09:00

Imorgon är det dags för min livs första tenta!!! Hade massa konstiga mardrömmar inatt och är jättenervös, men försöker intala mig att det går som det går. Imorgon har jag tenta i "entrepreneurship and business planning" och på onsdag i "affärsredovisning" och sen börjar två nya kurser! Tror dock att jag pluggat alldeles för lite för att klara tentorna och då har jag varit i skolan typ 11 timmar om dagen den här veckan och försökt plugga.. man är helt förstörd vid det här laget. upp tidigt varje dag för plugg, pluggar hela dagen tills ögonen svider så det inte går hålla upp dom. det tär på kroppen. vi vet inte ens när vi duschade sist, för sånt har vi inte tid med.
nu är det dags att dra till skolan, kl 9 en söndag, yeeees.

20:26

Varit i skolan och pluggat 11 timmar idag.. tack o hej livet ungefär. När man kommer hem är man så trött så det knappt går att hålla ögonen öppna. Ska snart sova så jag orkar plugga i morgon igen!! ni förstår inte hur mycket vi äter om dagarna. man är ständigt söt sugen och så fort blodsockret sjunker blir man trött, grinig, fattar inget, tålamodet försvinner... listan kan göras lång.. därför springer man till kafeterian rätt många gånger om dagen :)
längtar till torsdag närsta vecka då tentorna är över och man kan börja leva igen!!

22:05

Idag har jag suttit dränkt i affärsredovisningens värld.. det och äta är ungefär det enda jag har gjort idag. lite klokare har jag nog blivit förhoppningsvis men det är inte lätt inte. ska göra klart några till uppgifter här och sen sova. imorgon är det plugg hela dagen igen. what a life :D

16:43

Jag och "den nya affärsredovisningen" har nu blivit ovänner.. den vill inte som jag vill o jag fattar inte hur den tänker.. tentaplugg </3

14:13

ligger i sängen och äter frukost, havregrynsgröt och nyponsoppa.. är slut på allt mackätande nu. sängen luktar gott efter gårkvällens besök!
måste pallra mig upp och in till skolan och plugga. har noll lust och motivation för tillfället. vill bara åka hem. hem där hela mitt liv finns. är jobbigt att bygga en helt ny värld. inspirerande, peppande sms mottages med glädje..

17:09

Är så stressad så jag inte vet hur jag ska bete mig.. kan inte sova, äta normalt, leva normalt, sprängande huvudvärk. att jag har mina två första tentor framför mig inom kort förstör mig. HUR FAN PLUGGAR MAN TILL TENTOR?! känslan blir inte bättre av att allt är as svårt och att det känns som att man inte kommer klara det, men har hört att det är mänskligt att misslyckas ibland..
såg precis ett avsnitt one tree hill och grät som ett barn, gjorde inte direkt huvudvärken bättre.. back to business

13:44

Har haft en underbar helg med mina två bästa vänner :) var hur kul som helst som helst att ha dom här!
ett tips är dock att inte låta sin vän tappa dig i marken med huvudet före.. har en stor bula i bakhuvdet och hela huvudet, nacken och ryggen värker. men så värt det!
nu är det måndag och en ny vecka har börjat, en vecka FULL med plugg, så lika bra att sätta igång..

RSS 2.0