nyår

idag, dagen på man vill va på topp så har jag ont i halsen och så har jag knappt sovit något inatt heller men det hindrar inte mig en dag som denna ;) måste snart börja med alla mina sysslor som ska hinnas med. Det är ju en hel del och det vore skönt om jag har kommit en bit innan jessica kommer hit så det är väl bara att sätta igång! Nyår ska firas med först middag med bästa tjejerna och sen vidare på fest :) hoppas ni alla får en bra dag!


,

Kul att man börjar bli sjuk då såhär dagen innan nyår. Jaaa, känns jätte kul att ligga nerbäddad i sängen! Humöret på topp...

nattblogg

Jag måste börja vända tillbaka dygnet snart.. Jag vet inte varför jag har blivit såhär. Att jag är vaken på nätterna och sover på dagarna! På helgerna innan lovet vaknade jag typ jämt vid tio men nu sover jag till ett. Helt sjukt! Men får ändra på det efter nyår! Är iaf sjukt taggad för nyår känner jag :) känns inte som att det kan bli misslyckat i år igen. Ska se klart hockeyn och sen kanske kolla på något annat. Varför är jag inte trött!?

bästa reklamen?


slötjej

Oj så slö jag har varit idag.. Klev inte ur sägen förän kl 3! haha har legat och tittat på tv, halvsovit och kollat datorn lite.. En anledning till det kan ju varit att jag hoppade i säng halv 5 inatt och har sovit allmänt dåligt. Men kände att jag var så slö så drog ner till gymmet lite och körde core+styrka! Det är det jobbigaste jag vet men det är ändå så himla skönt efteråt :) så nu ligger jag här i sängen och käkar clementiner. Risk för liggsår snart tror jag!!

måndag

Har varit full rulle idag! Först tränat, bastat osv. Har varit så slö nu under julen så det va ju på tiden! Sen fikat med alla mina lovely vänner och planerat nyår lite och så :) nu väntar hamburgare är hemma. Känner mig utsvulten ju! ha en bra dag alla där ute ;)

down

Är inte på topp just nu så funderar på att hoppa ner i sängen med tidningen som jag köpte förut och sen försöka att inte sova bort hela dagen imorgon kanske?

bungy

När jag och tjejerna ska åka utomlands i sommar så har jag även tänkt att hoppa bungyjump! Är redan nervös så är ju bra att jag har ett tag på mig att värma upp psykiskt. haha

usch usch usch


juldag

Kom nyligen hem från jessica! Vi har bara haft en lugn kväll medans alla andra är ute och super.. Och står i långa köer i detta jobbiga väder. Känns faktiskt skönare att ta ett bad med alla mina nya ljus och badsaker än att stå ute i det här vädret ;) ska bli väldigt skönt att krypa ner i sängen också, och sen att försöka att inte sova bort hela dagen imorgon!

blask

Usch vilket väder idag.. Äckligt och massa blask! Klockan är bara halv 4 men det är ändå mörkt ute.. Det är då man passar på att mysa och halvsova till en film. Senare ska jag träffa jess :) tjaråå

julen

Nu är jag hemma efter allt julfirande! Känns helt seriöst som att magen ska sprängs efter allt man har stoppat i sig idag! Men det är ju bara jul en gång om året :) Julen firades hos min morbror med släkt. Väldigt mysigt var det :) nu är jag helt slut så ska snart krypa ner i sängen och sova som ett litet barn. Hoppas att alla har haft en fin jul! godnatt

GOD JUL

Jag vill bara önska alla en God jul :)
Här hemma väntas julpromenad, julfrukost osv och sen ska vi iväg och fira jul med släkten. Hoppas alla får en bra dag :)

julafton

Mamma la sig i sängen och kollade lost. Jocke la sig i sängen och läste en bok. För flera timmar sen. Men vad jag gjorde jag istället? Panik färgade håret här hemma då jag insåg att jag inte kunde se ut sådär på självaste julafton och sedan plockade jag ordning i rummet. Dumsugande får vänta tills imorgon. Efter det satte jag mig här och fastnade lite. Men snart, väldigt snart ska jag också hoppa ner i min säng :) så skönt det kommer blir. Sen imorgon är det julfrukost också! fick även två fina ljus idag av jocke och dom satte jag på badkarskantet så dom får va med vid alla mina bad :) det är väldigt mysigt när jocke är hemma. Är tomt nu när han har flyttat! Men innan jag somnar, god jul på er :)


julstök

Håller just nu på med julstök här hemma! Slår in alla julklapp. Går dock inte så bra och jag har inget tålamod! Måste städa av rummet också en snabbis sen såhär i sista stunden. haha Brukar alltid vara så sen med allt men kan ju va glad för att alla julklappar är inhandlade iaf. Ha en bra kväll :)

!

Lisas julkort förgyllde hela min dag :)

dan före dopparedan

Vet ni mina vänner, nu är det en dag kvar till julafton och snön bara förökar sig där ute ;) va länge sen det var snö på julafton här i sörpa! godnatt

pulka

Har precis varit ute och åkt pulka med mina tjejer! Det var både kallt och roligt :) men nu väntar ett värmande bad minsann!






snygga pinglor i snön ;)


tisdag

Godmorgon! Sitter här och dricker smoothie och äter knäck. God frukost :) haha Idag skulle mamma och jag julhandla lite och så men jag var så trött och seg imorse så hon har åkt utan mig! haha men snart kommer hon och hämtar upp mig så ska vi göra lite ärenden på stan. Hatar all denna julstress och nu är det ju bara två dagar kvar och 9 dagar kvar till nyår! Även fast jag vet att nyår alltid blir en flopp så längtar jag efter nyår. För nångång måste ju nyår bli bra?! Måste även hinna lägga mig i solariumet lite :) sen väntar lite annat idag. Ska försöka att ta med kameran. haha ha en bra dag! :)

godnatt

Har ni någongång känt att allt ni gör bara blir fel och att det känns som att ingen värdesätter det som man gör? Att hur man än gör så blir det fel och man blir bara besviken i slutet? När det känns så, så känner man att man aldrig mer orkar eller vill försöka. Det är så jag känner just nu.

bloggar

Har tillbringat nästan hela kvällen med att läsa bloggar! Låtar nästan helt sjukt men tiden går så fort ibland och jag kan fastna lite där ute i blogg världen. haha har läst paradise hotel och mammas pojkar bloggar. Vet, det låter så nördigt men är rätt kul att se vad dom skriver om osv. Självklart så läser jag vänners bloggar oså men är ju kul att läsa alla lite kända bloggar bara för skojs skull. Och tycker personligen att många av dom skämmer ut sig men det kan dom ju få göra!?


vem tror ni eller hoppas vinner paradise hotel?

!

Fattar inte hur min storebror orkar ställa upp för mig och familjen hela tiden! Han är bäst :)

stan

Är äntligen hemma från stan! Hittade till slut en julklapp till min bror och en julklapp till mig själv från mormor :) var sjukt mycket folk på stan idag och så träffade även lite människor! men nu ska jag äta. Är sjukt hungrig. Har köpt coca cola också. Blev så sugen på det :)

måndag

Nu är man vaken och pigg igen. Eller iaf vaken :) ska börja fixa mig och åka in till stan. Måste köpa de sista julklapparna men jag kan ju tänka mig hur mycket folk det är på stan idag också! Sen är jag irriterad för vill flytta över pengar från mitt sparkonto till mitt vanliga konto men det går inte!? och orkar inte gå till banken för att göra det heller! Nu blir det frukost med mamsen :) ha en bra dag

godnatt

Blev att titta på Wallander! Den var faktiskt väldigt bra. Brukar inte vara så jätte förtjust i Wallander annars. Och det bästa med canalplus är att man slipper all jobbig reklam! Nu ser jag slutet på blood diamond och sen ska jag nog knoppa! Är ju en dag imorgon också ;)


skumbad

 


Hur skönt är det inte att bada skumbad med tända ljus och bara ligga och tänka på allt och inget!? Är så skönt att ha lite tid för sig själv. Kollade också igenom min kalander och kände då hur nära julen är, men vart tusan är min julkänsla då? Har inte någon alls! Känns lite tråkigt att det är så. Borde ha det med tanke på all snö, allt bak här hemma, julklappsköp osv men har verkligen inte det. Men blir nog en bra jul för det :) eller vad tror ni där ute?

En tanke jag fick! Så konstigt det känns att inte veta vilken som läser det jag skriver. Jag skulle bra gärna vilja veta vilka det är som är inne på min blogg och läser ;) jag vet ju några men vilka är de andra som läser? Känner jag alla eller finns det andra som läser? Den frågan kommer jag nog aldrig att få reda på! haha

nu ska godispåsen och riskudden göra mig sällskap i soffan! puss


filmkväll

Tog nyligen en långpromenad ute i snön! Var skönt men rätt kallt. Är 13 minus här hemma idag. Men är rätt skönt att gå ut lite när man mest håller sig inne och slöar! haha
ikväll blir det filmkväll tror jag. Går flera bra filmer på tv samtidigt så frågan är vilken man ska se. Blood diamond, wallander, next, coyote ugly? Får fråga mamma vilken hon vill se så får hon bestämma för kommer aldrig kunna bestämma mig annars! Vilket i-landsproblem. Men först väntar ett skönt bad med tända ljus. Sånt behövs i vinter tider :)


blood diamond är en av mina bästa filmer. Blir det den ikväll igen?

söndag

Då var det fjärde advent också! Helt sjukt så fort tiden går.. Imorgon ska jag in till stan för att köpa min sista julklapp. Är ju bara fyra dagar kvar till jul nu så kan ju vara på tiden! haha
Än sålänge har inte den här dagen erbjudit så mycket och lär nog inte göra det heller. Är väldigt skönt att bara ta det lugnt men samtidigt blir jag så himla stressad av det.. Vill träna också men är kanske inte så bra eftersom jag är förkyld!? men tycker om att vara där nere på gymet!
puss


så länge sen det här är

yipppie

Micke är världens tråkigaste och spelar cs eller något annat spel medans jag ligger i hans säng med frasse, ser robinson och äter chips. Lagade även middag åt micke förut, pan pizza! haha
blir väl att se paradise hotel xl om inte micke erbjuder något roligare att göra! känns underbart att slippa söndagsångest imorgon också :)

.

It´s alright now when you're here
A bit of hope when you look into my eyes
Follow me to the other side
You will never walk alone
I'm always by your side

Hold on tight when we fall into the night
I will guard you now and the rest of my life
But there's one bitter lie, how I did you wrong
It wears me out and leaves me naked, the truth is
always strong

lördag

Har inte riktigt orkat skriva något idag.. Har inte något att skriva om heller! Har tagit det lugnt hela dagen. Så sjukt skönt kan jag lova :) är så skönt att ligga och halvsova i soffan. Snart blir det kyckling med ris. Mums för har bara ätit frukost änsålänge så är hungrig. Sen ska jag träffa Micke tror jag. hejhop

godnatt

Har haft en mycket trevlig kväll med mina vänner :) nu sitter jag och äter godis. ska snart lägga mig och sova som ett barn. Finna bara ett ord - skööööönt.

:)

Vad fort den har dagen har gått! Först handling, sola, träna, basta, träffa Micke, äta god mat med mamma och nu väntar lite fix innan jag ska möta upp vännerna :) är så seg känner jag men blir säkert kul när jag kommer iväg! Ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran också. haha ha en bra kväll :)

snömonster

Nu så har man äntligen lov. Ska bli så skönt att vila upp sig och bara göra det man vill :) sen fira jul med släkten och sen nyår med alla mina vänner. måste dock göra klart mina rester också. Inget jag längtar efter direkt men orkar inte ha kvar rester sen när skolan börjar igen!
Var nyss ute med Muffie i snön lite. Han om någon älskar den! Han lägger sig i snön och sen gräver när huvudet och så kan han ligga hur länge som helst. Han är lite knäpp :)
Lovade att följa med mamma och handla men orkar verkligen inte.. Efter det ska jag träna och sola :) sen ikväll ska jag träffa mina tjejer! Pusss


mitt lilla snö monster

torsdag

Hata rami då.. Han har inget där att göra :) haha.
Var skönt att det inte var några barn på jobbet idag.. istället så hade jag och Anna ett samtal med Joel, så nu känner jag mig ännu mer förvirrad. Alla säger olika och jag blir påverkad från allt jag hör känner jag.
Vad händer nu då, tv, plugga, film, sova, äta?

snöö

Heelt sjukt vad snön det är ute och det bara vräker mer ner. Inte direkt det skönaste att gå i till och hem från skolan! haha men nu när man sitter inne så är det rätt så mysigt.. Inte lika kul att jag ska ner och jobba om en timme men finns inget att göra åt saken. haha ha det bra

mums

Nu kör jag på nybakade bullar, mjölk och paradise hotel! Det kan jag behöva just nu..

sick

Usch vad jag hatar den här förkylningen. Inte minst den sprängande huvudvärken. Var iaf ute på en timmes promenad i snön. Var rätt skönt faktiskt men började må ännu sämre efter det.. Får se hur det blir med skolan imorgon men har ett möte kl 1 som jag måste på! Inte bara med att man är sjuk. Man är sjukt stressad och har ångest över allt som jag måste göra. Men vad gör man om man inte har någon ork då? Om man bara vill göra det som man själv vill göra? Tror det här lovet kommer välbeövligt nu. Behöver min egen tid, och tid då jag kan göra bara vad jag vill! Är skönt att veta vad som händer på nyår, så man inte behöver tänka något på det :) tror badet lockar lite nu, om jag orkar gå upp för trappen vill säga. haha


för ett år sen då jag var världens lyckligaste

sjuk

Det är så jobbgt att vara sjuk när man känner att man missar massa i skolan.. och inte heller orkar jag göra något hemma. Ligger just nu i soffan helt död! Mamma har bjudit hit en matgäst kl 2 idag också. Är kanske inte riktigt för vad jag känner för just nu. Jag känner för att äta godis :) har dock inget hemma. puss adjö

godnatt

Vad stressig dag det har varit idag.. Hittade julklapp till Micke och mamma på stan idag. Köpte också ett par löpartights till mig själv. Och bara därför så var jag tvungen att gå ner till gymet en sväng för att testa dom. Ganska dumt gjort eftersom jag inte mår bra för mår ännu sämre nu så tänkte snart lägga mig! Råkade också ligga lite för länge i solariumet så liknar en kräfta just nu. haha Mamma och jag bakar kakor just nu men jag är för trött för att hjälpa till. Längtar bara till sängen, men inte till att vakna och ha matteprov imorgon bitti följt av svenska seminarium. Nästa så att jag hoppas på att vara sjuk. haha

måndag

Grymaste förkylningen är på ingång.. Ont i halsen, nyser, hostar, snorar, ja ni vet hur det är. Men eftersom jag lovat mamma att följa med till stan så är det väl bara att göra det!? känns som jag kommer tuppa av lite halvt, men men! Eftersom Micke är sjukt så är det väl kanske inte så konstigt att jag också blev det? Hoppas det går över snart!  Ha en bra dag ni andra :)

söndag

Har faktiskt varit duktig och gjort klart mitt hemprov idag! Känns skönt att få en sak ur världen iaf :)
Imorgon tror jag att jag ska pallra mig in till stan för att köpa mina första julklappar, och varför inte något till mig själv! haha men är så jobbigt när dom man ska köpa julklappar till inte säger vad som önskas. haha är så jobbigt att bara gå och leta efter något som kan passa när man inte har någon aning. Ska även plugga, träna och till sjukgymnasten imorgon. Är fullspäckad dag helt enkelt :) nu ska mamma massera mig. Skönt!


baby

söndag

Söndagsångesten börjar sakta att krypa sig fram men får tänka att det här är sista veckan innan lov nu, och sen har jag faktiskt tre veckor lov eller vad det blir :) Jag och Micke har haft en lugn och mysig morgon, men ska snart gå hem och lägga mig i soffan där i stället! haha sen senare ska jag träffa mina vänner lite :) tror även att jag hoppar träning ikväll och kanske pluggar lite istället! Och sen självklart paradise hotell ;) haha bästa pogramet just nu! Känns både kul och demprimerande när man ser snön utanför fönstret. Får bara hoppas att det ligger kvar till jul.. Måste nog börja köpa mina julklappar också ;) haha ha en bra söndag :)

mii

Har tittat lite på robinson ikväll och lite på dansbanskampen ikväll ;) och nu tittar vi lite på flickan som lekte med elden med Mickes föräldrar men jag har redan sett den så halvsover lite istället! hihi snart ska vi krypa ner i sängen och sova. Så himla skönt :) är verkligen så trött.. Imorgon hoppas jag på en slappmorgon i soffan med skidtittande. Sov så gott! puss

lördag

Sitter fortfarande med morgonrocken på mig.. Men tycker det är helt okej när det är lördag och man känner för en slappis dag :) den här veckan har varit så stressig så har varit skönt att bara ta det lugnt i soffan hela dagen! Nu ska jag iaf snart fixa mig och sen gå till Micke!
Igår då, Lars Winnerbäck, eller Larsyy som Lina säger. Det var helt okej men tycker att han körde för många nya låtar! Sen lurade Jessica att max låg jätte nära så blev en promenad i snön till max som låg ca 3 km bort! haha



heeeelg

äntligen! Dagen har faktiskt gått väldigt fort för att vara en fredag och den avslutades i kyrkan med att kolla på lucia. Tycker lucia är ganska mysigt men jobbigt när vissa i kören vill höras mer än andra.. Alla lär ju veta men jag syftar på! Annars så ska jag, lina och jessica iväg till Linköping senare. Idag igen! haha spännande spännande :)

fredag

Sitter i skolan nu efter en mysig natt med Lina ;) haha. Är så sjukt trött och känner inte riktigt att jag orkar att jobba.. Känns jobbigt att ha fysikprov och svenska seminarium idag också.. Men sen är det äntligen helg iaf :)

torsdag

Varit i Linköping idag. Vilken rörig stad det är, och så många cyklister! Helt sjukt. Har aldrig sett så många cyklar på samma gång, inte ens i en cykelaffär! Kl 8 imorse så for det cyklar överallt, rakt ut i vägen och kors o tvärs. Det är väl bra för miljön men inte för mitt humör! haha
Nu ska jag iaf ner och träna. Blir crosswalk pass och sen bodybalance. Ska bli skönt att träna och koppla av lite! Sen kommer bästa Lina hit :) tjingeling

onsdag

Kanske borde inse att man inte alltid kan vara på topp och att allt i livet inte alltid är underbart.. Just nu känns det som att det mesta som händer är något dåligt men lär väl komma någon vändning så småningom! Ska snart ta och hoppa i sängen för har varit en jobbig dag och imorgon ska jag upp vid halv sex så känner att jag vill hinna sova lite innan det. Imorgon är det bara en dag kvar till helg också. Underbart :)

träning

Nu är jag helt slut, ja verkligen helt helt slut. Det där var det jobbigaste på länge.. Först crosswalk i 25 min. I slutet när jag körde på 95% av min kapacitet kändes det verkligen som att jag skulle spy och då visste jag inte vad som väntade mig efter, jo 55 core + styrka. Det var så jobbigt att hela jag verkligen skakade.. men träningen är nog det roligaste som händer just nu. Den får mig att må bättre. Nu blir det käk och sen sängen. Plugg blir det inget av känner jag :)

tisdag

HELLLUJA! Imorse när klockan ringde så skulle jag ha gjort allt för att få ligga kvar i sängen men gick till skolan för att Anna skulle slippa joba själv på geografin idag, snäll som jag är! Och vi jobbade på riktigt bra så är snart färdiga. Det känns ju bra att va färdig med nånting i tid! haha Snart ska jag på crosswalk pass och sen core. Ska bli skönt att träna lite men skulle egentligen behöva plugga till slutprovet i fysik som är imorgon. Men känner lite att det får gå som det går.. Dum tanke men orkar verkligen inte bry mig just nu. Tycker också det är sjukt onödigt när folk som inte känner mig kommenterar onödiga saker om mitt liv i min blogg!

.

Vet ni vad mina kära vänner.? Jag är så trött. Så sjukt jävla trött. Så nu måste jag sova.

måndag

Idag är en ganska stressig dag. Skolan idag var helt okej. Hände inte överdrivet mycket. Men var hur trött som helst, kom upp ur sängen tio i 8 imorse och skulle träffa Anna fem över så var lite stressigt.. Ska iväg till tandläkaren nu och sen iväg på lite annat så vet inte riktigt när jag kommer hem sen igen.. O jag som egentligen behöver ta all tid jag har till att plugga.. förresten, 1 år av kärlek idag!

söndag

Det enda vettiga jag gjort idag är väl min promenad med Lina och sen sedan träning! Körde step up idag. haha fyfan vad svårt. Kände mig som en yr höna hela tiden men tanten brevid mig ramlade och gled in i väggen. Stackars henne! jag drog nog ner medelåldern rejält. Var jag och och massa tanter :) haha
nu sitter jag bara och tar det lugnt i soffan. Ibland så behöver man det med ;)

andra advent

Ligger i soffan och kollar på skidksytte! Är en rätt skön start på en söndagsmorgon. Sverige ligger just nu fyra i staffeten så det är rätt spännande också ;) blir väl frukost och så om en liten stund.. Har verkligen ångest för allt jag måste plugga, men säkert inte kommer att plugga.. Slutprov i fysik är inget att hurra över. Det är så svårt att plugga till också! Helgen har gått så fort. Känns helt sjukt att det redan är måndag imorgon. Det är inget som jag gillar för jag kommer att ha fullt upp med saker den här veckan. Men är väl bara att stå ut :)

lördag

Calle spöade ju skiten ur allihop igår. Han är ju bara för bra den killen ;)
Idag har varit en väldigt seg dag. Låg i soffan och kollade på skidor hela förmiddagen och lite till. hihi. sen var jag med mamma och handlade och sen när vi kom hem så lagade vi tacos. Så gott! Sen har jag pluggat liiiiite fysik också. Skrev upp några formler! Ikväll händer inte mycket. Blir nog tv och lite godis :) saknar mikey boy också.

yeah baby

Sjukt snygga var vi på bolldagen ;) men fattar inte hur man kan spela innebandy i en kort kjol med string under så man ser hela stjärten när man ska ta bollen, men det var en vacker syn!!
Ska snart till jobbet och jobba tre timmar. Är det sista jag vill just nu känner jag men hur ju inte direkt något val. Lär stupa i säng när jag kommer hem och så är det väl bara att hoppas att historiaprovet imorgon kommer gå bra för här orkas det inte plugga..

bolldag

Imorgon är det dax för bolldag! Innebandy står på schemat för tvåorna ;) Innebandy är ju inte direkt min starkaste sida men det kommer nog att gå bra! haha skönt att det redan är torsdag imorgon också. Bara en dag kvar till helg :) jag har varit sjukt trött hela veckan så helgen är väldigt välkommen!
Här hemma städar vi våran klädkammare, eller rättare sagt mamma städar! Men iaf så hittar hon massa barnböcker och hon säger att hon måste spara dom tills hon ska passa mina barn i framtiden! Tankar på barn känns så långt bort mene egentligen så kanske det inte är så många år kvar.. skrämmande tanke!

RSS 2.0