valborg

idag ska jag fira valborg :) antar att nästan alla ungdomar super idag. men själv ska jag vara nykter. umgås med fina vänner, grilla osv :) hoppas alla får en bra kväll!

måndag

Nu är jag hemma efter lite fotbollstittande :) kul men kallt är en bra beskrivningen på det.. har varit så trött hela dagen så tänkte krypa ner i sängen snart.. är så jobbigt att missa alla mina sovmorgonar men jobbet får väl gå före förtillfället. men min kropp håller på att gå under så efter skolan däckade jag några timmar i soffan. hihi an någon ge mig lite energi och motivation?

trött tjej

förstår inte hur jag kan vara såhär trött.. jag har ju tagit det lugnt hela helgen. det är väl det som inte är bra kanske. tror jag blir trött av att inte göra någonting alls. funderar på att gå och köpa ice cream men mina krafter tryter :(
fick förslag om att se avatar så kör nog på det istället. puss

godnatt

funderar på att kanske sova lite.. men hatar att sova när jag är ensam hemma men man kan ju alltid hoppas på att det kommer nattsällskap. vet att ni är så nyfikna ;) har kommit på att jag lyssnat på samma spellista hela dagen så spyr snart på dom här låtarna så ännu en anledning till att sova nu. jag och uno har lekt modeller i natt. Han må va den bästa modellen då resultatet är att alla bilder är suddiga. Jag börjar nästan bli frisk nu. Nice det för har inte tid att vara sjuk i veckan. Har alldeles för mycket att göra för att kunna vara sjuk.
Måndag: Jobb på willys. Skola. Plugg.
Tisdag: Jobb på willys. Skola. Plugg.
Onsdag: Stockholm hela dagen.
Torsdag: Jobb på Willys. Skola. Jobb på träningsverket.
Sen ska jag njuta av helg. Fira valborg, mysa osv :)
men nu kommer det som alla suttit uppe och väntat på, bilder från lisa i fredags.


livet leker. yeees

tiden går så sjukt fort. hur ska jag hinna med allt jag vill hinna med här i livet när tiden bara rinner ifrån mig?! tror jag ska börja med att ta tillvara på tiden. man ska satsa allt, annars ångrar man sig sen.
Den här helgen har varit den lugnaste på länge och jag har nu insett att det inte är bra för själen. så nästa helg hoppas jag på mer fart och fläkt så kroppen blir nöjd :) när man ligger hemma tänker man så mycket och inser att folk faktiskt inte är vad dom borde, men what to do, finns tusen fler!
nu ska jag ta mig ett bad och sen lägga in bilder från igår på fb, så mina kära vänner kan se dom. kanske lägger in någon här också. får ju nästan panikångest i min ensamhet här hemma. var är min björn?
helt osammanhängade, ja det är vad livet är.


jag tror en katt kan vara kär i en människa. uno kan allt, min följeslagare.


barnkalas

idag bjöd lisa oss på fint barnkalas som innehöll allt vad ett barnkalas ska innehålla. hamburgare med bröd, fiskdamm, lekar osv. var en mycket trevlig kväll men bilder kommer en annan dag för är för trött för att lägga in dom nu!
har precis krypit ner i sängen efter ett skönt bad. hatar att vara ensam hemma men sen senare kommer det besök iaf. hoppas ni alla får en bra helg :)

!

trött idag är bara förnamnet men ska snart gnugga geniknölarna och ha lite matte. lite lagom sådär på en fredag ;)

:)

lever ett rätt hektiskt liv just nu förstår nu ;) jobb på willys imorse, sen skola och efter det jobb på träningsverket. nu ser jag fram emot att mysa med mitt troll och sen sova. Imorgon laddar vi för barnkalas ;)

!

mina tjejer är som lyckopiller

natti

är så nice att hosta så man nästan spyr. underbart är ordet. hoppas den här hostmedicinen hjälper nu för orkar inte fler nätter med denna hosta. vill bara sova så är precis det jag har tänkt att göra nu. imorgon väntar en lång dag, och en ännu längre på torsdag. men ska inte klaga för gillar att göra saker, blir så rastlös annars. men godnatt hörni!

:(

jag har verkligen inte tid att vara sjuk just nu. hur ska jag klara av willys och skolan hela veckan? känns ju inte direkt som att det är påväg att bli bättre men ett under kan ju alltid ske. ligger nerbäddad i soffan med en godispåse. jag har läst alla bloggar jag brukar läsa så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra? kanske sova lite till.

iho

mina fötter värker efter all dans! haha riktigt ont gör det men nu ska jag ta ett varmt bad och sen sova. vill sova riktigt länge imorgon men lovar att jag vaknar tidigt.. hatar hugos vakt också. aja tjing

:)

nu slår vi klackarna i taket!!

lördag

skönt med helg kan jag lova! idag blir det se fotboll, sen grillning och utgång med mina tjejer :) men borde nog egentligen vara va hemma för min hosta är inget att leka med. sist när jag hade hosta så gick det aldrig över så efter två månader gick jag til doktorn och hon säger " din hosta låter bra". hur fan kan hosta låta bra?! men det va ju bara ha hosta ytterligare några månader innan det gick över ;) så jag vet väl vad jag har att vänta mig. hihi
igår träffade jag mina pinglor jess och anus. det var en mycket trevlig kväll :) men nu ska jag nog sova lite till för är så trött.

puss

är så sjuuukt taggad för skolan ;) vem blir inte det när det regnar och man ska va ute på två lektioner?! Efter skolan blir det willys idag igen.. har lärt mig rätt mycket på de tre gångerna som jag varit där :) och självklat gjort ett och annat fel. haha en förkylning på det är inte riktigt vad jag behöver men ska inte klaga för nu är det iaf snart helg;)

:)

just nu så känns mitt liv väldigt stressigt.. var första dagen på willys idag. det gick helt okej så nu ska jag dit imorgon, torsdag och fredag också den här veckan så har lite fullt upp :)

:)

min kamera innehåller väldigt många fina bilder efter gårdagen. hehe..
hade iaf en rolig kväll.

oh nej

jag orkar inte mer fullla människor. orkar bara the sex is on fire och vill sova. nu helst.  men ingen aning, godnatt mitt sällskap. hatar söndag imorgon.

?

vem gillar inte korvfest? TJEJER VAR ÄR NI???

:)

nu sitter jag hemma hos Lina igen.. vi dricker vin och taggar utgång. hah min kropp gillar inte riktigt detta. den är sliten. så resten av veckan får nog bli lugn :) kvällen får också bli rätt lugn för min del.. har blivit lite mycket på senaste tiden. lots of love

:)

hade en mycket trevlig kväll igår med massa dans :) det känns i mina fötter nu kan jag lova. men får vila upp dom till ikväll då det blir ännu mer dans. känns dock som jag kommer va väldigt fattig efter denna helg. väntar på att lina ska vakna med så jag slipper sitta ensam vaken och skriva i min kända blogg. eller så går jag hem men mina fötter säger nej, puss hej

!

igår blev det spontan utgång och jösses vilken slut den kvällen hade.. får tacka micke för all hjälp :) men imorgon så kör vi igen. haha
idag har jag mått väldigt bad och myst med mina tjejer.

RSS 2.0