andra tjejerna!!!
Som ni förstått kommer den här bloggen handla om mitt "nya" liv som student. Åhh, är så spänd och på topp just nu. Går inte riktigt beskriva i ord!
Nu ska jag ringa Anna som jag lovat och laga mat.


 våra livs bästa dagar. galet

RSS 2.0